בעד או נגד

שלזינגר

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

כל מי שרשם שוא אוהב רכבות הרים מוזמן לבקר בפורם 780 פארקים ורכבות הרים! (פור"ה)!!!!

תשובות

בי"ס- בעד צבא- נגד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- בעד עישון- באמצע סמים- באמצע מוזיקה- בעד טראנס- באמצע גזענות- נגד התנתקות- בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- בעד [בלי הגזמה] פלאפון- בעד בושם- בעד צריבה- בעד תחנות פירטיות ברדיו- לא 'כפת לי יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד סרטים מצוירים- בעד ים- בעדד חוף ללא מציל- בעדדדדד רכבות הרים- נגד sms- בעד שחיתות- נגד שחצנות- נגד אריאל שרון- נגד איי סי קיו- בעד אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- בעד אהבה- בעד אלימות- נגד זיהום איכות הסביבה- נגד

הממ.

בי"ס- נגד! צבא- בעד. לימודים באו'- בעד. הכרויות באינטנט- נגד. עישון- נגד. סמים- נגד. מוזיקה- בעד. טראנס- נגד. גזענות- נגד. התנתקות- ניטרו. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- כיוון שזה משעשע אותי, בעד. מועדונים- בעד. שתייה חריפה- ניטרו. פלאפון- בעד. בושם- במינון בעד. צריבה- נגד. תחנות פירטיות ברדיו- בעד, אני מניחה. יש גזע מסוים, והוא השולט- איכסה. נגד. סרטים מצוירים- בעד. ים- ניטרו. חוף ללא מציל- נגד. רכבות הרים- נגד. (קיבה רגישה) sms- נגד. שחיתות- נגד. שחצנות- רוב הזמם נגד. אריאל שרון- בעד. איי סי קיו- נגד. אי מייל- בעד. פרסום אייסי/אימייל- ניטרו. אהבה- בעד. אלימות- נגד. זיהום איכות הסביבה- נגד.

ה מ ש י ח

New member
תשובות :)

בי"ס- רק דמוקרטי. צבא- בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- תלוי. הממ... בעד. עישון- נגד סמים- נגד מוזיקה- בעד טראנס- בעד גזענות- נגד התנתקות- בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- הה?.. מועדונים- בעד שתייה חריפה- נגד פלאפון- נגד בושם- בעד צריבה- נגד תחנות פירטיות ברדיו- נגד יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד סרטים מצוירים- בעד ים- בעד חוף ללא מציל- נגד רכבות הרים- בעד sms- נגד שחיתות- בעד שחצנות- בעד אריאל שרון- נגד איי סי קיו- נגד אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- בעד אהבה- בעד אלימות- נגד זיהום איכות הסביבה- נגד

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

בי"ס- אין ברירה.. אז בעד.. צבא- בעד.. לימודים באו'- בעד.. הכרויות באינטנט- חוץ מלהיפגש P: עישון- אולי... סמים- נגד! מוזיקה- בעדדד טראנס- לפעמים... גזענות- נגד! התנתקות- נגד! מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- בעד.. צריך כללים P: מועדונים- לא ממש :\ שתייה חריפה- לא בהגזמה
פלאפון- בעד.. בושם- בעדדד צריבה- בעדדד תחנות פירטיות ברדיו- בעד.. יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד!! סרטים מצוירים- אמממ זה תמיד נחמד :) ים- בעדדדד חוף ללא מציל- נגד P: רכבות הרים- בעד.. sms- בעדד שחיתות- נגד! שחצנות- נגד! אריאל שרון- בעד.. איי סי קיו- בעדד אי מייל- בעד.. פרסום אייסי/אימייל- בעד.. אהבה- בעד
אלימות- רק שצריך P: זיהום איכות הסביבה- נגד!

FlowerPower

New member
../images/Emo113.gif

בי"ס- בעד צבא- בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-בעד, תלוי איך עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס-נגד גזענות-נגד התנתקות-לאודעת מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים-לאודעת שתייה חריפה-בעד, אבל במידה פלאפון-נגד. זה מעיק בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-נגד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד. מה אנחנו, נאצים? :/ סרטים מצוירים-בעדדדדד ים-בעד. אבל בלי הזיהום! חוף ללא מציל-בעד, רק אם לא נכנסים למים.. רכבות הרים-בעד בהחלט sms-בעד, כל עוד לא מקבלים 80 שקל רק על אסמסים.. ושלא נדבר על השיחות. שחיתות-נגד שחצנות-תלוי כמה.. אם זה מעט ובמידה מסוימת שלא פוגעת באחרים, זה פסדר אריאל שרון-איכ. איי סי קיו-נגדדדדדדד. למרות שיש לי.. אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-בעד אהבה-בעד, כל עוד זה לא חד צדדי אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

יאללה נו טוב סבבה בסדר אוקיי.

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'- באו'? מה זה? זה יכול להיות "אופניים", "אוטובוס", אפילו "אורגזמה"...אבל אם הכוונה לאוניברסיטה אז סבבה.
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
יש גזע מסוים, והוא השולט-
סרטים מצוירים-
[
] ים-
חוף ללא מציל- סוגיה קשה מדיי בשבילי. רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
"-\ פרסום אייסי/אימייל-
מה אכפת לי?
אהבה- קודם שהיא תהיה קיימת
אלימות-
ומי שמסמן
מקבל מכות זיהום איכות הסביבה-
עזבו

wintera

New member
../images/Emo42.gif תורי!../images/Emo42.gif

בי"ס- בעד. גם בעד שיקצרו אותו. והרבה. צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטרנט- לא ניסיתי אף פעם להפגש.... זה מפחיד מידי. עישון-
.
סמים- לא. לא עושה טוב לאנשים. סתם זורקים ת,חיים שלהם במאמץ לברוח מהבעיות. מוזיקה- ohhhhh, yeah..... טראנס- האוס, אם כבר.....
גזענות-
התנתקות- עוד לא גיבשתי דעה. בקרוב. נראה לי שבמגמת בעד. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מועדונים- גדול. שתייה חריפה- אם עושה טוב, רק להזהר מלהתמכר.
פלאפון-
. חבל שעושה כאב ראש..... בושם-
. למרות שכיף ריח גוף טבעי, כמו אחרי מקלחת. צריבה- שו?
תחנות פירטיות ברדיו- לא ניסיתי. יש גזע מסוים, והוא השולט- ספוקי....
בעיקר כשהיום הוזכרו הנאצים בשיחותינו..... סרטים מצוירים- דיסני רולז. ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms- המצאה גאונית. שחיתות- נו, תמיד אומרים "זבל מי שמלכלך" תוך זריקת המסטיק.... אבל תכל'ס נגד. שחצנות- מרחיק. אריאל שרון- חמוד. קצת לא סגור על עצמו....
קשה לעקוב..... איי סי קיו- סבבה. חבל שמחקו לי כי עשה לי ווירוסים. אי מייל- סבבה. פרסום אייסי/אימייל- שו? אהבה- כיף. חבל שכואב. אלימות- לא כ"כ כיף. אבל בכל זאת - משחרר. זיהום איכות הסביבה- קופי:נו, תמיד אומרים "זבל מי שמלכלך" תוך זריקת המסטיק.... אבל תכל'ס נגד.

jaqui

New member
כן ולא שתי מילות יפות

בוא נגיד שבעד זה ב' ונגד זה נ' בי"ס- ב צבא-ב לימודים באו'-ב הכרויות באינטנט-ב עישון-נ סמים-נ מוזיקה-ב טראנס-ב גזענות-נ התנתקות-ב מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נ מועדונים-ב שתייה חריפה-נ פלאפון-ב בושם-ב צריבה-ב תחנות פירטיות ברדיו-נ יש גזע מסוים, והוא השולט-נ סרטים מצוירים-ב ים-ב חוף ללא מציל-נ רכבות הרים-ב sms-ב שחיתות-נ שחצנות-ב אריאל שרון-ב איי סי קיו-ב אי מייל-ב פרסום אייסי/אימייל-ב אהבה-ב אלימות-נ זיהום איכות הסביבה-נ

dandusha1

New member
עונה

בי"ס-נגד :) צבא- בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- נגד עישון-נגד נגד נגד סמים-כנ"ל מוזיקה-בעד טראנס-בעד גזענות-נגד התנתקות-נגד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה- נגד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-לא משנה לי ממש.. נגיד נגד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד :) ים-בעד בעד בעד :) חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-בעד sms-בעד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-ממ לא משנה לי איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-בעד אהבה-בעד בעד בעד :) אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בביה"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

victoria777

New member
שלי

בי"ס-באופן כללי בעד אבל נגד האופן שבו הוא מתנהל צבא-באופן כללי בעד אבל יש כמה דברים בצבא שאני מתנגדת אליהם(למשל לנסות פצצות על חזירים) לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-נגד עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-מי בדיוק מתנגד למוסיקה? טראנס-אין בעיה גזענות-נגד התנתקות-לא מתעסקת בזה מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-זה מטומטם מועדונים-בעד שתייה חריפה-נגד פלאפון-מי שאוהב את זה שיהיה לו בכיף בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-בעד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-בעד sms-אין לי בעיה עם זה שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-נגד(אני נגד ליכוד ונגד העבודה ונגד כל מפלגה בארץ בעצם) איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-מי שפראייר שיהיה לו בכיף אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

gargamich

New member
הנה שוב מיך ../images/Emo12.gif

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס- קצת גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

Kerenushi

New member
:)

בי"ס- בעד צבא- בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטרנט- נגד עישון- נגד סמים- בעד מוזיקה- בעד טראנס- בעד גזענות- נגד התנתקות-בעד מקובל ולא מקובל-נגד מועדונים- בעד שתיה חריפה- נגד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות- נגד יש גזע מסויים- נגד סרטים מצויירים- בעד ים- בעד חוף ללא מציל- נגד רכבות הרים- בעד SMS- בעד שחיתות- נגד שחצנות- נגד אריאל שרון- בעד אייסיקיו- בעד אימייל- בעד פירסום אייסי/אימייל- נגד אהבה- בעד אלימות-נגד זיהום הסביבה- נגד

טמ.

בי"ס- ב. צבא- ב. לימודים באו'- ב. הכרויות באינטנט- ב. עישון- נ. סמים- קלים. מוזיקה- ב. טראנס- מה אכפת לי. גזענות- נ. התנתקות- ב. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נ. מועדונים- ב. שתייה חריפה- ב. פלאפון- ב. בושם- ב. צריבה- תלוי. תחנות פירטיות ברדיו- נ. יש גזע מסוים, והוא השולט- נ. סרטים מצוירים- ב. ים- ב. חוף ללא מציל- נ. רכבות הרים- ב. sms- ב. שחיתות- נ. שחצנות- נ. אריאל שרון- ב. איי סי קיו- ב. אי מייל- ב. פרסום אייסי/אימייל- נ. אהבה- תלוי. אלימות- נ. זיהום איכות הסביבה- נ.

הסקר הראשון שאני עונה עליו

בי"ס-בעד צבא-נגד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-בעד עישון-נגד סמים-תלוי איזה... מוזיקה-בעד טראנס-בעד גזענות-נגד התנתקות-לא יודעת.. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-נגד תחנות פירטיות ברדיו-בעד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-נגד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-נגד sms-בעד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-נגד איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-בעד אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

EROTOMANIA

New member
../images/Emo182.gif

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות- ? מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

ShukyD

New member
בעד או בעד <ויש גם כמה נגד בודדים>

בי"ס- בעד צבא- בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- בעד עישון- בעד סמים- בעד <גראס, חשיש> מוזיקה- בעד, ברור טראנס- לא אוהב אבל מי אני שאתנגד? גזענות- בעד התנתקות- בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- בעד פלאפון- בעד בושם- בעד צריבה- בעד תחנות פירטיות ברדיו- בעד יש גזע מסוים, והוא השולט- בעד סרטים מצוירים- בעד ים- בעד חוף ללא מציל- נגד רכבות הרים- בעד sms- בעד שחיתות- נגד שחצנות- גם כאן, אני לא שחצן אבל מי אני שאתנגד אריאל שרון- אין תלונות.. <אבל אני לא ימני> איי סי קיו- בעד אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- בעד אהבה- בעד אלימות- נגד זיהום איכות הסביבה- נגד או כמו שאומר המשפט הבא כל מה שאתה בעד- אתה בעד כל מה שאתה נגד- אתה בעד -סוף-

למעלה