בסקר החדש..

CitizenErased

New member
בסקר החדש..

מי ענה לא ולמה?

ShadowDweller

New member
אממ.. אני לא בטוחה../images/Emo54.gif

יש לי טיול של התנועה על זה. זה מזה יוצא חרא. זה בול על היום האחרון שלו.. וזה הזדמנות כזאת לראות מלא חברים שלא ראיתי המון זמן. שיט. מדכא. נראה מה יהיה בסוף..

Oukami Kun

New member
לכי למסע חוף!!!

הדבר שאני הכי מצטער עליו זה שלא יצאתי למסע חוף. למרות ששלנו היה קצר ממש ומעפאן, עדיין כל מי שדיברתי איתו עליו נהנה בטירוף. צאי צאי ציא!!! אל תפספסי את זה בעד שום דבר בעולם.

ShadowDweller

New member
אני ממש לא יודעת..../images/Emo54.gif

אני אברר.. אני ממש רוצה להגיע למסיבה!! ועוד כשהצלחתי לשכנע אנשים לבוא איתי..

CitizenErased

New member
אני ממש רוצה שתבואי ../images/Emo10.gif

תראי המסיבה תתחיל בחצות. סביר להניח שנפגש לפני באיזור מרכזי בתל אביב ונגיע למועדון יחד. והמקום יסגר בסביבות 4-5 לפנות בוקר כדי שאנשים יוכלו לקחת אוטובוסים ישר ולא יצטרכו להסתובב ברחובות תל אביב בכאלה שעות. אז אם הטיול הוא לא עד שעות הבוקר המוקדמות אולי תוכלי לעשות את שני הדברים?

ShadowDweller

New member
גמני ממש רוצה לבוא!../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

אם אני אחזור מספיק מוקדם כדי להגיע גם למסיבה אני בטוח באה..!

r o m s i

New member
אוקיי, רעיון!

אני ואחותי (שדרך אגב אני דיי בטוחה שאת מכירה אותה כי היא גרעינרית אצלכם בגליל תחתון...) כמו שכבר ציינתי מתכננות ללכת. היא יוצאת באמצע ההכנה לפסטיבל או משהו כזה ואני מהמשצים אז אם תמצאי דרך לצאת מהמסע (ובטוח תמצאי...) תוכלי לבוא איתנו ואז נחזור כולנו לפסטיבל!!!

Oukami Kun

New member
פאק זה רעיון ממש טוב!

הייתי מצטרף, אבל אין לי כוח לכל הבירוקרטיה. וחוצמזה, אני רוצה להישאר במדמים

Oukami Kun

New member
כן יש בזה משהו

אבל אין לי שמץ של מושג איך מגיעים מאיפה שאני אהיה (שאין לי מושג איפה זה
) לת"א, ועוד לבד ועניינים... פעם הבאה

ShadowDweller

New member
ייאי!!!!! כן! אני גם רוצה!!../images/Emo54.gif

אני אנסה לברר.. אממ.. כן את אחות של סתיו! היא סיפרה לי עלייך במד"צים..

r o m s i

New member
צאי למסע חוף זה אחד הטיולים השווים!

אסור לך לפספס! אני אהיה במשצ"ים באותו זמן...אני מקווה שיתנו לי לצאת לערב אחד אחותי די בונה עליי...

לירון !!!!!!

עניתי על הסקר וגם רציתי לדעת איך אפשר לעזור בנוגע למכתב כי שלחתי לך מסר והכול ולא קיבלתי חזרה וגם תתחברי קצת למסנג'ר בבקשה !?!?! תודה !!! אין עליך !

למעלה