בעיהההה

בעיהההה

לאחותי יש עוד חודש וחצי בת מצווה בהפקה ענקיתתתתתתתת...<למי שמאזור חיפה אז באולמי הנסיכה-באלום הגדול> ומה הבעיה שלי?????..... מה אני ילבש??...... הצילו!! ואני רוצה משו צעיר ויפה.. לא משו ענק וזקן... אני גם לא לובשת גזרות גבוהות בכלללל... אז יש לי בעיה... מי מתנדבת לעזור לי??....

מתנדבת לסייע

קודם כל תתני לי פחות או יותר מבנה גוף והכי טוף אז תמונה.באופן עקרוני יש בגדים שעל מבנה גוף אחד יראו שמוטים וסתמיים ועל גוף אחר נסיכיים ממש. נניח עליי (קצת מעצבן) כל השמלות הדקות השאנטי נראות ממש אלגנטיות... קיצר תפרטי ואשמח לעזור.

המ...

קודם כל תתני לי פחות או יותר מבנה גוף והכי טוף אז תמונה.באופן עקרוני יש בגדים שעל מבנה גוף אחד יראו שמוטים וסתמיים ועל גוף אחר נסיכיים ממש. נניח עליי (קצת מעצבן) כל השמלות הדקות השאנטי נראות ממש אלגנטיות... קיצר תפרטי ואשמח לעזור.

דבר ראשוןןןןןןןן בחיים אני לא ילבש

שמלה.. אין מצבבב וגם לא חצאית.. טוב נו חצאית אולייייי... אבל עדיין... אז ככה: ישלי חזה גדול.. ואני מחפשת בגד שהוא עם מחשוףףףףףף נדיב בעברית.. חחח ואני מלאה... אין לי תחת גדול או משו בעייתי... כאילו מלאה בכל הגוף... טוב מקווה שעזרתייי... בהצלחה!!

פשש...יפה לאחותך בת מצווה בנסיכה

בד"כ עושים שם חתונות בלבד ( תעשו חיים ומזל - טוב)
סורי שאני שואלת אבל איזה מידה את ? ( יכול לתת לי כיוון אולי לחנויות אחרות חוץ מהרגילות ).

טוף....לאחר מחשבה מאומצת../images/Emo68.gif

חשבתי שכדאי להציע לך את "דורין פרנקפורט". למרות שבמבט ראשון יש לה דברים קצת מבוגרים, אם את מעמיקה בחיפוש תמצאי גם דברים מדליקים וצעירים במידות גדולות....
תנסי גם חנות בשם "לה-קוקט"...לפני לא מעט זמן דרים פירסמה כאן את הכתובות, לא זוכרת את כולן, אבל כבת ימית יודעת שיש חנות בקניון בת-ים. נסי גם ב- 144 לבדוק עוד סניפים.

טוב , בגלל שמחר ומחרתיים אני כנראה

לא אהיה בבית , לא תיהיה לי אפשרות לכתוב לך. אז אני ממליצה לך לבדוק בגרנד קניון בחנות בקומה השלישית "דן קסידי" חברה שלי ( מידה 46 בערך )אולי אפילו קצת יותר , מצאה שם בגדים מקסימים לחתונה של אחותה. היא קנתה חצאית יפה בגזרה צעירה ושילבה חולצה שחורה מבד עדין נורא ( שרוולים עטלף)בעלת מחשוף סקסי ונדיב ביותר = יצא לה שילוב מקסים ונורא מחמיא לגוף ! אז שווה לבדוק... בהצלחה,

טוב אין מצב שאני יכנס לשם...

זה זקןן.... ואני מידה 46 ככה... שמנה מדי למידות של ברביות ואני לא נכנסת לחנויות של מידות גדולות... הגזרות של המכנסים גבוהות בטירוףך! והחולצות ארוכות וזקנות.....:( מה אני יעשה???....

דן קסידי?...

אמממממ כן.. אני ילך לבדוק......... אולי אני יימצא שם משו יפה.. אבל זה צריך להיות מיוחדדדדדדד... מבינה????

ממש לא... יש לי מלא בגדים משם!

התכוונתי לחנויות שהיא מבת ים נתנה.. אין מצב שאני יכנס לדורית או מה שהיא רשמה שם... סוריי... אני ילדה!!

אז ככה

המפף... את רוצה משהו מיוחד ולא שמלה מה שאומר שאת יכולה לעשות כל הופעה למיוחדת לפי השילובים. אם תחטטי טוב בג'מפ יש להם לפעמים מכנסיים שחורות פשוטות וממש יפות כנ"ל בקרייזי ליין ודן קסידי. מחמיאות ופשוטות אבל בגימור טוב שלא צועק "זול" או "טראשי" אלא איכות עכשיו חולצות מדהימות יש אם מחטטים טוב באריסטו שמט. נניח חולצה שחורה מקטיפה. או סאטן. אגב סאטן יש בh&o המשביר מחסני אפנה חולצות סאטן מדהימות והמידות שם נדיבות ממש ויש להם גם 46 48 וכו' שהן יותר גדולות מהריאלי. ממש יפות. עם מכנס יפה חולצה כזו כששני הכפתורים העליונים שלה פרומים ויוצרים מחשוף יפה בשילוב עם שרשרת מיוחדת ובולטת (נניח איזושהי מחרוזת עם חרוזים קטנים שחורים בוהקים כשהשרשרת היא בעצם כמה שרשראות מחוברות.... אמ... אנילא יודעת אם את מבינה את כוונתי אבל זה סקסי לאללה) בתוספת עגילים מתאימים למבנה הפנים ותסרוקת מיוחת תיק ונעליים גבוהות וסקסיות זה יכול להיות מיוחד ומדהים גם בלי להשקיע סכומי עתק וגם בלי להרגיש "מחופשת לאישה" או מגוחכת. בעיני זה המראה הכי "נכון" ויפה. ומזל טוף !!!

אהה נכון צודקתת..

אבל כנראה לא הבנת.... זה חתיכת אירועעעעעע.. אני צריכה משו מיוחדדד.. מדהיםםם שכולם יסתכלו עליי ויגידו ווואוו. חחחחח עזבו עזבו אני בסרטים אני סתם רוצה חנויות וגם שיהיו באיזור חיפה!! מומלץ מאוד..

למעלה