בעוד מספפר שניות חוזרים בזמן
N n k New member 22/9/04 #2 תודה על השתתפותכם בניסוי ../images/Emo2.gif חזרנו שעה אחורה בזמן. תודו שלא ציפיתם לזה, הא?
N n k New member 22/9/04 #3 ../images/Emo128.gif../images/Emo122.gif תפוזטיפש ;[ נתקעתי בעתיד. אההה!!!
D De-Panther New member 22/9/04 #4 זה סתם שתפוז פשוט..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif יעדכנו את השעה רק בבוקר כשהם יתחילו לעבוד אני זוכר שלפני כמה שנים אני גם חשבתי שזה יהיה ככה בצורה אוטומטית... אבל נההה...
זה סתם שתפוז פשוט..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif יעדכנו את השעה רק בבוקר כשהם יתחילו לעבוד אני זוכר שלפני כמה שנים אני גם חשבתי שזה יהיה ככה בצורה אוטומטית... אבל נההה...
D double O S New member 22/9/04 #7 ומה אני../images/Emo35.gif;[../images/Emo96.gif |צומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומי:]|
ומה אני../images/Emo35.gif;[../images/Emo96.gif |צומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומי:]|
A ailag New member 23/9/04 #8 לא מזיזים את השעון ב-1 ברוב המקומות מהסיבה שאם המערכת מראה דקה ל-1, התאריך יתחלף שוב. מחליפים אחרי 1.
לא מזיזים את השעון ב-1 ברוב המקומות מהסיבה שאם המערכת מראה דקה ל-1, התאריך יתחלף שוב. מחליפים אחרי 1.
ת תa New member 23/9/04 #9 ../images/Emo55.gifחזרה בזמן פה בפורום רפואה משלימה התשובה ניתנה לפני שנשאלה השאלה