בעוד כמה דקות

wommer

New member
בעוד כמה דקות

תהיה כתבה על ההופעה של ווטרס, הההכנות ותמונות ממיקום האירוע. פרטים בהמשך..

Shakty

New member
אחחח איזו במה - אפילו שתלו לנו חיטה

שיהיה נעים ברגלים היחפות :) יש לי כבר צמרמורת מיום שבת - עכשיו זה התפתח לעור ברווז...

CrazySheep1

New member
תודה תודה תודה!! מזל שאמרת..

אחרת אני מניח שהייתי מפסיד אותו. יאללה עוד 3 ימים!!! האדרנלין אצלי כבר עכשיו משתולל.

wommer

New member
אז מה שאמרו...

55 אלף איש מגיעים שתלו לכבודנו חיטה להנעים לנו את הרגליים הדוכנים והבמה כבר מוכנה. מה חסר? כמות רמקולים עצומה שעד היום עוד לא נראתה כמוה. ורוג'ר ווטרס אחד. משהו מצחיק שאמרתי לאחי לפני כמה דקות... הוא אמר שהיו במטאליקה 100 אלף איש(לא יודע עד כמה זה נכון.) אז אני אמרתי לו, שחסר אדם אחד(שיביא איתו עוד שניים) כדי שיהיו 200 אלף איש בהופעה הנוכחית...

CrazySheep1

New member
תשמע..לגבי אח שלך..

אם הוא שומע מטאליקה וחשוב שהם מוערכים יותר בעולם על פני פינק פלויד, תנחומיי. ואם הוא חושב שמספר האנשים זה מה שקובע, תנחומיי again. אם ההופעה היית בבריטניה האולם היה מתפוצץ עד אפס מקום. גם אם היה מכיל מיליון מקומות ישיבה. ללא ספק.

אחיך טועה

למטאליקה היו שתי הופעות בארץ באחת מהן היו 40 אלף ובשניהה "רק" 15 אלף בערך

גיל מ

New member
אתה צריך לזכור שהשניה נערכה

באמפי פארק בראשון שהרבה יותר קטן מפארק הירקון

Shakty

New member
בהופעה של מאטליקה היו 20-25 אלף איש

שזה מספר מדהים ביחס לנישתיות של הלהקה - הרי זה לא אותם אנשים שהלכו לראות את המורדים או את 50CENT... אם אני זוכר נכון ההופעות הגדולות ביותר שהיו בארץ מבחינת כמות האנשים היו ההופעות של מדונה ושל אלטון ג'ון באמצע שנות ה90 - 2 ההופעות השיגו מספר שיא לאז של 35-40 אלף איש. ההפועה הבאה עלינו לטובה תשבור כל שיא של הופעות חיות שהיה עד היום ויציב סטנדרטים חדשים מבחינת איכות הצליל והאפקטים...

חרטושה

New member
אם אני זוכרת נכון

אחד או יותר מהענקים האלה הביא בסביבות 55 אלף איש לפארק : מייקל ג'קסון, מדונה, אלטון ג'ון, יו-2, כך שעדיין אי אפשר לדבר על שבירת שיא. מה שכן אבל, אז כרטיס עלה פחות.

עם מאות אלפים

זה היה ב-84 כאשר הייתה הופעת חינם בפארל הירקון, ממש כמו גישת הMONEY של פינק פלויד, זו אגב, נחשבת להופעה הגדולה ביותר שנערכה אי פעם בארץ...

Anuerysm

New member
מטאליקה

גם לא לקחו 370 שקל וגם לא הופיעו יום לפני הבגרות בלשון

למעלה