בעד ובנגד ?

doublebass

New member
בעד ובנגד ?

בעניין קסדות - ראיתי שיש כאלה שהמקום למצלמה הוא חלק מהקסדה עצמה ולא "תוספת" של קופסה כמו (כמעט) אצל כולם. אפשר עצות אם זה טוב או רע ? כמו כן ראיתי קסדות עם מקום ל2 דייטרים - קריטי ? אשמח לתשובות בנושא בתודה מראש שבת שלום שי.

doublebass

New member
תמונה לדוגמא

כמו כן, אשמח לעצות לגבי קסדה בכללי. (מצטער אם יש שגיאת כתיב, עד עכשיו אני לא יודע אם דוגמא זה עם א' או ה'.

CUT II CUT

New member
לדעתי קסדה כמו שהצגת

היא בטיחותית יותר כך גם לדעת רבים, מכיוון שיש פחות סיכוי שיתפס מיתר בזמן הפתיחה של המצנח.

cless air

New member
חשוב מאוד

קסדות כאלה ימחרו במועדון החדש במחיר של 100 שקל בארבע תשלומים !

doublebass

New member
תקשיב...

1. ימכרו - לא ימחרו 2. ארבעה תשלומים - לא ארבע 3. go suck on a goat ! למה צריך תשובות אינפנטיליות כשמבקשים עזרה ? למרות (ובגלל) שאני חדש אני מרשה לעצמי להבהיר לך שאנשים כמוך הורסים את הספורט הזה לחדשים, אם פה לא יהיה אפשר לבקש עזרה אז איפה כן ? בבקשה די להרוס למי שמבקש עזרה. שי.

cless air

New member
גם חשוב

עכשיו אתה תקשיב, זה צעירים חדשים כמוך שהורסים לנו הוותיקים בכל מקרה המועדון החדש יהיה אך ורק לצנחנים פרטיים אז עד שלא תקנה ריג אין לך בשביל מה להתקרב לאזור בכלל אי אפשר להתקדם אם כל הזמן נלך אחורה בגלל אנשים חדשים שחושבים שזה מגניב לצנוח זה לא אישי - זאת המציאות, מה לעשות ? האמת כואבת. מחפש קסדה ? אולי תבקש כבר שימליצו לך על תחביב חדש ? נראה לי עדיף לפי מה ששמעתי עלייך (ושמעתי!!) באוויר.

TinyTuli

New member
עם גישה כזו

אתה יכול לדחוף את המועדון שלך. אני מחזקת את דבריו של שי בענין העז.

חחחחחחחח....

אידיוט עם שגיאות כתיב... אם כך ההנהלה נראית יהיה מעניין לראות איך המועדון הוירטואלי החדש יראה...

danmordechay

New member
בחיים שלי לא הייתי מעלה על דעתי

שזו תגובה של צנחן אני בדרך כלל לא משתתף בדיונים האלה אבל זה ממש מגעיל איפה הגישה השיתופית? אתה לא זוכר את הזמנים שגם אתה היית צנחן צעיר??? למה לא לעודד לשאול שאלות ולשתף מהנסיון? אולי אפילו לצנוח עם צעירים? ואז מה אם "שמעת" עליו באויר?? למה כולם קולטים הכל כ"כ מהר?? פשוט אין לי מילים...

philipp069

New member
???

i dont think it is grebel but im not sure look at the date when cless air joined the forum but if it is u yaniv thats a fucking shame to talk like that

44FXBN

New member
שאלה לגבי צנחנים פרטיים...

רק צנחנים פרטיים יוכלו לצנוח שם? מה לגבי צנחנים ציבוריים? איפה הם יוכלו לצנוח?

doublebass

New member
סליחה

מצטער שעניתי לאידיוט הזה וסטיתי מהנקודה. בקצרה - אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי עוד קצת על הקסדות. מיכאל - תודה. שי.

שיקוביץ

לפי הכרתי עם הספורט ועם העובדה שאני צריך לפתוח קסדות כאלה כל חמש דקות להוציא את הקלטת וללכת לערוך(בזמנים היפים), אז ככה: 1.קסדות נורא כבדות (לא נראה לי שיש לך בעיה עם זה שיקוביץ) 2.בקסדות כאלה יש פחות סיכוי שיסתבך מיתר בפתיחה ולכן יש גם קסדות עם קאט אוווי לקסדה 3.יש לך גם אפשרות לקנות קסדה פשוטה ולהרכיב לה מאונט של מצלמה, אבל הכל תלוי בך ובהחלטה שלך נ.ב יא מגודל תקפוץ לפעמים!

למעלה