בעד מי אתם?

שרונית28

New member
וואו כולם רוצים לנצח מחכה ליום חמישי

שאז התוכנית תתחיל. נורא הצחיק אותי הבחור מהפיג'מות חסר קורדינציה וכושר

יש "מבול" של התחלות...

וצריך לבחור למה להתמכר.. נראה לי שאתמקד ב"כוכב נולד" וב"לרדת בגדול"... ודרך אגב - גם לי אין זמן אבל שעה שעתיים של טלויזיה במשקל נוצה לעת ערב עם הקפה היא לפעמים מאסט.

ראיתי אתמול חלקים מכוכב נולד

וגם קצת משבת. התאהבתי בכמה: הבחורה שעובדת במשרד עורכי הדין, הבחור ששר א-קפלה עם החברים שלו, החמוד שעזב את הבית ושר על החיים שלו והבחורה החצי חרשת שחוזרת בתשובה ושרה כמו מלאך. הולכת להיות תחרות קשה!

hanchuk

New member
וואי, גם אני שמתי עין על אלה

שיהיה להם בהצלחה. אחרי שכבר כמה עונות אני לא עוקבת - אולי השנה אני אנסה שוב. מקווה שהם יהיו אנושיים השנה

תאירU4

New member
יש גם אחת מהקיבוץ שלי

חסר לכם שלא תצביעו לה! (בסוד.. היא התקבלה...)

הילהל

New member
ולזו ששמה תאיר לא דחוף לך שנצביע?

כל הזמן ראיתי אותה וחשבתי עליך

תאירU4

New member
זה היה לי נורא משונה לראות אותה

זה לא הסתדר לי (תשלחו לי על הדעות הקדומות) עם המוצא שלה והשם הזה שהוא כל כך קיבוצניקי, לפחות בגילאים שלנו התאיריות הם רובן ככולן קיבוצניקיות.

הילהל

New member
חשבתי שאת אוחזת בבעל מהמוצא הנדון

אני בעדה כי היא מרחובות (סתאאאאאם)

תאירU4

New member
ובגלל זה אי אפשר להאשים

אותי בגזענות.... או שאולי בגלל זה כן.... חחחחחח

מרגוש

New member
ההפקה עושה הכול בשביל שתתאהבי באלה

הרי יש עוד שהתקבלו ולא הראו לנו את הבחינה שלהם. זה לא בסדר שכבר הם גורמים לקהל להעדיף אחד על פני השני עוד לפני שהתחרות התחילה באמת.

שרון123

New member
גם אני התאהבתי בכל אלה

כוכב נולד זו התוכנית היחידה בטלויזיה שאני צופה בה באדיקות. מלבד זה אני רואה רק תוכניות בישול מידי פעם. מאד נהניתי משתי התוכניות ששודרו

אני מאוהבת!

בישראל בר און הבחור הדתי הזה שעזב את הבית ושר שיר מקסים שהוא כתב.. ומה אתם אומרים על השבדית היפה הזאת ששרה את שיר המעלות בקול מדהים?? דרך אגב חלק מהכיף זה לשבת עם הבנות, להתפעל ממי ששר יפה ולצחוק מהזייפנים (ולפעמים גם לזרוק עלייהם פופקורן ולצעוק: "לא עבר"!)

למעלה