בעד או נגד

שלזינגר

New member
בעד או נגד

בי"ס- צבא- לימודים באו'- הכרויות באינטנט- עישון- סמים- מוזיקה- טראנס- גזענות- התנתקות- מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- מועדונים- שתייה חריפה- פלאפון- בושם- צריבה- תחנות פירטיות ברדיו- יש גזע מסוים, והוא השולט- סרטים מצוירים- ים- חוף ללא מציל- רכבות הרים- sms- שחיתות- שחצנות- אריאל שרון- איי סי קיו- אי מייל- פרסום אייסי/אימייל- אהבה- אלימות- זיהום איכות הסביבה-

ל א ק י

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

[
- בעד,
- נגד] בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות- - מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים- לא נגד ולא בעד[?] שמי שאוהב את זה ילך :X שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
יש גזע מסוים, והוא השולט-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
[ושההורים ישגיחו על הילדים הסתומים שלהם]: ] רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון- - איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

NiKi†a

New member
טוב

בי"ס- בעד צבא- בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- בעד עישון- נגד סמים- נגד מוזיקה- בעדדדדד טראנס- נגד גזענות- נגד התנתקות- לא אכפת לי. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- בעד..תלוי מתי. פלאפון- בעד בושם- בעד צריבה- גם וגם =] תחנות פירטיות ברדיו- בעד..כי לא אכפת לי. יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד סרטים מצוירים- בעד ים- בעד חוף ללא מציל- נגד רכבות הרים- בעדדדדד sms- בעד שחיתות- ? שחצנות- נגד אריאל שרון- בעד.. איי סי קיו- בעד אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- שונאת את זה..אבל בעד אהבה- בעד אלימות- נגד זיהום איכות הסביבה- נגד

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo9.gif

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות- מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים|-X| שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
|
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-לפעמים..
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-
!

AndreaCorr ©

New member
~~~>

בי"ס-אני שונאת את זה, אבל בשורה התחתונה אני בעד. צבא-בעד. לימודים באו'-בעד. הכרויות באינטנט-תלוי. עישון-שכל אחד יעשה מה שטוב לו. סמים-כנ"ל. מוזיקה-בעד. טראנס-שכל אחד יעשה מה שטוב לו. גזענות-נגד. התנתקות-בעד. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד. מועדונים-שכל אחד יעשה מה שטוב לו. שתייה חריפה-בעד. פלאפון-בעד. בושם-בעד. צריבה-בעד. תחנות פירטיות ברדיו-נגד. יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד. סרטים מצוירים-בעד. ים-נגד. חוף ללא מציל-נגד. רכבות הרים-בעד. sms-בעד. שחיתות-נגד. שחצנות-נגד. אריאל שרון-. איי סי קיו-בעד. אי מייל-בעד. פרסום אייסי/אימייל-בעד. אהבה-בעד. אלימות-נגד. זיהום איכות הסביבה-נגד.

תשובות

בי"ס- כן צבא- כן לימודים באו'- כן הכרויות באינטנט- כן עישון- כן סמים- לא מוזיקה- כן טראנס- לא גזענות- לא התנתקות- לא מועדונים- כן שתייה חריפה- לא פלאפון- כן בושם- כן צריבה- כן תחנות פירטיות ברדיו- לא יש גזע מסוים, והוא השולט- לא סרטים מצוירים- כן ים- כן חוף ללא מציל- לא רכבות הרים-לא sms- כן שחיתות- לא שחצנות- לא אריאל שרון- לא איי סי קיו- כן אי מייל- כן פרסום אייסי/אימייל- כן אהבה- כן אלימות- לא זיהום איכות הסביבה- לא

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

בי"ס-
אבל נגד שלי צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
איכשהו סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
אבל אני גזענית
קצתתתת התנתקות- מה זה
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-
אבל לא עושה כלום בקשר לזה

netaK

New member
אני ../images/Emo13.gif;

בעד
נגד נו
בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

קורטי

New member
../images/Emo45.gif, ../images/Emo31.gif ומה שביניהם

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

או.

אני חדשה וכאלה P: בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
אבל במידה פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

היי....חדשה...גמני רוצה להשתתף:

בי"ס-בעד צבא-בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-בעד עישון-נגד!!!שונאת מעשנים שונאת עישון סמים-נגד!שונאת סמים שונאת מסוממים מוזיקה-בעד בעד!יותר חזק!ולא שומעים! טראנס-בעד בעד!יותר חזק!ולא שומעים! גזענות-בוזזזזזזזזזזזזזזז
התנתקות-נגד נגד!ונגד נגד!הי נגד נגד! מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-בעד
מועדונים-אה ה שתייה חריפה-בוזזזזזזזזזזזזזזזז
פלאפון-בעד בעד! בושם-בטח בטח! צריבה-יאפס
תחנות פירטיות ברדיו-רדיו=גועל נפש ככה שלא מזיז לי יש גזע מסוים, והוא השולט-רע ורע! סרטים מצוירים-בעדדדדדדדדדדד
ים-איכס!שונאת ים חוף ללא מציל-סליחה?מה זה שיקגו פה?אתה תבוא ואתה תציל רכבות הרים-הו?צוחקים עליי?זה החיים שלי תנו לי רכבות הרים ואני מאושרת sms-בעד אבל שעה עד שכותבים כל הודעה..וגם יקר שחיתות-אממ בואו נחשוב...לא! שחצנות-נההההההההההה אריאל שרון-וואטאבר
איי סי קיו-פסדר...בעד אי מייל-טוב...בעד פרסום אייסי/אימייל-תלוי בקרב מי...בעיקרון כן אהבה-בעד
אלימות-
אני ארביץ למי שירביץ!איכסה אלימות זיהום איכות הסביבה-נגד נ ג ד

מצטרפת../images/Emo9.gif

בי"ס- בעקרון בעד.. צבא- בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-בעד.. כל עוד לומדים להכיר את הבנאדם קודם עישון- נגד סמים-נגד מוזיקה-מאוד בעד טראנס- אין לי משו נגד זה גזענות-נגד התנתקות-בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים- בעד ונגד שתייה חריפה- בעד ונגד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-תלוי תחנות פירטיות ברדיו-לאדעת יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-כל עוד הם של דיסני ים- בעד חוף ללא מציל- לאדעת.. רכבות הרים- בעד.. לא מתה על זה אבל sms- למה שמישו יהיה נגד אסאמאס? שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-בעד ונגד איי סי קיו- בעד אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- בעד אהבה- מאוד בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד היי כולם, אני אלה, בת 16 וחצי

Mrs big

New member
)*&^%$#%^&*

בי"ס- בעד, איכשהו. צבא- נגד הרעיון הכללי, אבל אני אתגייס. לימודים באו'- בעד. הכרויות באינטנט- בעד, אבל לא להיפגש אחרי שיחה קצרה בצ'אט או משהו כזה. עישון- נגד. סמים- נגד. מוזיקה- בעד. טראנס- נגד. גזענות- נגד. התנתקות- נמנעת. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- טח, נגד. אבל זה מצב טבעי. מועדונים- לא אוהבת. שתייה חריפה- תלוי בכמות ועם מי. פלאפון- בעד. בושם- בעד בנים עם בושם טוב. אני אישית לא אוהבת לשים. צריבה- של דיסקים? :| בעד. תחנות פירטיות ברדיו- מה אכפת לי. יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד. סרטים מצוירים- למי שנהנה מזה, בעד. ים- בעד. חוף ללא מציל- בעד. רכבות הרים- בעד. sms- בעד. שחיתות- נגד. שחצנות- נגד. אריאל שרון- מה אכפת לי. איי סי קיו- בעד. אי מייל- בעד, כל עוד הוא לא מעצבן כמו שלי. פרסום אייסי/אימייל- תלוי איפה. אהבה- בעד[?]. אלימות- נגד. זיהום איכות הסביבה- נגד, אבל. :/

fushit

New member
../images/Emo128.gif/../images/Emo127.gif

בי"ס- נגד. צבא- בעד. לימודים באו'- בעד. הכרויות באינטרנט- נגד. עישון- נגד. סמים- נגד. מוזיקה- בעד. טראנס- נגד. גזענות- נגד. התנתקות- בעד. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד. מועדונים- בעד. שתייה חריפה- בעד. פלאפון- בעד. בושם- בעד. צריבה- בעד. תחנות פירטיות ברדיו- נגד. יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד!!! סרטים מצוירים- בעד. ים- בעד. חוף ללא מציל- נגד. רכבות הרים- בעד. sms- בעד. שחיתות- נגד! שחצנות- נגד. אריאל שרון- נגד!!!!!!!!!!!!!!! איי סי קיו- נגד. אי מייל- בעד. פרסום אייסי/אימייל- נגד. אהבה- בעד. אלימות- נגד. זיהום איכות הסביבה- נגד.

Atza

New member
טוף ..אז ככה ...

בי"ס-נגד . צבא-ב-ע-ד-ד-ד-ד-ד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-נגד
תלוי מה עישון-נגד
מן הסתם ......... סמים- בעד !
או שלא . נו מה זה השאלות האלה
? מוזיקה-בעדדדדדדדדדדדדד
טראנס-נגד
גזענות-נו במת.....................................נגד
התנתקות-בעעעעעעעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד ... מועדונים-הו קרז? שתייה חריפה-לא בכמויות של שיכרות
סתם פה ושם אפשר ... זה טעים אחרי הכל
פלאפון-הו קרז.. בושם-בעד
צריבה-נגד בעיקרון אבל ... לי מותר
תחנות פירטיות ברדיו-וואט? יש גזע מסוים, והוא השולט-נו לא ! סרטים מצוירים-בעעעעעעעעעעד
ים-
בעד חוף ללא מציל-
אוח נו .... ברור שנגד רכבות הרים-ב-ע-ד
sms-איך שבא לכם שחיתות-נו בואו ונחשוב יחד כמו ילדים גדולים ... מה עדיף , עולם מושחת או ל-א ?! ...
שחצנות-
אריאל שרון-
נגד איי סי קיו-
תעשו מה שבא לכם אי מייל-
ב-ע-ד !!! אימייל=החיים שליייייייי
פרסום אייסי/אימייל-לא ממש אהבה-כן.... אלימות-כן
לא סתם .... עדיף שלא
פה ושם אפשר להחטיף קצת ..
סתם סתם
נגד !
זיהום איכות הסביבה-נגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

JamicaniT

New member
:)

בי"ס- גם בעד וגם נגד. צבא- בעד. לימודים באו'- תלוי. הכרויות באינטנט- תלוי. עישון- לא בעד ולא נגד. סמים- כנ"ל. מוזיקה- בעד. טראנס- בעד. גזענות- נגד! התנתקות- לוידעת. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- לוידעת. מועדונים- בעד. שתייה חריפה- תלוי. פלאפון- נגד. בושם- בעד. צריבה- תלוי. תחנות פירטיות ברדיו- תלוי. יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד. סרטים מצוירים- בעד :) ים- אוהו, בעד !! חוף ללא מציל- תלוי. רכבות הרים- בעד. sms- בעד. שחיתות- נגד. שחצנות- נגד. אריאל שרון- אנאערף. איי סי קיו- בעד. אי מייל- בעד. פרסום אייסי/אימייל- לא משנה. אהבה- בעד. אלימות- נגד. זיהום איכות הסביבה- נגד.

n a n o s h

New member
../images/Emo13.gif/../images/Emo10.gif

=נגד
=בעד
=לא בעד לא נגד בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

tuty fruty

New member
תשובות

בי"ס-נגד צבא-בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-נגד עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס-למה לא? גזענות-נגד התנתקות-בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-נגד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-בעד sms-בעד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-לא בעד ולא נגד איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-לא זה ולא זה אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

למעלה