בעוד עשר שנים ?

mndi gold

New member
בעוד עשר שנים ?

היכן אתם מצפים לראות את עצמכם בעוד חמש או עשר שנים ? וליוצאים ותיקים, האם הציפיות שלכם התגשמו ? ותודה לכל מי שיענה....

uri80

New member
בעוד 10 שנים?

רחוק מדי, מנסה לתכנן רק טיפ טיפה קדימה וגם זה לא תמיד מצליח. מה שכן, סוף סוף מחוץ לצבא
האם הציפיות התגשמו? לא היו הרבה ציפיות שקשורות ספציפית ליציאה בשאלה. היו ויש הרבה מאד מהחיים. חלקן התגשמו, חלקן עוד לא, אבל בדרך.

חיים 1990

New member
בעוד 10 שנים מי יודע מה יהיה?

אפילו יכול להיות שאני יהיה אברך עם 7 ילדים ואשה גננת.

חיים 1990

New member
אני לא מתכנן אבל אני יתכנן עכשו

בשביל השאלה. בעוד עשר שנים אני מתכנן להיות בן 27 חי ובריא. ללמוד לדוקטוראט. בקשר לאשה אין תכנון ברור, יש תכנון שלהיות רווק, ויש תכנון להיות נשוי (אין כזה דבר מוקדם מידי). לא יודע מה עוד אני מתכנן. אבל יותר מעניין, מה התוכניות שלך? עם ילד? עם 2? עם יותר? בלי ילד? תספרי קצת על התוכניות

אומי5

New member
פליט

מדינת ישראל תקרוס כי החפיף יצנח . השכנים ישלטו . חלק קטן מארצות המערב יסכימו לקבל פליטים לארצם ,השאר יברחו למדבר ויתחיל עם חדש של נוודים. מי מיואש מהמדינה מי?

Sonic hedgehog

New member
שאלו אותי את זה בראיונות

כך שגיליתי את התשובה הנכונה, בעוד 10 שנים יהיה לי מעבדה משלי במוסד אקדמאי מכובד, או שלא.

uri80

New member
מעבדה משלי כבר יש לי,זה לא שוס גדול האמיני לי

Sonic hedgehog

New member
חופש מוחלט בבחירת נושאי המחקר לקבוצה של אנשים

(טוב חופש כמעט מוחלט, לא נראה לי שיאפשרו לי לשבט את עצמי ,למרות שזה יכול להיות תרומה עצומה לאנושות), מה יכול להיות יותר טוב?

אני מתנדב להיות האופטימי...

אשרת בצבא מדינת ישראל בקבע (בחטיבת צנחנים כמובן...)ויהיו מנהיגים ראויים למדינה ולתושבים וחלאס על כל ערביי ישראל יהי זכרם ארור!! ולסיום תמונה קטנה מגוש עציון המראה את חשיבת הממשלה הנאורה כלפי תושבי גוש עציון והסביבה

תיקון קטן גדול!

ותודה לאחד מחברי הפורום שהעיר והאיר את עיניי אז בנוגע למה שכתבתי על ערביי ישראל אני מתקן ..שיהיה סוף לכל הטרור ולכל תומכי הטרור. . .אז ניפגש. . .ב2017

aviroz81

New member
הלוואי שחצי ממשאלותיך יתגשמו

דבר ראשון תהנה מכל רגע בחיים למה לחשוב רק מה יהיה בעוד 10 שנים דבר שני תשאף למקסימום ואם תצליח לממש מחצית מצפיותיך תהיה מאושר דבר שלישי אני מאחל לך רק טוב....

מתלבט13

New member
רחוק ולא ידוע

ככל שאתה מסתכל רחוק יותר, הטעות שלך גדולה יותר. והמשמעות והאמינות של תחזיותיך נמוכה יותר ויותר. לרצות לדעת. לדמיין שיודעים. לפנטז. לטעות. הכל אנושי.

ephi79

New member
לא יודע מה יהיה בעוד 10 שנים,

אבל לפני כמה חודשים נפגשתי עם חבר מהתיכון שקבעתי איתו בט"ו בשבט תשנ"ז להיפגש איתו בעוד 10 שנים בט"ו בשבט תשס"ז בכותל ב 10 בבוקר ליד הטלפונים הציבוריים, ושאז נראה לאיפה כל אחד הגיע ב 10 שנים האלו. אז אמנם לא הסתמכתי על הזכרון שלו, והייתי צריך למצוא את המספר טלפון שלו (ועברתי דרך 4 חברים אחרים מהתיכון בשרשרת עד שהגעתי אליו) אבל ברגע שהתקשרתי הוא זכר במה מדובר, ואכן נפגשנו, מסתבר שעד שנה שעברה הוא נשאר באותה ישיבה שאליה הלך אחרי התיכון, כמובן שנשוי + 2. היה מעניין.

יש לי ציפיות בתחומים מגוונים

אך בזמן האחרון אני ממוקד בפיתוח ובשיפור היכולות המקצועיות שלי - תיכון ותכנות עם דגש על טכנולוגיות NET. (קרי: דוט נט) - לכן אתייחס לתחום המקצועי. בעוד עשר שנים אני מצפה להיות מתכנת ברמה גבוהה מאד. כדי להגיע ליעד זה אני מתכנן לאורך כל התקופה לקרוא הרבה מאד חומר רלוונטי, להגדיל ראש ולהיות נועז בהתנסויות בעניינים חדשים. כדי להגשים משימה זו, אני מחפש כעת מקום עבודה מאתגר ומעודד התפתחות. להלן רשימת הקריאה המקוונת שלי לימים הקרובים. מי שממש מתעניין בנושאי תוכנה עשוי למצוא בה עניין.
וזוהי רק ההתחלה ללה

למעלה