בס"ד מודה מקרב לב

בס"ד מודה מקרב לב

לקלרה המקסימה שעזרה והביאה חלות,לחמניות ועוגיות ל-5 משפחות יישר כח,כל הכבוד וכמו שסיפרתי פעם קודמת כשהיא הולכת להביא את הלחמים היא תמיד מקבלת השפלות וצעקות מבעל העסק,שאומר שהיא מבלבלת לו את המוח,והיא בכל זאת נשארת שותקת רק למען הנזקקים שיהיה להם אוכל בשבת ובכל השבוע המשפחות היו ממש מאושרות,אי אפשר לתאר אושר של משפחה שאין להם כסף לקנות חלות לשבת ובאה קלרה ומביאה להם 2 חלות טריות וטעימות,אודה לכם על ההתייחסות ואפשר גם מילה טובה אחרי כל הצעקות וההשפלות שספגה מבעל העסק,חשוב לי שיגידו לה מילה טובה, תזכו למצוות

sagilgul

New member
קלרה מותק למה את סובלת את זה ???

למה מיהו ביכלל שהוא יצעק עלייך ? מה קרה, חסר מאפיות עם אנשים טובים שיסכימו לתרום ? למה את צריכה לסבול את זה ביכלל ? אם הוא לא רוצה לתרום בכיף שלא יתרום ביכלל !

berry23

New member
זה נכון, לא צריך להתחנן למישהו שעוזר ולא

מכל הלב... אין ברכה בלקבל משהו שלא נותנים מכל הלב אבל עדיין על המאמצים שלה, מגיע לה הרבה הרבה תודהה

logikal

New member
אנני מכירה את

האיש שמשפיל את קלרה,כמובן שזה לא יאה ולא הולם. אבל...... חורה לי הביקורת הבוטה שמופנית בעקביות נגדו. בכל זאת.......הבן אדם תורם ולפי מה שאני קוראת בעקביות בפורום,לא מעט. תמיד קלרה מחלקת כמויות גדולות[אני קוראת ],כל הכבוד לה,אשת חייל. אבל....ייתכן שצריך לדבר עם בעל העסק ולמצוא את הסיבה לצעקות ולפתור זאת. שהרי.....אם לא היה רוצה לתרום,לא היה תורם ולא היתה תרומה.. ועל התרומה שלו שכה רבים נהנים ממנה צריך לברך ולא לקטול אותו פה בפורום בעקביות. שיבורכו כל התורמים,המתנדבים וכל אלה שמקדישים מזמנם וממרצם ללא תמורה לאחרים. יום טוב לכם.

trasie

New member
התגובה שלך היתה מובנת לו היית שם - אני הייתי

הולכת עם קלרה בימי שישי, וכן במקומה מידי יום בערב. מי שרוצה לתרום שיעשה זאת ברצון, בסה"כ אנו עושים מצווה במקומו ובשמו. אתן לך דוגמא :- בפעם האחרונה שהייתי, קלרה הייתה בחוץ, הוא רצה לזרוק את ה-כ-ל לחמניות, בורקסים, חלות וכו' על הבוץ בחוץ בחול אחרי שהוא שטף עם הבוץ והג'יפה, ושאני ארים זאת משם, רק מכיוון שלא שפכתי מהר את הדברים, ומכיוון שלקחתי עוד שקיות (במקום אלו שנקרעו) משאמרתי לו שאני אשתמש בשני קרטונים מהערמה שהיתה זרוקה בחוץ, הוא צעק עלי שהוא לא מסכים בשום אופן. בכל ערב שהייתי (לפני שקלרה החליפה אותי) הוא היה מתעצבן ואומר שלא יתכן שיש כל כך הרבה אנשים שאנו מעבירים להם... (אפשר לחשוב שכל בן אדם ממוצע יכול לאכול כמויות כאלו מידי יום אפילו היה מחלק למשפחתו...). כל הכבוד לקלרה שהיא מוכנה לספוג דברים כאלו רק בעבור אנשים אחרים שהיא מעבירה להם, וזאת למרות שביקשתי ממנה להפסיק, והיא עוד מגיעה מנס-ציונה במיוחד. אבל קלרה היא טיפוס מיוחד שלא יכולה לראות אוכל שנזרק (מכל סוג שהוא) כשיש אחרים שזקוקים לו.

anchi1512

New member
אולי אפשר...

אולי אפשר להוציא לו מכתב תודה מטעם הנהלת הפורום ולהודות לו על כי כל כך הרבה משפחות ניזונות מהמאפים שלו ולספר לו במכתב כי התרומות הללו מגיעות אפילו לחיפה למשפחות ובכלל בקצרה על פועלו של הפורום הזה. אני נוטה להאמין שמסמך רשמי של הסברה והודיה יחולל פלאים ויסיר מליבו את החשד כי אולי עושים שימוש מסחרי במאפים שלו. אני מציעה לנסות, זה בוודאי לא יזיק ואף עשוי להועיל. חג עצמאות שמח
ענת

למעלה