בעוד פחות מ- 24 שעות...

Reichan

New member
יש מפגש מחר?

רק רציתי לוודא סופית שהמפגש אכן מתקיים. מחר, בשעה 12 בגג? [אם כן, אני אאחר קצת כי ההשלמות שלי בלשון מסתיימות ב-12 ^^;]

בעוד פחות מ- 24 שעות...

תמצאו את עצמכם במפגש הראשון של "פורום דיבוב וקריינות" (באנחה והוא אכן מתקיים בסופו של דבר, למרות שאני דיי בטוח שכן). מאוד מעניין אותי לדעת (בגלל שזה המפגש הראשון של הפורום) האם קיים משתמש מסוים שמאוד עניין אתכם במשך שהייתכם פה בפורום? האם יש מישהו שמתחשק לכם (ואפילו מסקרן אתכם) לפגוש במציאות? עם מי ממש בא לכם לדבר ולהכיר מעבר למסך המחשב? על מה אתם חושבים שתדברו, ובכלל - איך תעבירו בכיף את המפגש הראשון? בגלל שמחר מתקיים המפגש המדובר, דיי ברור שאז גם תקבלו את התשובות לרוב השאלות. אבל סתם עניין אותי לדעת
מיותר לציין שברגע שאתם חוזרים הביתה, אתם ניגשים למחשב ומסכמים את החווייה! טוב, אז שיהיה לכם מפגש נעים, מהנה ומשמח XD

Hawkgirl

New member
ובהקשר לנושא

את מי אני רוצה לפגוש *חושבת* אטו... את כולם אני מניחה, יש פה כמה שאני מאוד רוצה לפגוש, אבל זה בגלל שאני כבר מכירה אותם יותר אני אני מצפה לפגישה חוזרת איתם, אבל אלו שעוד לא פגשתי אני מקווה גם כן מאוד לפגוש אותם ולהכיר אותם גם כן [: אטו, ובקשר להודעה הקודמת שלי, אני מקווה שאתם מבינים שהטעויות כתיבה שמה הם מהקלדה מהירה XD

miaBaby

New member
שייווו תעשו אחרי זה שרשור סיכום...

מפגש!!!אני רוצה לדעת מה היה XDאני אהיה שם..IN MY SPIRIT

../images/Emo7.gif

אני לא יכולה לבוא............ אבל תעשו באמת שרשור סיכום... ותהנו

yotam2233

New member
דו שיו (מה אעשה)....

אני לא יודע מה לעשות... יכול להיות שאני לא אוכל להגיע מחר.... בררררר.... אני לא יודע מה לעשות.... ואם אני כן אוכל להגיע אני חושב שזה יהיה באיחור ואני מפחד לפספס אתכם...... XXXXXXXX................ אוווווווף אני לא יודע מה לעשות....

אוקיקי

New member
בעוד פחות מ- 24 שעות...

אני עולה על המטוס לתאילנד. או יותר נכון, לירדן (ומשם לתאילנד).

ירדן?

חחח... מזל שאנחנו בשלום איתם ;) אורי, תעשי המון כיף, ואם תוכלי - נשמח לשמוע חוויות טריות מהמקומות בהם תבקרי :) טיול שכזה הוא חלום בשביל כל אחד (גם בשבילי), אז תהני ממנו עד כמה שרק תוכלי P:

mikeys barking

New member
איק! D:

אני ובר באות בטוח ^^ רק הערה קטנה- עם כמה שאני אוהבת אנימה והכל, בבקשה שזה לא יהפוך למפגש פורום אמינה ומנגה
...

מאיוש33

New member
לא באה...

הייתי בטוחה שאני אוכל לבוא אבל ההורים שלי מסכימים רק אם אחד מהם יבוא איתי.... אז ככה שאני לא יכולה..
יוו איזה באסה כי אמא שלי מורה וכל החופש היא יכולה אבל דווקא היום לא!
אז אני מצפה לטונה תמונות ואת כל הפרטים הקטנים מהמפגש!! יוו איזה שיט ממש בא לי לבוא!! טוב נו..מתי המפגש הבא?

אני מאוד מקווה שכן חח XD

רותם באמת לא התחברה היום. אבל תראו - בעיקרון המפגש מתקיים. היא גם דיברה על המפגש, ועוד כמה דיברו עליו ועל יום ראשון, ככה שדיי בטוח שהוא מתקיים חחח XP אין סיבה לדאגה! אלא אם רותם לא תיכנס היום לפורום ואז זה יהיה קצת מלחיץ, כי היא ארגנה את המפגש... אז רק שהיתה נכנסת ומאשרת לני מחר שהוא אכן מתקיים :) רותם, ?Where Are You

Hawkgirl

New member
אכן! יש מפגש! $#&#&%$%$&

ואני פה!(אטאשי וואה קוקו!!) לא התחברתי כל היום כי אני בשלושה ימים האחרונים עובדת על קליפ(חדש!) שאני עושה לקונו צ'אן וסצ'אן אז זה לוקח לי המון זמן XP מלבד זה שגם הלכתי היום קצת לשופינג XD הנעלי ספורט שלי התחרבשו בדיוק ביום שישי כך שהייתי צריכה לקנות נעלי ספורט חדשות אז בדרך גם קניתי כמה חולצות XP אז אני מצפה לשמוע מכם מחר "תתחדשי על הנעלים והחולצה" נה?! #&%$#&%$ XDDD אממ ושירה צ'אן מה תאחרי #^&%$&%$##&%$ והצלחת אולי לגרור גם את מאיה? *מסמיקה* אני מהרגע שאמרת שתנסי להביא אותה מייחלת לזה בכל שניה חולפת XP בכל מקרה מ-12 בערך אני אניף את השלט שהכנתי ואחביא את עצמי מאחוריו מהבושה ממבטיהם של שאר האנשים בקניון XD למפגש גם יגיעו 2 ידידים שלי(אלעד וגל ^__^ ) כך שיהיה יותר כיף(אלעד מביא לי בובת פלסטלינה של קונו-צ'אן! #&%$#&%$#&%$ ) אממ וזהו XP

Hawkgirl

New member
אה רגע, עוד משהו XD

אני אהיה בקניון כבר מ-11 ורבע(כי הרכבת הבאה מגיעה רק ב-12 ורבע ;-; וכמארגנת המפגש אני לא יכולה, נה? ;-; ) כך שאני מביאה עימי אמפי4 ואיזה מנגה של נגימה כדי להעביר את המזן, נקווה שאני לא אעביר לעצמי את הזמן יותר מדי עד שאני אפספס את השעה 12 XD ושירה צ'אן, כשתגיעי לקניון או משהו תתקשרי אלי(יש לך אתהמספר שלי לא? עוד מהדף "קשר" של הקורס XD ) ורמי, מה איתך, אתה מגיע בסוף?! #&%$#&%$ ואני ארביץ לותמר, המחשב שלו שוב התפגר וההודעה האחרונה שהוא שלח לי זה "אני לא בטוח שאני אגיע". יוווו מאקוט לילד הזה XD

אממ... As I Said

כולי תקווה שכן, למרות שכבר כמעט בטוח שלא אגיע X= וכן, תומר כתב פה איפשהו שהמחשב שלו התקלקל שוב, אני לא מבין מה נסגר איתו. שנה לוקח עד שמתקנים לו ת'מחשב, עובר שבוע, והוא שוב מתקלקל XD רותם, מתי בד"כ עושים מפגשים? בחגים? חופשים?

Hawkgirl

New member
נמנמ, ברור שבחופשים/חגים XP

למרות אני יכולה לומר לך על עצמי שלפעמים גם נפגשתי עם אלעד/גל/תומר/איבט גם לא בזמן חופש או חג P: אבל הם לא היו חלק ממפגש פורום XP כך שמפגשי פורום בד"כ עושים בחופשים וחגים כמובן ^^" ואלעד ממשיך לדחוק בי שהם יבואו לישון אצלי בפסח XD

למעלה