בעיה - ´בוט´.

Euromix - Avi

New member
בעיה - ´בוט´.

שלום, אני חדש בפורום הזה והידע שלי במירק קצת מועט. אני מנהל אתר אינטרנט, והייתי רוצה שיהיה לאתר שלי צ´אט קבוע במירק. כלומר, שיהיה מישהו כזה שתמיד ישב בחדר הזה, וכשאני אכנס לאינטרנט אז אני אכנס בדמותו. אני חושב שלדבר הזה קוראים ´בוט´. הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשים ´בוט´ כזה בתוך במירק... כדי שתמיד ישב במקום שבו יהיה הצ´אט של האתר שלי... אני מודה אודה על העזרה שלכם, אבי.

TakeOver

New member
תגובה ../images/Emo150.gif

יש שתי דרכים לשים בוט בחדר 1- botserv : בוט זה אתה מקבל מהשרת שאתה נמצא בו אתה יכול לקבל רק אם החדר שלך פעיל ורשום לתקופה מסוימת (לא בכל רשת יש את הבוט סירב). 2- botscript : בוט זה אתה מפעיל מהמחשב שלך ושם אותו בחדר אבל אתה חייב לשאר מחובר כדי לפעול. בהצלחה.

cool2

New member
הנה הפקודה...............

תרשום בסטטוס.......... msg botserv join/ רווח your channel# רווח השם שלו --הה ותדע שכל זה בשורה אחת--

Err0r

New member
לא יפעל

קודם כל, אין כזאת פקודה באף סרביס מוכרים. דבר שני, ברשתות שמשתמשות ב´אוספיס´ כמו בול, ניתן לעשות
/msg botserv assign #channel botnick​
זה בבוטסרב. כדי לבנות בוט, אתה צריך לדעת סקריפטינג ברמת מתחילים. כדי שהוא ישאר 24 שעות בלי קשר לבוטסרב, אתה צריך Eggdrop אגגדרופ בונים בשפת TCL, ומריצים אותו על שאללים(7$ לחודש בד"כ) שאלל - Shell זהו אירוח על גבי שרתי Unix, FreeBSD, Linux וכדומה, שבו אתה קונה שטח איכסון, ומריץ עליו תוכנות דרך Telnet. מחירים של שאללים מהפשוטים לטובים ביותר רצים בסביבות 5$-40$ בחודש, תלוי מה אתה רוצה להפעיל. מקווה שעזרתי.

למעלה