בעבודה היום

tul9ad

New member
בעבודה היום

היה איזה משברון קטן, ויכוח, וזה גרם לי לצער, באופן אוטומטי רציתי לשתף את בעלי, כמו בדרך כלל, ופתאום נזכרתי שאין את מי לשתף, אין על מי להניח את הראש. פתאום גם עם זה אני צריכה להתמודד, את מי עלי להרגיל לשתף כדי לא להרגיש במחסורך. כמה עצוב ונוגה. יש לי כובד בנשמה ומעין בהלה פתאום, חשבתי שע"י הטיפול שאני עוברת כבר הצלחתי להתגבר על הפחדים הקטנים האלה, אבל עובדה זה פתאום תוקף בלי הודעה מוקדמת. שיגיעו כבר הימים הטובים יותר.

תמצאי חברה לפון

שתוכלי להתקשר אליה ולספר לה על משברונים קטנים כזו שאוהבת אותך בלי גבולות , היא תתן לך את הכתף לרגע קט ותצאי מחוזקת רואה יש ]תרונות פשוטים למקרים קלים , שאפשר להתמודד בעזרת חברים טובים באמצע הדרך אני שמשתי תקופה ארוכה האוזן הקשבת לידיד גרוש, שהתמודד עם המצב הקשה של אימו , עד שנפטרה שהוא רצה לדבר , התקשר אלי , ואני תמיד ליד הפון , כיום בקושי שומעת ממנו , להוציא שבת שלום יודעת שאצלו בלב אני רשומה כחברה טובה , ככה הוא אמר, למרות שלנחם לא הלכתי אליו גר בקומה רביעית ללא מעלים , והלב שלי לא יעמוד בעליה המדרגות , הוא הציע תתקשרי אלי , אל תבואי זה בסדר , המדרגות לא בשבילך כיום . והקשר איתו ככה נמשך מספר חודשים, חבר טלפוני

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif

כל כך מוכר, כל כך מובן. אחרי כל עליה יש ירידה , ואחרי כל ירידה יש עליה.... זה עולם אחר ממה שהכרנו עד כה. אך אנו לומדים (ביסורים) ושורדים, עד שיש כוחות ומתקדמים בשיקום החיים שנהרסו. כל הכבוד לך על ההתמודדות.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה מוכר לכולם ..הצורך לשתף, הצורך לכתף של המלאך שאין לה תחליף ..אם הזמן לומדים לחיות אחרת ..כן הצורך הזה מפיל לתהומותת אבל כמו שימכחול כתב אחרי כל נפילה יש עליה . בטוחני שהוא
שם למעלה גאה בך ובדרך התמודדות.

למעלה