בעד או נגד

שלי...

בי"ס-
בעד
צבא-
בעד
לימודים באו'-
בעד
הכרויות באינטנט-
תלוי
עישון-
בעד
סמים-
נגד
מוזיקה-
בעד
טראנס-
בעד
גזענות-
נגד
התנתקות-
-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
נגד
מועדונים-
בעד
שתייה חריפה-
בעד
פלאפון-
בעד
בושם-
בעד
צריבה-
בעד
תחנות פירטיות ברדיו-
לא משנה לי
יש גזע מסוים, והוא השולט-
נגד
סרטים מצוירים-
בעד
ים-
בעד
חוף ללא מציל-
נגד
רכבות הרים-
בעד
sms-
בעד
שחיתות-
נגד
שחצנות-
נגד
אריאל שרון-
נגד
איי סי קיו-
בעד
אי מייל-
בעד
פרסום אייסי/אימייל-
בעד
אהבה-
בעד
אלימות-
נגד
זיהום איכות הסביבה-
נגד

oh-da

New member
אני גם בעד אבל גם נגד.

בי"ס- בעד צבא-בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטרנט-בעד עישון-נגד סמים-קלילים מוזיקה-בעד טראנס-נגד גזענות-בעד. חח סתם,אבל תודו שהקפצתי אתכם
התנתקות-בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-נגד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-נגד sms-בעד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-בעד, הוא היחידי שלא פוחד להיות תקיף גם כלפי השרים שלו. איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-בעד אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגדדדדדדדדדדדדד#@E%#$

Crazy669

New member
וואי נראה אחלה פורום ../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif

אז קודם כל תרשו לי לברך אתכם על הפורום... והוא מוצא חן בעייני אז כנראה תראו אותי כאן הרבה..
אז, שנתחיל?
בי"ס - בעד צבא - בעד לימודים באוניברסיטה - בעד הכרויות באינטרנט - נמנע עישון - נגד סמים - נגד מוזיקה - בעד טראנס - בעד גזענות - נגד התנתקות - בעד מקובל ולא מקובל - נמנע מפאת חוסר הבנת הסעיף מועדונים - בעד שתייה חריפה - נגד פלאפון - בעד בושם - בעד צריבה - בעד תחנות פירטיות ברדיו - נגד יש גזע מסויים, והוא השולט - נגד סרטים מצויירים - נמנע ים - בעד חוף ללא מציל - נמנע רכבות הרים - בעד sms - בעד שחיתות - נגד שחצנות - נגד אריאל שרון - נמנע איי סי קיו - בעד אי מייל - בעד פרסום איי סי / אי מייל - נמנע אהבה - בעד אלימות - נגד זיהום איכות הסביבה - נגד אז אם נסכם את מה שהיה לנו אז ככה: בעד - 14 נגד - 10 נמנע -6 הנמנעים נבעו רק משאלות שהיו כלליות מידי, ותשובה לכאן או לכאן לא נתן לתת בכלליות. אני מאוד נהנתי!!... תוסיפו לפורום חבר חדש!!

English Muffin

New member
../images/Emo45.gifגם אני יענה !!

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

kell

New member
אהמממ..טוב:

בי"ס-בעד צבא-בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט-נגד עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס-נגד גזענות-נגד התנתקות-בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-בעד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-בעד sms-בעד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-אמממ..לא סגורה על זה איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-בעד אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

shv2004g

New member
תשובות:

בי"ס-
צבא- x| לימודים באו'-
הכרויות באינטנט- תלוי! עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-לא ממש... גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-תלוי מתי ואיפה! אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

עונה ../images/Emo9.gif

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

../images/Emo9.gif (קר נורא בחוץ!!)

בי"ס- בעד צבא- בעד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- בעד עישון- בעד סמים- נגד מוזיקה- בעד טראנס- נגד גזענות- נגד התנתקות- בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- חח מה? נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- בעד פלאפון- בעד בושם- בעד צריבה- בעד תחנות פירטיות ברדיו- נגד יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד סרטים מצוירים- בעד ים- בעד חוף ללא מציל- נגד רכבות הרים- נגד sms- בעד שחיתות- נגד שחצנות- נגד אריאל שרון- בעד? איי סי קיו- בעד אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- שיהיה בעד אהבה- בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-

Piece of Wood

New member
מצטרפת../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם-
צריבה-
תחנות פירטיות ברדיו-
סרטים מצוירים-
ים-
חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל-
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה-

o f i r o s h

New member
גמאני!! =))

בי"ס- בעד צבא-בעד! לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- אין דעה.. עישון- נגד סמים- נגד מוזיקה- בעדדד! טראנס- בעד גזענות- נגד!! התנתקות- בעד... מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- בעד פלאפון- בעד בושם- בעד צריבה- ישראלית- נגד!! תחנות פירטיות ברדיו- נגד יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד סרטים מצוירים- בעד ים- בעד! חוף ללא מציל- נגד..! מסוכן מידי רכבות הרים- בעד sms- בעד שחיתות- נגד שחצנות- נגד אריאל שרון- מה איתו?.. סתם.. בעד איי סי קיו- בעד =) אי מייל- בעד פרסום אייסי/אימייל- תלוי איפה ולמה אהבה- בטח שבעד! אלימות- נגד!!! זיהום איכות הסביבה- ברור שנגד

Gilliana

New member
אז ככה:

בי"ס-
צבא-
לימודים באו'-
הכרויות באינטנט-
עישון-
סמים-
מוזיקה-
טראנס-
גזענות-
התנתקות-
מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-
מועדונים-
שתייה חריפה-
פלאפון-
בושם- -
צריבה- -
תחנות פירטיות ברדיו-
יש גזע מסוים, והוא השולט-כן, גזע העשירים (לצערנו הרב) סרטים מצוירים-
ים- חוף ללא מציל-
רכבות הרים-
sms-
שחיתות-
שחצנות-
אריאל שרון-
איי סי קיו-
אי מייל- -
פרסום אייסי/אימייל-
אהבה-
אלימות-
זיהום איכות הסביבה- -

1Shir

New member
../images/Emo41.gif

בי"ס- בעד צבא- נגד לימודים באונ'- בעד הכרויות באינטרנט- נגד עישון- נגד סמים- נגד מוזיקה- בעד טראנס- בעד גזענות- נגד התנתקות- בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- נגד פלאפון- בעד בושם- נגד צריבה- בעד תחנות פירטיות ברדיו- נגד יש גזע מסוים, והוא השולט- נגד סרטים מצוירים- בעד ים- בעד חוף ללא מציל- בעד רכבות הרים- נגד sms- נגד שחיתות- נגד שחצנות- בעד אריאל שרון- נגד איי סי קיו- נגד אי מייל- בעד אהבה- בעד אלימות- נגד... זיהום איכות הסביבה- נגד

ת תש תשו תשובות

בי"ס- בעד צבא-בעד ונגד לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט-נגד עישון-בעד ונגד סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס-נגד גזענות-נגד התנתקות-נגד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד ונגד פלאפון-נגד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-נגד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-נגד רכבות הרים-נגד sms-נגד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-נגד איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-בעד אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד!

GinGerit

New member
מיאו

בי"ס- בעד צבא-בעד לימודים באו'-בעד הכרויות באינטנט-בעד עישון-נגד סמים-נגד מוזיקה-בעד טראנס-נגד גזענות-נגד התנתקות-בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-נגד מועדונים-בעד שתייה חריפה-בעד פלאפון-בעד בושם-בעד צריבה-בעד תחנות פירטיות ברדיו-בעד יש גזע מסוים, והוא השולט-נגד סרטים מצוירים-בעד ים-בעד חוף ללא מציל-בעד רכבות הרים-בעד sms-בעד שחיתות-נגד שחצנות-נגד אריאל שרון-בעד איי סי קיו-בעד אי מייל-בעד פרסום אייסי/אימייל-בעד אהבה-בעד אלימות-נגד זיהום איכות הסביבה-נגד

../images/Emo45.gif להיות חיובי.

בי"ס- כתלמיד או הורה?
. צבא-
יש ניגוד, אני ממש נגד במחשבה, אבל אני אעשה
לימודים באו'-
פתיחת אפשרויות זה מצוין. הכרויות באינטנט-
יכול להיות מאוד חיובי, מנסיון. רק צריך להיזהר ולדבר בטלפון ובהכל לפני, זה הכל. עישון-
אין מה לדבר. סמים-
מוזיקה-
מוזיקה זה החיים. טראנס-
לא מתחבר. גזענות-
ילדותי ושלילי. התנתקות-
תקווה. מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- חה.
על איברי המוצנע. מועדונים- אני יודע, אין לי דעה פה, אין על זה שום וויכוח. שתייה חריפה-
מוזר לי, אבל צריך להשתחרר לפעמים. פלאפון-
הרעיון עצמו אדיר, אך הפיתוחים לשם המכירה דוחים ומיותרים. בושם-
למה לא? צריבה-
כנ"ל צבא, אני חלש אופי. תחנות פירטיות ברדיו-
אבל מצחיק אותי הגולש שפרץ לאתרים ניאו נאציים וכתב: "All nazis must die, Jews are the superior race". סרטים מצוירים-
סבבות. ים-
בוזזזז. חוף ללא מציל-
גם ים וגם בלי מציל?? רכבות הרים-
פחדן. sms-
אותו דבר כמו פלאפון. שחיתות-
לעזאזל, המילה מהשורש לכל אורכה בנויה ומכוונת לשליליות, ברור שנגד :) שחצנות-
אין בזה שום דבר שתורם. אריאל שרון-
מוכיח שיכול ומסוגל להשתנות בהתאם למצב. איי סי קיו-
למרות שמתחיל להימאס. אי מייל-
המצאה אדירה ובלתי מנוצלת. פרסום אייסי/אימייל-
אני יודע, חסר ערך. אהבה-
Free Love!! אלימות-
זיהום איכות הסביבה-
החיים בזבל.

LeB

New member
הופ

בי"ס- לא צבא- לא לימודים באו'-לא הכרויות באינטנט- כן עישון- כן סמים- כן מוזיקה- כן טראנס- לא גזענות- קצת התנתקות- לאאאאאאאאאאאאאא מקובל ולא מקובל (בבי"ס)-לא מועדונים-לא שתייה חריפה- כן פלאפון- לא בושם- לפעמים צריבה- כן תחנות פירטיות ברדיו- כן יש גזע מסוים, והוא השולט- כנראה שאני שייך לו סרטים מצוירים- לא ממש ים- כן חוף ללא מציל- ועוד איך רכבות הרים- כן sms- לא שחיתות- לא שחצנות- קצת אריאל שרון- לא איי סי קיו- 173249661 אי מייל- [email protected] פרסום אייסי/אימייל- לא!!!! בשום אופן!!!!!!!!!!!!!!! אהבה- לא אלימות- קצת זיהום איכות הסביבה- למי אכפת

lolly1

New member
../images/Emo21.gif

בי"ס- אממ בעד נו
צבא- :| לימודים באו'- בעד הכרויות באינטנט- אממ לא יודעת :| בעד ונגד :| עישון- נגד סמים- נגד מוזיקה- בעד טראנס- :s גזענות- נגד התנתקות- בעד מקובל ולא מקובל (בבי"ס)- נגד מועדונים- בעד שתייה חריפה- בעד
פלאפון- בעד בושם- בעד צריבה- בעד תחנות פירטיות ברדיו- נגד :| יש גזע מסוים, והוא השולט- אממ לא סרטים מצוירים- בטח ^^ ים-
חוף ללא מציל- *Shrugs* רכבות הרים- בעד ^^ sms- בעד |מכור| שחיתות- נגד שחצנות- נגד אריאל שרון- אממ נגד? לא יודעת :| איי סי קיו- בעד לפעמים אי מייל- בעד אבל מעדיפה YIM פרסום אייסי/אימייל- תלוי איפה אהבה- בעד :| אלימות- נגד זיהום איכות הסביבה- נגד

למעלה