אני עד היום לא מבין את ההגיון בלקטוף פרחים.לקטוף פרחים?
חחחחחח איזה חרוז יצא לךאני עד היום לא מבין את ההגיון בלקטוף פרחים.
פרח צומח לו בנחת
ואז מגיע איזה בן שחת
וסתם כך קורע לו ת'תחת.![]()
חחחחחח לפחות יצא לך חרוז חחחחאני עד היום לא מבין את ההגיון בלקטוף פרחים.
פרח צומח לו בנחת
ואז מגיע איזה בן שחת
טוב... כמובן שבשאלה יש אידאלזציה של מצב...אני עד היום לא מבין את ההגיון בלקטוף פרחים.
פרח צומח לו בנחת
ואז מגיע איזה בן שחת
ככלל נגד. אוהב את הטבע במקומו. אבל גם אין לי התנגדות יותר מדי עקרונית. כלומר, אם למישהו חשוב מעת לעת לעשות זאת וכך גם אם אני ארגיש צורך מיוחד, כנראה שלא אימנע (ומאחר ואין לי מושג מה מוגן ומה לא, שאלה זו גם לא תשפיע על החלטתי בזמן אמת).בעד או נגד לקטוף פרחים?
אבוי לך לקטוף רקפות, כלניותככלל נגד. אוהב את הטבע במקומו. אבל גם אין לי התנגדות יותר מדי עקרונית. כלומר, אם למישהו חשוב מעת לעת לעשות זאת וכך גם אם אני ארגיש צורך מיוחד, כנראה שלא אימנע (ומאחר ואין לי מושג מה מוגן ומה לא, שאלה זו גם לא תשפיע על החלטתי בזמן אמת).
קוטף, אם קוטף, לפי היופי, לא לפי השםאבוי לך לקטוף רקפות, כלניותבזמן אמת!
תיאורטית נכון, אבל אם עד היום לא למדתי...הגיע הזמן ללמוד להבדיל בן פרחי הבר לתרבות.
אגב לא נעול על זה ב100%, אבל נדמה לי שדווקא כלניות אני יודע לזהותאבוי לך לקטוף רקפות, כלניותבזמן אמת!
הגיע הזמן ללמוד להבדיל בן פרחי הבר לתרבות.
כלנית מוגנת.אגב לא נעול על זה ב100%, אבל נדמה לי שדווקא כלניות אני יודע לזהות.
עם זאת, פעם ראשונה שאני שומע שהיא אמורה להיות מוגנת. מבחינתי בכל אופן כאמור מעלה, זה לא המדד הקובע ואם קובעי ההגנות הסליחה.
חמצוצים פרגים סביוניםלקטוף פרחים?
נגד לקטוף פרחים.לקטוף פרחים?
מה שמעניין, זו העובדה שהשואל לא ציין באם מדובר בפרח בר מוגן, בפרח שצמח בגינה או בפרח שנועד לקטיף וגודל בחממה (או סתם בחרצית מהשדה).תלוי איזה.
כשמדובר בשדה חרציות אין לי בעיה עם מי שקוטף ממנו. כשמדובר בפרחים מוגנים- חס וחלילה וחסה וצנון!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.