תגידי.. למה את שמה את הסינית הזו בכל הודעה שלך ?!
א אסי סרחנה בנשמה New member 24/3/06 #26 גסת רוח שכמותך../images/Emo11.gif../images/Emo194.gif זין מכוערת שקט את
° ° w a v e ° New member 24/3/06 #25 אל תיעלבו, את והסושית, אבל היא ממש נראית כאילו תקוע לה משהו בתחת...
א אסי סרחנה בנשמה New member 24/3/06 #30 יש משהו רע בזה?!../images/Emo194.gif היא נכנסה לסטטיסטיקה! קיצר שתקו אני לא הולכת להוציא אותה היא אייקון מאומץ! פאק אני במלא פורומים ורק אתם עושים לי בעיות ;[
יש משהו רע בזה?!../images/Emo194.gif היא נכנסה לסטטיסטיקה! קיצר שתקו אני לא הולכת להוציא אותה היא אייקון מאומץ! פאק אני במלא פורומים ורק אתם עושים לי בעיות ;[
° ° w a v e ° New member 24/3/06 #69 מה ../images/Emo2.gif די את גורמת לי להרגיש שובבה לא אמרתי לך להוציא אותה.. סתם אמרתי איך היא נראית לגיטמי לא? תשמרי אותה לנצח פור אבר עד הקבר!!! ואם את לא אז אני אשמור אותה! ראית את רוח הנכונות שלי? עכשיו תגידי שאמרתי משהו רע על היפנית סושית שלך!
מה ../images/Emo2.gif די את גורמת לי להרגיש שובבה לא אמרתי לך להוציא אותה.. סתם אמרתי איך היא נראית לגיטמי לא? תשמרי אותה לנצח פור אבר עד הקבר!!! ואם את לא אז אני אשמור אותה! ראית את רוח הנכונות שלי? עכשיו תגידי שאמרתי משהו רע על היפנית סושית שלך!
א אסי סרחנה בנשמה New member 24/3/06 #73 אני לא אגיד../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif את חמודה טוב להרגי ששובבים מיד פעם לא?
M moshe alfasi New member 24/3/06 #29 סליחה שאני מבקש ככה... אבל חלאס!! כמה אפשר לראות את הכונפה הזאת? זה אשכרה מונע ממני להכנס לכאן. סינית מטומטמת.
סליחה שאני מבקש ככה... אבל חלאס!! כמה אפשר לראות את הכונפה הזאת? זה אשכרה מונע ממני להכנס לכאן. סינית מטומטמת.
א אסי סרחנה בנשמה New member 24/3/06 #32 גם אתה גס רוח!../images/Emo194.gif אל תכנס אתם ממש מעצבנים יאו אם הייתם מבקשים יפה אז הייתי קצת מפחיתה וזה אבל אתם לא! אז בעעעעעע
גם אתה גס רוח!../images/Emo194.gif אל תכנס אתם ממש מעצבנים יאו אם הייתם מבקשים יפה אז הייתי קצת מפחיתה וזה אבל אתם לא! אז בעעעעעע
א אסי סרחנה בנשמה New member 24/3/06 #35 אבל הם מעצבנים!!!!!!!!!!!! הנה לא עשיתי יפנית מרוצים?! חצופים
M moshe alfasi New member 24/3/06 #49 לפחות באמת לא שמת את האייקון הפאג הזה, ביקשתי בעבר שתעיפי אותו, ועכשיו את מכנה אותי גס? כמה פעמים אפשר לבקש שלא תשימי בכל הודעה את המעפנה הזאת? תודה מראש.
לפחות באמת לא שמת את האייקון הפאג הזה, ביקשתי בעבר שתעיפי אותו, ועכשיו את מכנה אותי גס? כמה פעמים אפשר לבקש שלא תשימי בכל הודעה את המעפנה הזאת? תודה מראש.
M moshe alfasi New member 25/3/06 #78 אני מבין שאני גס רוח. ובהחלט טוב לי עם זה כל עוד אין בכל הודעה שניה בפורום אייקון מטומטם. זין!