בעד או נגד????????

עצובון

New member
בעד או נגד????????

בעקבות הכתבה בYNT,לגבי שידור פנים או לא פנים, נאמר שם ע"י מנהלי תפוז רק במיקרים חריגים הם אכן מחייבם לשדר פנים וזה למיקרה שאנשים חשודים במעשים לא הגונים, אז לא פעם חסמו את קסם שהלכה להכין קפה, לא פעם אני חסום כי שידרתי, באפקט אפור או כחול את הפנים שלי, אז יש לי שאלה אחת לכולם מי בעד שידור פנים [שתפוז יחיבו אותנו לשדר פנים] או מי נגד , ופשוט תפוז יאפשרו לכול איש לשדר כפי רצונו ולהחליט אם הוא רוצה שכולם יראו אותו או לא, אומנם אנחנו לא השדרן המסיסתורי אבל יש לנו פה טיפה ותק

מגיבה!!!

אני גולשת וותיקה, מגיל 12 אני כאן, כול פעם משנה כינוים, היום אני בת 18, אני זוכרת שבגיל 12 לא היה דבר כזה ,חובה לשדר פנים! אני מתכוונת לבלוג הרגיל כמובן, אני שמחה שפירסמו כתבה על תפוז, החוצפה של הפוליסים עברה כול גבול, לא פעם ולא פעמיים, שביקשו ממני ת.ז הראתי את הת.ז במצלמה מול כולם לא הבנתי מה הקטע הזה, ואם אני רוצה לשמור על הפרטיות שלי? שיבקשו ת.ז בפרטי מספר, יבדקו את זה, מלא שיבקשו פעם אחת, אני יבין, שירשמו לעצמם, אבל 10 פעמים? אני משדרת בבלוג הרגיל, ולפעמים יוצא שלא רואים לי עין אחת, פוליס מבקש להכנס לו לפרטי, "ביקשנו ממך כבר לשדר פנים במלואו," סליחה? אתם לא חושבים שזה חוצפה? סך הכל לא רואים עין אחת ופה זה עבר תגבול שפוליס פשוט אמר לי את כול האבירים בשיחה פרטית הסביר לי מזה פנים במלואו, חוצפה, אני חושבת שצריך להוריד תעניין הזה שלשדר פנים במלואו, יש הרבה אנשים שרוצים לשמור על הפרטיות שלהם, ולשדר בכייף מוזיקה והכל, להירגע בסבבה, דובית גאה XD

עצובון

New member
צודקת ,!!!!!!!!!!

יש המון מקרים שפוליסים חוסמים, מסיבות לא ברורות, אבל לא נדבר על פוליס כדי לא לעבור על איזה חוק שבטוח, קיים, תראי אני לא אומר שתפוז רעים אחרי הכול לא היינו נשארים פה כול כך הרבה, אבל לפעמים מגזמים, אני לא חושב שכול איש צריך לשדר את הפנים לירן שמנמן חמוד יש לו אישור של זכיות יוצרים ולא נתנו לו לשדר סרטים , ואיבדנו ככה גולש יקר שתרם המון, ויש עוד לא מעט כאלה, ובסופו של דבר אנחנו נשארים עם הגולשים הלא איכותים, בקשר לזה שזה בפורום מבוגרים זה מסיבה אחת פשוטה שפה איין ניטור הודעות וספגי וכול המנהלות אני מקווה שתיתנו לנו להביעה דעה ולא תמחקו הודעות, וסיירוס אשמח לשמוע את דעתך בעניין, עד כמה רצונות של הגולשים חשבוים לתפוז?

אני איתך עוז,

גם לי אין שום בעיה עם תפוז! לההפך אני גולש הרבה זמן בתפוז, אבל לפעמים באמת מגזימים וחבל.. תפוז תחזרו להיות חלקי כמו פעם:) סך הכל הפוליסים בססדר, הם לא עושים דבר רע ושומרים שיהיה לנו כייף ונוח לשדר בבלוג, אבל יש גבול לכל תעלול! דובית גאה XD

תקשיבו

יש במדינה שלנו דבר כזה שקוראים לו "זכות הפרטיות" ותפוז לא רק שלא מכבדת את הפרטיות שלנו אלא גם לא נותנת לנו את הזכות לפרטיות ושתפוז לא יגידו שלראות פנים זה בשביל לזהות סוטים מטרידים פושעים וכל השטויות האלה כי זה תרוץ !! משהו שהוא עושה משהו שלא חוקי לא ישדר פה עם פנים תהיו בטוחים בזה וגם אם משדרים עם פנים הם לא יכולים לדעת מי עשה מה כי יש היום הרבה שיטות ואקרים ואמצעים שלא יזהו אותם אז שלא ימציאות זה סתם בולשיט עובדה שיש שדרן אחד בכינוי " שדרן קול הבלוג" הוא לא מראה פנים ,לא שאכפת לי שלא יראה פנים אבל למה כל ההפליות האלה? למה כל הפגיעה בפרטיות למה הם צרכים להחליט לי מגיע פרטיות ולמי לא? בנתיים תפוז האתר עם בלוג TV הראשון בארץ ואין לגולשים הרבה בררות אז הם פה אבל יבוא יום שהיה לתפוז מתחרים בבלוגים ואז תיראו איך הגלגל מסתובב אתם תאבדו את כל הגולשים שלכם בגלל מה שאתם עושים!!!

עצובוןןןןן גם פה אתה בעיתי

ההבדל ביני לרוב המתחזים שלא משדרים פנים שאני גאה באיך שאני נראה ובשם שלי אך עצובון כמה אתה עצוב שאתה לא מגיע לא לרמה שלי ולא של הבן שלי ולסיום איך סוגרים להאקר כמוך שידור מוזר חחחחחחחחחחח

קודם כל אני לא אשה ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

היתה כבר רעידת אדמה בישראל אתה חולם לך תוכל ביצים אתה שיכור

דעתי בנושא...

אני יודעת שאני דיי חדשה ויהיו כאלה שיגידו שאין לי זכות דיבור אבל ככה... ברגע שמחייבים להראות פנים זה יגרום להרבה משדרים להפסיק לשדר במיוחד לנשים, מה לעשות חשיפה פה לא תמיד דבר חיובי מסיבות אלו ואחרות. לדעתי באתר בעל תוכן מיני חייבים לכבד את זכויות הפרט, בנינו יש דרכים אחרות שהם יכולים לודא מי הגולש עובדה שבצ'ט בלי מצלמות הם מצליחים לעשות זאת יופי בלי לפגוע בזכויות הפרט.

למעלה