בעד ישראל?

slaagroom

New member
בעד ישראל?

שלום. או שלא. אני נוסעת ביום ראשון לחו"ל.. לא סתם לחו"ל אלא לצרפת. אני ממש דואגת ממה שיפילו עליי שם כי אני בטוחה שלפחות 95% מהזמן אני אדבר על ה"מצב". העניין הוא שאני לא יודעת איך להגן על מעשיה של ישראל ובמיוחד אריק שרון. חיפשתי חיפשתי ובפורום הזה כתובים בעיקר דברים נגד או מיואשים ממה שקורה בארץ. איך אני יכולה להגן על הארץ? איך אני יכולה להסביר שאנחנו צודקים? האם אנחנו באמת צודקים? מודה לכל מי שיכול לעזור!!

The G Man

New member
שלום לך!

אם קראת את ההודעה שלי, (The G Man) היית רואה איך שאני התייאשתי מאלוהים ולא מצה"ל. אחנו ננצח. דבר ראשון, את לא חייבת להסביר לאף אחד שום דבר!!![ אף אחד לא יודע מה באמת קורה! דבר שני, את צריכה להסביר שהכתבים של חו"ל,לא מסקרים את המאורעות כראוי. רואים את הפלסטינאים המסכנים מרימים חולצה להראות שהם לא נושאים מטען, אבל הם לא מראים איך שאנחנו מפחדים לצאת לעיר, את כל פיגועי הירי והמטענים. הסיקולים של המטענים. תסבירי להם כמה מטענים מסוקלים מהרחובות תודות למשטרה. בכבוד רב, The G Man

אורי25

New member
כן , בעד !

תסבירי/תשאלי את בני שיחך האם הם יודעים : א. שמדינת ישראל הוקמה לאחר ששליש מהעם היהודי הושמד ?! ב.ששטחה של מדינת ישראל מהווה רק 0.1% משטחן של מדינות ערב במזרח התיכון! ושגם עם ה- 0.1 הזה הם טרם השלימו. ג.תשאלי אותם כיצד הם היו מגיבים אם בחודש אחד היו רוצחים למעלה ממאה ילדים,תינוקות,נשים,גברים וקשישים צרפתים בליבה של צרפת? ד.ספרי להם שברק כראש ממשלה היה מוכן לפשרה על כמעט כל השטח כולל ירושלים והם השיבו בטרור. ה. ספרי להם שמייד עם חתימת הסכמי אוסלו ב 93, מערכת החינוך בארץ החלה ללמד שלום . כן ללמד שלום . מאידך מערכת החינוך הפלשתינאית לא חדלה ולו ליום אחד מההסתה . ו.תסבירי לו קצת על התרבות האיסלאמית - תשאלי אותם אם הם יודעים שאצלהם חיי אדם הם לא ערך עליון ! אצלהם הכבוד הוא ערך עליון !! אלמלא כן לא היה רצח על כבוד המשפחה ! ז.מיהו העם הפלשתינאי ? מהי שפתו ? מהי תרבותו ? מהי ההסטוריה של עם זה ? צייני שאנו רוצים לגור לצידם ןלחלוק איתם את הארץ אבל הם רוצים את כולה.\ ובלעדינו. ח. תשאלי למה הנשיא סאדאת שעמד על כך שמצרים תקבל כל שעל אדמה בחזרה ויתרה וכלל לא רצתה את רצועת עזה. וכך גם המלך חוסיין לגבי הגדה. ט. האם הם יודעים שבירדן 75% מהעם הם פלשתינאים ? י. שהמלחמה הנוכחית אינה רק מלחמתה של ישראל . זו מלחמה שבין הדמוקרטיה לדיקטטורה ! זריעת רעל ,הסתה,שקרים ושחיתות כזו יכולים להיות רק במשטר דיקטטורי ששולח את ילדיו להתאבד . כן! נערים בני 17/18/19 שהולכים לפוצץ עצמם ולרצוח ללא הבחנה הם פרי הסתה והרעלה ששום חברה בעולם המערבי לא יכול להבינה ולקבלה. מקווה שננתי לך מעט חומר למחשבה ! נסיעה טובה!

צל1

New member
קחי צידה לדרך את נאום בוש

אני מקוה ששמעת מה אמר הנשיא בוש, על מנצעי צה"ל. אנחנו נלחמים נגד הטרור. ומאחר שהתברר , שעראפת תומך בטרור, אין לנו ברירה אלא להכותו. מה הם היו עושים אם, הפורעים הגדולים שמפגינים ברחובות צרפת - היו פוגעים בצרפתים ? רוב המפגינים בצרפת הם ערבים מאיזור המגרב. תזכירי להם את ממשלת וישי במלחמת העולם השניה כולם קמו לתחיה. אלה הנאצים החדשים , שמחפשים הזדמנות לץפוס את השלטון. אם לא יגיבו כלפיהם כראוי היום - הם יהוו סכנה גדולה לצרפת בעתיד. נסיעה טובה ואל תפלי ברוחך !!!!

למעלה