חברי כנסת מכחול לבן, יש עתיד, וימינה, הגישו הצעת חוק שתחייב ללמד ערבית בבתי הספר מכיתה א'.
בעדחברי כנסת מכחול לבן, יש עתיד, וימינה, הגישו הצעת חוק שתחייב ללמד ערבית בבתי הספר מכיתה א'.
נכון, גם בזמן שילדיי למדו שעורי ערבית היו חובה.בעד
ערבית זאת השפה המדוברת השניה בישראל
לא יודע אם חייבים מכיתה א' , אבל בהחלט מגיל מאוחר יותר בדומה ללימודי אנגלית.
בזמנו כשלמדתי בתיכון , היו לנו שיעורי ערבית חובה.
בעד.ורצוי.חברי כנסת מכחול לבן, יש עתיד, וימינה, הגישו הצעת חוק שתחייב ללמד ערבית בבתי הספר מכיתה א'.
בעד, טוב למודעיןחברי כנסת מכחול לבן, יש עתיד, וימינה, הגישו הצעת חוק שתחייב ללמד ערבית בבתי הספר מכיתה א'.
אם כבר שפות זרות אז אולי עדיף שילמדו את המשתכנזים אידיש.חברי כנסת מכחול לבן, יש עתיד, וימינה, הגישו הצעת חוק שתחייב ללמד ערבית בבתי הספר מכיתה א'.
נגד.חברי כנסת מכחול לבן, יש עתיד, וימינה, הגישו הצעת חוק שתחייב ללמד ערבית בבתי הספר מכיתה א'.
כשהבן שלי היה בכיתה ג היה בחירה שני שפות אנגלית או ערבית הבן בחר בערבית הייתי צריכה לתרגם לו כל מילה ששאל אותי .בארץ שלנו ומה שקורה פה רצוי להבין את שפת הערבית.בלי קשר לפוליטיקהנגד.
אמנם אני בעד שאנשים ילמדו שפות נוספות, אבל אני נגד כך שזה יהיה ערבית דווקא בכפיה. ההחלטה איזו שפה חשוב לילדים להכיר צריכה להישאר בידי ההורים, או בידי התלמידים עצמם בשלב מעט מאוחר יותר.
בנוסף אני מתנגד שזה יתחיל מכיתה א'. דחילק, בשלב הזה הילדים עוד לומדים את השפה העברית. מה שייך עכשיו לדחוף להם שפה אחרת/נוספת? אמנם ככל שהגיל צעיר יותר דברים נקלטים טוב יותר. אבל בכל זאת. שייתנו כמה שנים לילדים להכיר את העברית על בורייה ללא טעויות (משהו שכמעט ולא קיים בקרב צעירי ישראל דהיום) לפני שעוברים לשפות אחרות.
לא חולק על זה, אולם זאת השקפתך כהורה. זה בדיוק מה שכתבתי, שההחלטה צריכה להיות בידי ההורים. לא באופן שהמערכת כופה זאת על התלמידים. יחליט כל הורה מה כן או לא חשוב לו, מה חשוב לו יותר או פחות, ובא לציון גואל.כשהבן שלי היה בכיתה ג היה בחירה שני שפות אנגלית או ערבית הבן בחר בערבית הייתי צריכה לתרגם לו כל מילה ששאל אותי .בארץ שלנו ומה שקורה פה רצוי להבין את שפת הערבית.בלי קשר לפוליטיקה
אני נגד לחייב, בעד לאפשר בחירה וצריך להוסיף עוד אפשרויות בחירה.חברי כנסת מכחול לבן, יש עתיד, וימינה, הגישו הצעת חוק שתחייב ללמד ערבית בבתי הספר מכיתה א'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.