בעד או נגד

לימור1977

New member
עונה

בי"ס- בעד. צבא- בעד. לימודים באו'- בעד. הכרויות באינטנט- נגד. עישון- נגד. סמים- נגד. מוזיקה- בעד. טראנס- נגד. גזענות- נגד. התנתקות- נמנעת. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- צריך שיהיה שיוויון. מועדונים- בעד. שתייה חריפה- בעד אם השותה הוא מעל גיל 18 והוא לא נוהג אחר כך. פלאפון- בעד. בושם- בעד. צריבה- בעד. תחנות פירטיות ברדיו- בעד. יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד. סרטים מצוירים- בעד. ים- בעד. חוף ללא מציל- נגד. רכבות הרים- נגד. sms- נגד. שחיתות- נגד. שחצנות- נגד. אריאל שרון- נמנעת. איי סי קיו- בעד. אי מייל- בעד. פרסום אייסי/אימייל- בעד. אהבה- בעד. אלימות- נגד. זיהום איכות הסביבה- נגד.

*עונה*

בי"ס- בעד. רק שכרגע בתי הספר זקוקים לשינוי דחוף. צבא- בעד. לימודים באו'- בעד. הכרויות באינטנט- בעד! ככה פגשתי את ג'סי!!! עישון- נגד. למרות שעישנתי כמה פעמים. לא באופן קבוע. סמים- נגד! מוזיקה- בעד! אני מכירה יותר מידי נגנים... טראנס- נגד. גזענות- נגד. למרות שחבר שלי רד-נאק רציני.... התנתקות- *נמנעת* מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד. אבל זה בלתי נמנע. מועדונים- בעד. שתייה חריפה- בעד. אבל לא בכמויות שגורמות לך להקיע את הנשמה או לא לזכור את המעשים שעשית. פלאפון- בעד. שימושי מאוד. למרות שאני לא אוהבת טלפונים בכלליות. בושם- בעד. צריבה- בעד. תחנות פירטיות ברדיו- נגד. רק כי זה פוגע בדברים אחרים ומשבש אותם. יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד. סרטים מצוירים- בעד! דיסני רולז! ים- בעד. חוף ללא מציל- בעד/נגד. תלוי המצב... ותלוי בשיגעון של האנשים. רכבות הרים- בעד!!! ייאיי! sms- בעד. (ראה תשובה לגביי פלאפונים) שחיתות- נגד. אבל שוב... בלתי נמנע. שחצנות- נגד. אבל בסוף השחצן נפגע... אריאל שרון- *נמנעת* איי סי קיו- בעד! ככה אני שומרת על קשר עם אנשים שאני לא רואה חודשים... ועוד בחינם. אי מייל- נגד. הוא לא ידידותי כלפיי. באופן כללי... בעד. פרסום אייסי/אימייל- נגד. אבל אייסי מפרסמים בחזרה את מי שמפרסם אותם כמו מטאליסט... אז זה יוצא הדדי. אהבה- בעד! אלימות- נגד. למרות שחבר שלי מוכה בגללי.... זיהום איכות הסביבה- נגד. בסופו של דבר אנחנו נפגעים מזה... וולפי.

../images/Emo13.gif

בי"ס-בעד צבא-נגד לימודים באו'-נגד הכרויות באינטנט-נגד עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס-בעד גזענות-נגד התנתקות-נמנעת מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו- נגד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-בעד sms-בעד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-נגד איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-נגד אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

ShUsHu GiRl

New member
........

בי"ס-בעד צבא-בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-לא יודעת עישון-נגד סמים-תלוי מוזיקה-בעד טראנס-בעד גזענות-נגד התנתקות-לא יודעת מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-יש עדיין דברים כאלה? מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-נגד,אבל צורבת
תחנות פירטיות ברדיו-לא יודעת יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-לא משנה לי ים-בעד חוף ללא מציל-בעד, הוא בדר"כ ריק
רכבות הרים-בעד sms-בעד שחיתות-באיזה מובן שחצנות-נגד אריאל שרון-לא יודעת איי סי קיו-כרגע,נגד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-נגד אהבה-בעד=/ אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

figure

New member
!!!!!!!! :p

בי"ס- בעד צבא- בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- בעד עישון- נגד סמים- נגד מוזיקה- מאוד בעד! טראנס- הגד גזענות- נגד התנתקות- בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- נגד פלאפון- בעד בושם- תלוי איזה וכמה צריבה- בעד תחנות פירטיות ברדיו- בעד יש גזע מסוים, והוא השולט- זה צביעות, אבל נגד. סרטים מצוירים- מאווווווווווווווווווד בעד! ים- בעד חוף ללא מציל- בעד רכבות הרים- נגד sms- נגד שחיתות- נגד שחצנות- נגד אריאל שרון- אין דעה מוגדרת איי סי קיו- נגד! אבל יש לי :p אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- סטרונגלי נגד אהבה- נגד אלימות- נגד זיהום איכות הסביבה- נגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo26.gif

בי"ס- בעד איי גס צבא- למי שזה מתאים לו.. למרות שהיה יכול להיות נחמד אם בני אדם היו יכולים להסתדרבלי להילחם ולחסל אחד את השני כל הזמן (וואו.. איזה רגע של תבונה מוסרים אע) לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-תלוי.. אבל בעד עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-מאוד בעד! טראנס-למי שאוהב למה לא גזענות-ממש נגד! התנתקות-ממ מסובך.. בעד ש.. כל אחד יחיה את החיים שלו בלי להתנגש זה בזה כל הזמן מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד.. שכל אחד יתחבר למי שנכון לו אבל בלי הגדרה של שכבות חברתיות
מועדונים- אה למי שמתאים לו שתייה חריפה-במידה פלאפון-בעד.. גם במידה בושם- בעד למה לא צריבה- אה.. מאוד תלוי תחנות פירטיות ברדיו- ממ.. לא ידעת יש גזע מסוים, והוא השולט- אה.. ממש לא סרטים מצוירים-בעד!
ים-בעד
למה לא חוף ללא מציל-נגד נראה לי רכבות הרים-בעד ני חושבת
sms-בעד!
שחיתות-ממש לא! שחצנות-לא! אריאל שרון- אה.. לא ידעת איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-נגד אלא אם כן זה לאיזה מטרות מסויימות אני יודעת.. שליחת קורות חיים או אנאערף.. בעיקרון כל אחד איך שנראה לו אבל אני בעד לדעת פחות או יותר עם מי יש לך עסק ואז אם זה נכון לתת לו את הכתובת אהבה- בעד מאוד! אלימות-נגד! זיהום איכות הסביבה-ורי נגד!

דנטל

New member
ישששששששששששששששש בעד או נגד

בי"ס- נגד צבא- בעד לימודים באו'- נגד הכרויות באינטנט- בעד עישון- נגד סמים- נגד מוזיקה- בעד טראנס- נגד גזענות- נגד התנתקות- שאחרים יחליטו בשבילי מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- בעד פלאפון- בעד בושם- נגד צריבה- נגד תחנות פירטיות ברדיו- נגד יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד סרטים מצוירים- בעד ים- נגד חוף ללא מציל- נגד רכבות הרים- נגד sms- בעד שחיתות- נגד שחצנות- נגד אריאל שרון- לא ממש אכפת לי איי סי קיו- נגד אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- נגד אהבה- נגד אלימות- נגד זיהום איכות הסביבה- נגד

W3ndy

New member
../images/Emo13.gif

בי"ס-בעד צבא-בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-לא תומכת נלהבת אבל אין לי בעיה עם זה עישון-כנ"ל סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס-בעד גזענות-נגד התנתקות-נגד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-עדיף שלא פלאפון-בעד בושם-בעד
צריבה-נגד תחנות פירטיות ברדיו-נגד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-בעד sms-בעד
שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-אין תגובה איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-תלוי.. אהבה-בעד
אלימות-נגד
זיהום איכות הסביבה-נגד

פליפוט

New member
אני.. חדשה.. וכאלה..

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
יש גזע מסוים, והוא השולט-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

adamsplit

New member
שאלון קטן לסיפתח-סבבה

בי"ס-בעד צבא-נגד לימודים אקדמאים-בעד הכרויות באינטרנט-בעד עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס(לא לטעמי האישי) גזענות-נגד ההתנתקות-מקובל מועדונים-נגד שתיה חריפה-נגד פלאפון(אממ, לא יודע) בושם-נגד צריבה- נגד תחנות פיראטיות-נגד יש גזע מסויים ,והוא השולט-(מה?!) סטים מצויירים-יכול להיות נחמד ים-בעד חוף ללא מציל-בעד רכבות הרים-נגד sms-נגד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-תלוי מתי אי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אי מייל-בעד אהבה-הכי טוב אהבה אלימות-לא אוהב אלימות זיהום איכות הסביבה-בני אדם מטונפים לא איכפת לנו מה הם עשו מהעולם

lollapalooza

New member
טוב, אני מצטרפת.

שאלונים וסקרים זה שולט. (היי דנטל
) בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטרנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-