-בעזרתך אבא-

למה להתבייש?

אני יודע טוב מאוד באיזה מצב הם נמצאים, ואני אפילו באתי לעזור להם להקים חממות(ולהתווכח איתם בלי סוף תוך כדי...)

אז איך לדעתך הם אמורים להסתכל לעבר

הממשלה.???...הממשלה שבגדה בהם בלי סוף! ונתנה להם סטירת לחי מצלצלת... הם לא מסוגלים להתסכל לאפאחד בעיניים, כי כל ההבטחות על דיור חלופי היו הבטחות שווא אחרת לא היינו רואים משפחות שגרות באוהלים ולא במלונות! אני לא חושבת שאם היינו במקומם היינו נוהגים אחרת.. תחשוב על זה.. אגב יפה מצידך שהלכת לעזור להם!

כמו שכתבתי בהודעה השנייה אליך,

הממשלה צריכה לדאוג לאל שלא פנו כמו שהיא צריכה לדאוג לכל אזרחיה, גם אלו שסובלים דברים כאלו מסיבות כלכליות-חברתיות.... ההבטחות על דיור חלופי דיברו על מי שיפנה אליהם בזמן....בעיקרון, זה אשמת מועצת יש"ע שאמרה לאנשים לא לפנות למועצת ההתנתקות, וכך למעשה זו אשמתה (בנוסף לעוד דברים) שהאנשים הללו לא קיבלו את הפיצויים... ואפשר להבין איך הממשלה בגדה בהם? והלכתי לעזור, כמו שאני עוזר לאנשים אחרים מאותגרים כלכלית-חברתית...

ro ha

New member
כי בלי החיילים שאתם יורקים עליהם

לא תהיה מדינה.

איך זה מתקשר לעינין?

חוץ מזה, אני לא מרחמת על אף חייל לכל אחד ניתה הזכות לבחור האם לעשות את זה או לא?! אני אישית לא ארק על חייל, אני בטוחה שהמעשה שהחייל עשה הצדיק את המעשה.!

לא נכון.

לא ניתנת האפשרות. כל הפקודה היא לא בילתי חוקית בעליל, החייל מחוייב למלא את הפקודה. כאשר היא בילתי חוקית בעליל, הוא מחוייב לא למלא את הפקודה. זהו.

שמעת על פקודה בלתי מוסרית?

הדבר הזה קיים עוד לפני הגירוש. אם אתה לא ידוע מזה אני אסביר לך מזה? ברגע שחייל מקבל פקודה שהיא נוגדת לכל השקפותיו והיא קשה לו מבחינה מוסרית, הוא ראשי לסרב לפקודה הזו. להזכריך סירבנים שמאלנים לא משרתים בצ"הל בגלל שהם טעונים שזה קשה להם מצפונית מוסרית. אז אם ימני ינסה לסרב פקודה ולא בגלל שסתם לא בא לו למלא פקודה שמפקד נותן לו, אלא בגלל שזה נוגד את כל אמונותיו ומצפונית הפקודה קשה לו.. (רוב הבחורים הדתיים משרתים בצה"ל מתוך מצווה, לכן הם נכנסים לרוב ליחידות המובחרות) אז בכלל לא יהיה דיון על כך...ישר יפתחו עינים וישימצו.. קיצור הנקודה מובנת...

ואותם סרבנים שמאלנים הם עוברים על

החוק, ונענשים על כך....אני מכיר מספיק אנשים שיושבים עכשיו בכלא בגלל זה..... מבחינת החייל אין דבר כזה פקודה בילתי מוסרית.

כי את אומרת שהממשלה לא שמה

על המתנחלים שלא פנו אליה, מה שלא באמת נכון.... היא שמה, אבל הם לא בדיוק בראש סדר העדיפויות שלהם אלו שלא פונו...

למעלה