בעיה אים ריל פליית (REALFLIGHTׂ

jeblesh

New member
בעיה אים ריל פליית (REALFLIGHTׂ

שלום היתקנתי ריל פליית ג´י 2 הו רץ יופה מעוד בעיה אחת קתנה לא רועים כלום!!!!!): עייך אני מסדר את זה? כן עידקנתי את הדרייברים לא לא הידקנתי את הריל פליית הורדתי אותו מהאינטרנט ואי אפשר לעדקן ): יש למישהו רעיון או מישהו מקיר קרתיס מסח שעובד בלי לעדקן אותו יש לי ג´יפורס 3 280 לא רשום באתר שיש בעיות איתו אבל בכול זות מישהו מקיר ?

תאמר

New member
פתרון פשוט לבעייה

1. תגלה שבכל זאת יש לך מצפון וכבוד למפתחי התוכנה ותפסיק להעתיק תוכנות באופן פירטי. 2. תחכה עד סוף מרץ ותקנה את הגירסא החדשה של התוכנה: 280$ עם כל התוספות והשלט החדש למסוקים וטיסנים שמתחבר לUSB (שזה פחות ממה שאני שילמתי לפני שנה עבור הגירסא הישנה) 200$ הגירסא החדשה שתצא בסוף מרץ נטורל בלי תוספות שזה פחות משתלם אבל יותר זול. מטאורהוביס בקישור המצורף או משלט רחוק הרצליה שהם היבואנים בארץ והטלפון שלהם הוא 09-956-31-76.

jeblesh

New member
לגבה המפתחים

המיחירים מוגזמים בטרוף וזות הסיבה היחידה שאני לא קונה את זה אייך אני אמור לחשוב ביכלל ליקנות משהו שהגזימו אים המחיר שלו ?? כן יש לי מצפון אבל זות גנבה הסימולתור הזה לא קזה מושקע לא קזה טוב מלה מלה מלה בעיות תיחנות אני במיקצועה מתחנת ואים היתי מוחר תוחנה ברמה קזותי ב1000 שקל המצפון שלי לא היה נקי ביכלל אז כן זה לקהל מצומצם וכן זה החי טוב שיש אבל לא זה לא כמה שזה צריך לעלות סימולתור של ג´יינס שאוסה סימולציה אמיתית שחייל האביר ותעס מישתמשים בישויל ליבדוק רעיונות כמו שינויי של צורה של מטוס וכולה עולה 1500 שקל והו מיועד לקהל יותר מצומצם ואוסה סימולציה אמיתית של מינהרת רוח על המודל התלת מימדי וזה מחיר נורמלי לא 1000 שקל על סמי סימולתור הסימולתור שאני מדבר עלב דרש בערך פי 40 אים לא 50 יותר השקעה מי ריל פליית מיועד להל הרבה יותר מצומצם ובחול זות רק טיפה יותר יקר חברה מה שקורה אים ריל פליית זה גנבה פשות גנבה!!!!

flugzeug

New member
ידידי היקר,

ראשית כל, אתה מנסה להשוות סוס לתפוח. תוכנות מחשב לשימושים הנדסיים הן דבר אחד, ורילפלייט זה דבר אחר. רק לידיעתך, כשרוצים לבצע חישוב תלת מימדי של האווירודינמיקה של כלי טיס מסויים, גם אם יש לך את התוכנה המתאימה ביד, עדיין רוב העבודה לפניך. הזנת הגיאומטריה של כלי הטיס ובניית הרשת החישובית יכולים לקחת חצי שנה! לגופו של עניין: זכותם של GP לגבות על התוכנה כמה שהם רוצים. מבחינתם, הם יכולים גם לבקש מיליון דולר. לא אני ולא אתה נקבע להם. אני לא מטיף מוסר לאף אחד וגם אני לא ממש שה תמים, כל מה שאני אומר זה: רוצים לצרוב תוכנות? אין בעיה. אבל בבקשה בלי יבבות בסגנון "יקר לי יקר לי 750 שקל". גם אני שונא את M$ ואני לא רץ ברחובות וצועק ש M$ דופקים אותנו עם המחיר.(לקלל אותם על כל דבר אחר זו מצווה כמובן.) נחיתות טובות, ראובן

jeblesh

New member
אני יסביר לך למה לא הישבתי אותם

לפחות לא מהבחינות שאתה מדבר עלייהם אני הישבתי את הרבחים שהם אוסים לעומת העלות פיטוח של מה שהם מוחרים עלות יצור זה ממש תריביאלי בדברים קעיילה..... ואים מנועים של או אס יעלו את המחיר שלהם ב800 אחוז אתה לא תיצה לרחוב ותיצעק ולא תיקרה לאנשים להתיל עלייהם חרם אני בטוח שאתה כן??? הסימולתור שהיזקרתי לא היה לצורך הינה תירעו יש תחליף עיילה הינה תירעו חברה הגונה!!! קאיקרון אני הורדתי את זה בכבנה ליקנות את הדבר האמיתי אבל ביגלל הניסיון הרע של אנשים שהמליצו על תחליף יותר בטוח קמו פיקו ריפמאקס קוקפית מאסתר ואחרים... רציתי ליבדוק את הנוסה על המערחת שלי חיפסתי דמו אבל גורניש ותעמת אים היתי המשבק של התוחנה הזותי גם אני לא היתי סם דמו מי שלא מבין במחשבים ימצה את עצמו מחליף קרתיסיי מסח קמו פורפרה ודרייברים אז בהחלת לא היתי רוצה להציג דמו לאנשים שיעסה בעיות מימין וסמול ששלחתי אי מייל לחברה לגבה המחשב שלי והתצורה שלו הם אמרו שכול עוד הו תומך בדיירקת איקס8 באופן מלע הכול בסיידר המממ מעוד תמועה לפי מה שאני יודעה על הסימולתור הזה אז חיפסתי להוריד ווארז... יש לי קרתיס מסח מוזר אים צ´יפ של הג´יפורס שאותו היזקרתי ואני ממש לא רוצה ליקנות חדש אני אישית ינסה לסים את הידים שלי על סימולתור אחר אפילו שהם לא זמינים בארץ לפי מה שאני יודעה... 1:כול עוד אני לא רועה את זה רץ על המחשב שלי אני לא קונה 2:לפחות שיתנו מידע תחני מה רושמים לי שמה כמה קרתיסים שלא עובדים וכמה שכן מה אני הולך ליקנות מחשב בימיוחד לזה??? מידע תחני אבל לא כלום מה זה אופן ג´י אל לא הם לא עונים אז אייך לאזזל אני אמור לדאת שזה יעבוד אצלי ??? וביכלל שאני חושב על זה קבר מעסתי בסימולתור אני קבר יקנה משהו שעובד על ווינדווס אים קרתיס דיירקת איקס בימקום ליקנות משהו חד פעמי מה שאני יאפגרד את המחשב שלי מה הם יגידו אז תיקנה את החדש??? תיסלחו לי אבל התוחנה הזותי נירעת כמו פרויקת של סתודנת שבנה משהו במיוחד למחשב אחד בלי סתנדרתים בלי כלום אז בטוח שאיהיו בעיות להתקין את זה על משהו שונה למי שלא מבין למה אני מדבר על סתנדרתים הצורה בה הג´י 2 פונה לקרתיס הי מעיין קומבינה ולא על פי המוסקמות ואני ממש לא מוצה סיבה לתחנת ככה ואים הם תוענים שזה הדרייברים אז גורנישת זה התיחנות המגעיל שאותו הם אסו בידיים שלהם בקיצור איפה חברות קמו ג´יינס שצריך אותם :)

תאמר

New member
לא רוצה לא כסף אבל אל תתלונן

אם התוכנה לא מוצאת כן בעינך אתה לא חייב לקנות אותה ובטח שלא לצרוב אותה. מי אתה בכלל שתחשב להם את ההשקעה הכספית ??? אמנם הפצה המונית היא זולה מאוד אבל זה לא המדד היחיד. לידיעתך השקעה בתוכנה כזאת מתוקצבת בעשרות מיליוני דולרים ועלות משחק ממוצע נמדדת במיליוני דולרים. פיתוח תוכנה שכזאת נמדד במאות אם לא באלפי שנות אדם. קח בחשבון שאני מתכנת את מנוע גרפי תלת ממדי למעלה משנתיים ואני יודע על מה אני מדבר.

jeblesh

New member
הממממ

אתה מגזים ומגזים לגמרה אני גם מתחנת בחיים שלי לא נגעתי בגראפיקה אבל למדתי קצת לעבוד אים דירקת איקס והאי פי איי 32 של הווינדווס ומה אני יגיד לך ראיתי אנשים אוסים ((((לבד))) דברים דומים תוך שנה שנתיים לך תאתר של FMS תיקרה כמה זמן מפתחים אותו וכמה אנשים מפתחים אותו ואני לא מדבר ביכלל על זה שזה תחביב של הבחור והו אוסה את זה בזמן הפנויי שלו!!!!! בחייך אים אתה באמת מתחנת מנועה גרפי למה אתה אומר קזה דבר???

isak

New member
באיזו מ"ע אתה משתמש?

אצלי היתה בעיה עם XP, אבל עם Win98 זה עבד טוב. יש לי GeForce2MX.

jeblesh

New member
היתקנתי 98 בימיוחד אבל הקרתיס שלי..

הו קרתיס מוזר משהו מעוד מהיר יש עלב 3 צ´יפים אחד הו ריידן של ATI ושתיים שהם ג´י פורס 280 קאיקרון הקרתיס עמור לתפקד כמו הג´יפורס שלוש 280 והו עובד טוב אים הדרייברים של הג´י פורס שלוש 280 אבל גם אים הדרייברים של הקרתיס וגם אים הדרייברים של הג´יפורס 280 זה לא עובד לי ):

isak

New member
דבר נוסף

האם צרבת דיסק, או שאתה משתמש ב-Daemon? אם זרבת, אז ניתן להוריד Update שאמור לסדר את העניין.

jeblesh

New member
וואיי??? אני מישתמש בDaemon

מה זתומרת ליצרוב יש לי צורב אבל עדיין לא ראיתי תוחנה שמיסתדרת אים זה שאני בה לעדקן הו אוסה לי בעיות.....

isak

New member
Daemon

לא כל הצורבים מסוגלים לצרוב את זה (למשל Plextor). ה-G2 עם ה-Update לא עובד עם ה-Daemon. אבל אם תצרוב את זה, אז אמור להיות בסדר

טל_18

New member
חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לך מלא שגיאות כתיב עדיף שתתן למישהו אחר לרשום לך לא מבינים כלוםםםם

REAL FLIGHT

בבקשה גם ככה אני עובד .אני בטוח שאתה רשום על נושא חשוב.רק חבל שאני צריך לתרגם את השאלה .כך מילון לתרגום .ביי

יניר20

New member
למה לעדכן בכלל ????

מה העדכון עושה בכלל ???....למה כל הסיפור הזה דבר שני מישהו רוצה לשחק ברשת ? הגרסא שלי היא 2.00.219 והיא צריכה להיות תואמת למשתמש האחר גם כן . icq-45866873

ברכות

חברי "עמותת מטיסי הצפון" מאחלים לך גבי ברכה מלאה על פרי אימונים של שנה שלמה והישגים בתחרות המהנה בעין יהב. אין לנו ספק כי תמשיך בדרכך ואולי גם תביא לחברינו קצת מהאירגון והנסיון של מארגני המופע ץ מאחר ולא כולנו יכולים להנות מיציאה משותפת לבילוי ערב (מה לעשות יקר מאד) הריני שולח בזאת ברכתנו בפורום. בהצלחה. דני ורדי יו"ר עמותת מטיסי הצפון. [email protected]

למעלה