בעוד שבועים זה יגיע

זהרי

New member
בעוד שבועים זה יגיע

ככה סתם רציתי לשתף אתכם הפעם הראשונה שאני חושב על זה מעולם לא חשבתי עד כמה השנה היתה מהירה כל כך אבל כשאתה עובר הרבה בחיים אתה מתחיל להעריך את הדברים אז ככה חשבתי כעת ואת האמת... אני מתחיל להתרגש... זהר

גיל גיל

New member
עוד חודש ושבועיים, לא?

ב-18 בספטמבר יהיה א´ בתשרי, יענו, ראש השנה!!! אכן... זה בא! עוד שנה חלפה...

סיון b

New member
גילגיל,

איזו בקיאות! תאריך עברי ולועזי.... גאה בך! ויש לי בסוף ספטמבר יום הולדת.... תשתתף בצערי! סיון

זהרי

New member
מגיע...

אבל כעת עצוב בגלל הפיגוע שהגיע שוב.... ::::
זהרי

גיל גיל

New member
המציאות מכה על פנינו שוב...

כל האופטימיות שבעולם לא תרכך את המכה שספגנו, שוב, באמצע המציאות... אני מקווה לכמה שפחות נפגעים, מקווה שכולכם בסדר ומקווה שנצליח להתאושש מהר... אופטימיות, רבותי, לא מרככת את המכה, היא רק עוזרת להתמודד איתה אחר כך. אוהב אתכם הכי. גיל.

deep ocean

New member
זהרי יקירינולדנו באותו היום?

גם לי יש יום הולדת בקרוב- ב- 24 לאוגוסט. :)))

שלוה

New member
זהרי איך אתה מרגיש עם התבגרות?

האם זה מרתיע אותך היכנשהו? מחכה לזה? גורם לחששות?

שלוה

New member
דיפי,זוכרת שביקשת מימני משהו אתמול?

אז יש לי בשורות כנראה... אבל רק בשבוע הבא ניתן יהיה לקבוע סופית אני מקווה שזה ייקרה באמת.... אוהבת אותך.

זהרי

New member
אכן

31.08. אני זוכר תמיד שביום זה תמיד היו עצובים כי למחרת היו חוזרים ללמוד... איך שהשנים עברו מאז... זהרי

זהרי

New member
אני...בן כמה אני?

אני חושב שאני בגילו של יואב צפיר... אבל בעצם מה זה חשוב.... זהרי

שלוה

New member
אתה יודע...אחד הדברים שאני מוצאת

נורא מעניין בזה זה האפשרות להביט אחורה ולראות איזה בן אדם אני היום...היכן צמחתי...אותי זה מרתק. נותן המון רילקס....כאילו יש דרים שלא צריך לעשות יותר או לעבור דרכם יותר... אבל היום אתה לא לומד כבר,נכון?

זהרי

New member
סליחה

מה זה אני לא לומד? למה התכונת?
זהרי...שלא יודע אם באמת את יודעת בן כמה הוא...

שלוה

New member
הנה מצאתי אייקון חיוך...היה ../images/Emo13.gif

לא מוכר לי הממשק... לא,אני לא יודעת...באמת לא נראה לי שאתה צעיר נורא ולא מבוגר נורא... יש בך בגרות כזו... רגישות. ואם לומד - אז מה לומד?

זהרי

New member
לומד

לומד על החיים בנוסף למה שהנני לומד ... הנני גם קרימינולוג... בן 30+ זהרי

שלוה

New member
הדרך ארוכה ומתמשכת... ../images/Emo20.gif

מתחילים בצורה של נתיב קטן,עדוי בשיחים נמוכים ועצים צעירים...ממשיכים על דרך בטון חדשה ועוברים לכביש אספלט לוהט וכהה.... סתם אסוציאציה על התבגרות...

deep ocean

New member
זהרי אני מאד עצבנית!!

כתבתי לך תשובה והיא נעלמה. אוף. טוב..אני אנסה להיזכר כתבתי שיום הולדת זה כיף ומה גורם לך להיות עצוב ביום הולדת זה שאין לך בת זוג לשמוח איתה? הגיל שלך שאתה בן 30+ וזה אחלה גיל השאלות לא נועדו לביקורת אלא לגרום לך לחשוב או שאתה כבר יודע וסתם לא רוצה לדבר על זה טוב נהרסה לי כל התשובה זה סתם מתסכל אותי ואני תיכף חוזרת עכשיו התשובה שלי נראית על הפנים וזה בכלל לא מה שרציתי להגיד..אוף.

זהרי

New member
אני מוחל

כל מה שתכתבי זה בסדר בשבילי... אז אני אכתוב לך... לזו שרצתה לכתוב את אשר חשבה ובטח גם סקרנית היתה ואוליי גם התאהבה? אז אני כאן לכל שאלה שתדרש בכתב ומקשיב ומגיב וגם דמעה אוריד כי את ואתם נפלאים ואותי כל כך מחזקים זהרי

deep ocean

New member
אתה מ-ק-ס-י-ם

הרגישות שלך מהממת אותי. מכה מוחצת. זהרי אני הולכת תיכף לישון וגם ככה אתה לא פה אבל תכתוב לי כשתגיע את רגשותיך לגבי היום הולדת ההולך והקרב שלך מה מפחיד אותך? מה כואב לך ביום הזה? תוציא... שיהיה לך יום נהדר ורק זוהר כמו שמך.

למעלה