בספר 3

בספר 3

כתוב שמתי שמארג` צחקה על ההורים של הארי אז התפוצצה לה כוס ביד כי הארי כעס ואז מארג` אומרת שזה קרה לה גם אצל קולנל מה שמו? בקיצר אז שאלתי היא כזו האם גם הקולנל ההוא קוסם? מה דעתכם בנידון?

michalb86

New member
...

וואוו, אף פעם לא חשבתי על זה ככה... אבל וואלה יכול להיות! או שיש לו כוסות מאוד מאוד עדינות... בקיצור, נראה לי שיש מצב!

כל פעם כשקראתי את הספר השלישי

חשבתי על זה שיהיה לנו תשובה בספרים הבאים.. אבל אם לחשוב על, אנחנו כבר כמעט בסוף הדרך ועדיין זה לא הוזכר. זה דווקא יכול היה להיות מעניין אם "קולונל פאבסטר" היה קוסם

The Peanut

New member
../images/Emo58.gif כן הא? ../images/Emo4.gif

ואם הוא R.A.B במקרה אז בכלל! זה מגניב! ואולי הכוסות שלו הן בעצם ההורקרוקס האחרון! הו

shultzi

New member
../images/Emo58.gifאפרופו תאוריית R.A.B מטורפת

למה אף אחד פה לא מנסה להעלות תאורייות על רוקווד אוגוסטוס?! יש לו בשם גם R וגם A והוא מקורב למשפחת בגמן(B) באיזהשהי דרך....

Aragollum

New member
אבל... אבל... אבל...

Colonel Rabster
לא נו, ברצינות
Rolonel fABster
מתאים בול, לא

FE PHANTOM

New member
באתר של ג'קר...

היא מפריכה את תוארית האנשים שחזרו בזמן לכל צורותיה.

shultzi

New member
הוא מופיע בספר הרביעי והחמישי

בספר הרביעי הוא סתם מוזכר במשפט של קארקוף (וגם במשפט של בגמן)ובספר החמישי הוא ברח מאזקבן ומשתתף בקרב במחלקת המסתורין הוא מופיע ביותר מידי הקשרים לטעמי....

The Peanut

New member
וואלה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

אבל הוא צריך להיות זקן. ומת.

rikko 13

New member
../images/Emo58.gif די לומר על כל חפץ חדש

שמגלים פתאום שהוא הורקרוקס. כי הם לא אנחנו יודעים מה הם ההורקרוקסים של וולדי. אחד ההוא הנחש של וולדי (ניג'יני) שני היומן של רידל (ספר שני). שלישי טבעתו של סליוורין (או ליתר דיוק מרבלו). רביעי וחמישי הם התליון והגביע של הפלפף. שישי לא ידוע אבל כנרא של גריפינדור ואחרון חביב וולדי עצמו

scudnick

New member
זה הכל בהומור...

אני, למשל, עוד מתעקש שההורקרוקס האחרון הוא המרקר שלי.

למעלה