בעוד 13 שעות אני...

וייס

New member
בעוד 13 שעות אני...

זז לוושינגטון צילומים !!! אותי הקטן ועוד שלושה צלמים מהגדולים בעולם ! אני רועד מפחד... הם חושבים שאני לפחות בן ארבעים ! הסיפור הוא כזה: אני צילמתי ארוע והשתתף שם אחד מהבכירים בממשל האמריקני, והוא נדלק על הצילום שלי, והוא לקח ממני את האימייל והביפר, אחרי שבוע אני מקבל ממנו אימייל שבו הוא אומר לי ליצור איתו קשר. נו, אם הוא רוצה שאני יתקשר אני חייב, אחרת... ובשיחה הוא מודיע לי שהוא הפעיל את הקשרים שלו כדי שאני יצלם בארוע שיתפרש על פני יומיים תמימים. אני אמרתי לו, שמע, אני צריך לחשוב על זה, לראות אם זה מסתדר לי עם לוח הזמנים שלי, שום דבר, - הוא אומר לי - אתה חייב להיות שם... תכל´ס, נפלתי עמוק. מחר בצהריים אני בדרך לשם. אשמח, אם מישהו יתן לי עצות להנות שם ביומיים שאני שם. אשלח לכם תמונות... אם לא יזרקו אותי, מכל המדרגות.....

edna10

New member
יישר כח

אל תפחחחחחחחחחד [אני מאחריך]. עיצה אין לי לתת לך אבל תהנה ותבלה טוב חו. מהעבודה ובנוסף אם הוא מצא שאתה טוב והוא התאמץ לשלוח לך מייל ולהתעקש שתהייה שם סימן שאתה טוב יותר ממה שאתה חושב אז לך על זה.

וייס

New member
חבל ............

אם היית מנחמת אותי אתמול, אז הייתי גם ישן בלילה...... אני מקוה, שאני באמת יוכיח את עצמי שם! ותודה רבה !!!

edna10

New member
מצטערת

התעוררתי לפני שעה וחצי כלומר 5.00 בבוקר והגלל מה שקרה אתמול בארץ מיד פתחתי את המחשב וקראתי קצת את העיתון מעריב ואח´´כ עברתי לפה. מצטערת על האיחור. בכל מצב בהצלחה - תישן הלילה טוב יותר.

וייס

New member
את בסדר גמור!

את ההודעה, כתבתי רק היום. נ.ב. מניסיון, ידיעות יותר מעודכן. גם במהירות, וגם בפירוט הידיעות.

Yaniv-DC

New member
מזתומרת איך להנות?

עוברים בלוק מהבית הלבן, במשרדי IBA ואומרים שלום ליניב.

וייס

New member
האירוע יהיה באחד האולמות בבית הלבן

אגב, במה אתה עובד?

judyr

New member
יניב עובד ב...

טלוויזיה הישראלית בניו יורק... .... IBA...... כאילו דאאא

וייס

New member
נו, אז אולי תסדר לי משהו....

מהסיבה הפשוטה: בהסרטה, אני מקצוען ברמה !!! איך אני מגיע אליך? דבר !!!!

Yaniv-DC

New member
אתה מגיע במטרו ../images/Emo8.gif

שלח מסר עם מתי אתה בעיר, ונשלח לך מסר חוזר. אכן ג´ודי צדקה, כאילו הלווו דאאאא, IBA - Israel Broadcast Authority. לצערי הרב, את שרותי הצילום אנחנו מקבלים מהחברה שבמשרדיה אנו יושבים, ולא משתמשים בצלם משלנו. שלומות ואושר, יניב. יאללה, אני רץ ללמד את תלמידי החביבים על מה נשתנה ודיינו. יש להם גירסה מגעילה לדיינו: "אילו הוצי-הוציאנו, הוציאנו ממצריים, הוציאנו ממצריים - דיינו" אין את הקונטרסט הזה של ה"ולא". גועל נפש.

וייס

New member
עברית בבקשה...

מה זה "הלווו דאאאא" ??? מה הכתובת? ותדע לך, שהרפורמים יותר גרועים מהדתיים....... הדתיים, יש להם אלוקים! לרפורמים, גם את זה אין.....

וייס

New member
אבל לא ענית לי !

מה הכתובת שלך. ואני מאוד מקוה שאתה מבין בעצמך למה התכוונתי

Gefen

New member
וייס שיהיה בהצלחה...../images/Emo45.gif

פשוט להאמין בעצמך ויהיה בסדר..אני בטוחה! גפן

וייס

New member
אשרי המאמין .......

אני מאמין באמונה שלימה, אין לי ברירה אחרת! עם כאלה השפעות מלמעלה...

shalvale

New member
בהצלחה וייס!

נשמע כמו הזדמנות פז!! ספר איך היה וכל מיני סקופים מהבית הלבן!!

למעלה