בעוד כשעה (בלי נדר) החידה. אם אתם לא יודעים את התשובות אתם תמיד יכולים לחפש באינטרנט
W Wooooo its flair New member 26/4/05 #1 בעוד כשעה (בלי נדר) החידה. אם אתם לא יודעים את התשובות אתם תמיד יכולים לחפש באינטרנט
W Wooooo its flair New member 26/4/05 #2 אוקיי החידה: חידה ראשונה במשחק - מה אתם אומרים על משה כמנהל? האם צריך תחלופה כלומר...... סתם סתם צוחק אחלה מנהל! אוקיי ברצינות - השאלה: מתי הייתה עונתו הראשונה של עדי גורדון בהפועל י-ם? זכרו המטרה לענות נכון - וראשון
אוקיי החידה: חידה ראשונה במשחק - מה אתם אומרים על משה כמנהל? האם צריך תחלופה כלומר...... סתם סתם צוחק אחלה מנהל! אוקיי ברצינות - השאלה: מתי הייתה עונתו הראשונה של עדי גורדון בהפועל י-ם? זכרו המטרה לענות נכון - וראשון
W Wooooo its flair New member 26/4/05 #4 ../images/Emo45.gif תשובה נכונה! אני לא אתפלא אם ענית על זה מתוך זכרון אישי
W Wooooo its flair New member 26/4/05 #7 אני חושב שיהיה קרב צמוד בין חברי הפורום, ויהיו מאבקים לתפוס את ארבעת המקומות הראשונים. חח אני אוהב לעשות את זה ספורטיבי.
אני חושב שיהיה קרב צמוד בין חברי הפורום, ויהיו מאבקים לתפוס את ארבעת המקומות הראשונים. חח אני אוהב לעשות את זה ספורטיבי.