בעיהההה חמורה!~

tlccccas

New member
בעיהההה חמורה!~

זה מעצבן אותי.. כבר חודש אני משקיע בכל העניין וחלמתי רק כ-5 חלומות צלולים קצרים מאוד וברמת צלילות נמוכה(בכל זאת צלולים ומרגשים עד מאוד). אני יודע שיש הבדל עצום בין חלום כזה לבין חלום איכותי שאנשים מקצוענים מצליחים לחלום. אני פשוט מרגיש שאני לא מתקדם! אני מבצע ביום משהו כמו 5 פעמים בדיקת מציאות בשעה במשך כל היום ופשוט אין לי חלומות צלולים!!! אני חושב שאני יודע ממה נובעת הבעיה. הבדיקת מציאות היחידה שאני עושה היא עם השעון שמסתכלים מסיטים את המבט ומסתכלים עוד פעם. הבעיה היא שזה מאוד נדיר שאני רואה מה השעה בחלום! או בכלל שעון כלשהו! בכל החודש הזה רק 3 פעמים הסכלתי על שעון בחלום ומתוכם הצלחתי פעמיים לזהות ע"י הסתכלות זאת שזה חלום. בנוסף אני מבצע באופן מלא יומן חלומות ולאחר חודש שלם(שבו כתבתי די הרבה חלומות) עדיין יש לי לא מעט ימים שאני קם בבוקר ופשוט לא זוכר שום חלום... ישנה שיטה שאיתה אני אוכל לגרום לעצמי להסתכל מה השעה או על שעון בחלום? כל שאר בדיקות המציאות דורשוד יותר מידי זמן(הסתכלות על שעון לוקח משהו כמו 10 שניות והשאר משהו כמו דקה). כי אם אני ישנה בדיקת מציאות אני יצטרך להתחיל את ההרגל לגמרי מחדש... אני די מיואש...

Bluescale

New member
אין בעיה

נסה לחשוב הפוך. אתה מנהל יומן. תקרא בו ותמצא עוגנים ואז תעשה בדיקת מציאות כל פעם שאתה נתקל בעוגן. רוב בדיקות המציאות לוקחות שניות בודדות. לגבי שעון:לא צריך להסיט מבט אלא לעקוב אחרי המחוגים או התצוגה או בעובדה הפשוטה שאין לך שעון, בחיי היומיום אתה תמיד לובש אותו? אם כן אז בזאת שאין לך שעון זה מחשיד והיתי מציע בדיקה נוספת לאימות.

tlccccas

New member
בקשר לעוגנים

הם משתנים אצלי יותר מידי מהר. דבר שני אין לי שעון על היד. בגלל זה אני לא רואה שום שעון בחלומות. איזה בדיקת מציאות אחרת אתה ממליץ לי לעשות?

Dreamwalkerr

New member
אהלן

על פי דעתי דווקא יותר מומלץ להיסתכל על השעה להסיט מבט ולהיסתכל עוד פעם. זה חד משמעי ברגע שהשעה שונה אתה יודע שאתה חולם, על מנת שבאמת תעשה את זה בחלום ותבין שאתה חולם ולא סתם תעשה את זה , אתה צריך להשקיע בזה במציאות זתומרת לא סתם להיסתכל על זה במציאות ולעשות את הבדיקה כמובן מאליו, אלה באמת לעשות את הבדיקה מהנחת יסוד שאולי אתה באמת יושן ואתה רוצה לדעת אם זה חלום.

Bluescale

New member
נכון

אגב עוגנים אמורים להשתנות ואפילו לפעמים מדי שבוע. כן תעקוב אחר העוגנים. בדיקות אחרות? אחזור הבייתה היום ואפתח דיון סופש לגבי זה

למעלה