בעז"ה ובס"ד ואולי

B a m b i

New member
בעז"ה ובס"ד ואולי

אני אתאבל בט´ באב. על מה אתם שואלים? אז שבו ואספר לכם. אני מאוד מעוניין שאלוהים יחזור ויבנה את בית המקדש, רק בשביל להוכיח לחרדים הדפוקים שהם חרגו מכל פרופורציה והגזימו עם כל האיסורים והחומרות שלהם. ("אני מאמין באמונה שלמה שהבורא ית"ש מתפוצץ מצחוק או מבכי כשהוא קורא את השו"ע "). אנשים פשוט יצאו מדעצם ולא יודעים במה אפשר להחמיר עוד. והלואי שישוב אלוהים וירחם עלינו ויבוא למעוך אותם עם השטויות שלהם על זה שהם עינו אותנו 200 שנות גלות עם הלכות מהתחת. אינשלללללא שיבא כבר (אם הוא קיים בכלל). <במבי, שהאבל לא יעכב בעדו מלבא לטיש במוצאי.>

וסבתא שלי שתחי´ אומרת

אצלנו בפולניה לא היו מסתכלים ככה על החסה... והיא זוכרת!

חי אדר

New member
מצטרף לשאלתה של דידית, ועוד דבר

חשוב: הבעיה בעולם החרדי או הדתי קיצוני, שהם שמים לב יותר מה שיש על הראש של האדם, יותר ממה שיש בתוכו.

MAYA20

New member
אלוהים יבנה את בית המקדש?

מגניב!! לא ידעתי שאלוהים ערבי <מיה מודעת לנימה הגזענית בהערה ומזכירה לכולם שזו רק בדיחה, לעולם לא היתי חושבת לפקפק בקיומם של אחינו לארץ> חוץ מזה זה יכול להיות מגניב ממש. אתם חושבים שאלוהים שורק לבחורות ברחוב כשהוא מטייח?

דידית

New member
יש לך פה ענין עם פועלי בנין!../images/Emo166.gif

מאיה הזכרת לי שיר חמוד. יש לך פה ענין עם פועלי בנין שאוהבים אותך עד ראש הגג.... שיר מתוק שהצחיק אותי שהייתי ילדה נראה של אריק אינשטיין.

שיר של שלישית גשר הירקון

למען הדיוק ההיסטורי אבהיר שהשיר הושר ע"י שלישית גשר הירקון שפעלה באמצע שנות ה - 60 והיו חברים בה יהורם גאון בני אמדורסקי ואריק איינשטיין. לגבי שייכותו הלאומית של אלוהים מאיה מזמן לא מעודכנת. ערבים כבר ברבה זמן לא בונים את הארץ. לכן כנראה שהוא עובד זר ( או בעצם חייל משוחרר שרוצה לקבל מענק של מקצוע מועדף)

למעלה