בעד? נגד?

m i t a l y

New member
בעד? נגד?

נגד הגאווה: נעצרו חרדים שהתפרעו בכביש 4 ובירושלים מה אתם משדרים לילדיכם? האם המשפחה שלכם ליבראלית? או שמרנית?

pf26

New member
"בעד הנגד ונגד הבעד" זוכרת את השיר?

איש הישר בעיניו יעשה והייתי נוכחת במצעדי גאווה ססגוניים באירופה, שלא הפריעו לאיש. במקרה הספציפי הזה, אני חושבת שלא היה מקום להתעקש על מצעד בירושלים. לא היה נגרע דבר מהמצעד אם היה מתקיים בת"א והיו מניחים לחרדים להתבוסס בדעות החשוכות שלהם בק"ק ירושלים. ליבראליזם זה כבר משהו אחר :) לבני יש חבר טוב ולו שני אבות (והוא מאד מקנא בילד הזה). אני חושבת שכל עוד הסביבה מקבלת את זה בטבעיות גם הילדים יקבלו וזה המסר שחשוב להעביר לילדים. זה בהחלט היה נושא שיחה בשבוע הראשון, אבל היום זה לא דבר שחושבים עליו.

m i t a l y

New member
של מי השיר?

נשמע לי מוכר
ואצלנו במשפחה - אחותי הקטנה היא לסבית מוצהרת. ואנחנו מקבלים אותה באהבה

pf26

New member
רבקה מיכאלי (כשעוד היתה רבקה'לה)

אין לי רגע דל, או סקנדל או פסטיבל והו והא ואל תשאל, אין לי רגע דל... פארודיה אמיתית על החיים
אבא שלי ואשתו היו "משפחה מאמצת" של אולפניסט חתיך מאוסטרליה. אני הייתי בת 16... את יכולה לתאר לך את גודל התדהמה והעצב שלי, כשנודע לי שהאולפניסט השני שמתלווה אליו תמיד לארוחות ערב שבת הוא בן זוגו ולא "סתם חבר".

איש איש

באמונתו , בנטיותיו ובדרכו יחיה תוך כיבוד האחר. מכאן שלדעתי לא היה מקום למצעד דווקא בירושלים.

גלבועא

New member
בוודאי שבעד המצעד שהיה ונגמר

הילדים שלנו מכירים את כל החברים ההומוסקסואלים שלנו, ולא נראה לי שיש, היתה או תהיה להם בעיה עם זה.

למעלה