בספר החוקים

talsa9

New member
בספר החוקים

כתוב שזה לא חוקי שתהיי חולה. אחרי ש"איימת" עלי בחזרה לתרופות, מרוב בהלה - הלכתי לישון עוד כמה שעות. קמתי אחה"צ, עליתי על האופניים, ונסעתי 14 ק"מ (7 ק"מ לכל כיוון, עם הפסקה של שעה וחצי לקפה ביניהם). גם עם הוירוס, את מחוללת פלאים. תרגישי טוב ד"ר, ואם את צריכה מרק או משהו רק תגידי.

סחתן! 14 ק"מ!

אני שחיתי 5, ותוך כדי שחיה הרגשתי שזה מתחיל, אבל הספקתי בכל זאת את זה לשחות לפני שנפלתי חלל. אחכה עד הבקר, אבל יש סיכון שלא אגיע לעבודה מחר. אני לא זוכרת מתי נעדרתי בגלל מחלה, אני חושבת שזה היה בסוף מלחמת המפרץ הראשונה. יש לי מאות ימי מחלה לא מנוצלים. אבל איך שאני מכירה את עצמי, אם ארגיש ולו קצת יותר טוב מחר בבקר, בטח אלך לעבוד. כל הכבוד על הרכיבה, אז מצבך לא יכול להיות כה חמור, כי עם קורטיזול נמוך קשה לעשות את זה, עד בלתי אשפרי. הקפה היה טוב לפחות?

talsa9

New member
אני אומרת -

תפנקי את עצמך ביום חופש. מגיע לך. (ממש משכנע לשמוע את זה מזאת שחזרה לעבוד 7 ימים אחרי ניתוח, הא?) אז או שאת צודקת והקורטיזול שלי לא כזה נמוך, או שאחרי 3 ימים רצופים של שינה אגרתי מספיק כוחות, או שהחדרת בי כזאת מוטיבציה עם איום הסטרואידים שנכנסתי שוב ל MODE מלחמתי.. בכל מקרה, שתיתי קפה קר על חוף הים בשקיעה. עונג מומלץ. תרגישי טוב, את שומעת??

וכל זה לבד?

יש חנות אפניים בכנסיה לנמל. ליד זה יש חנות שמחזיקה גם שוקולדים, לא להכנס (או שבעצם את יכולה). שם מוכרים (בחנות האופניים), אופני טנדם. אני מציעה לך למצא לך פרטנר לרכיבה ולצאת כך. מה דעתך?

talsa9

New member
מה את עושה פה??

את חולה. לכי לישון.. רעיון מעולה, אבל בסדר הפוך: קודם אני אמצא פרטנר, אח"כ אופניים (אלא אם כן תגידי שאת באה לרכב איתי) בכל מקרה, לאופני טנדאם משוקולד אני מוכנה גם לבד.

ומה את עושה?

האמת. עוד לא החלטתי אם אני נשארת או הולכת לעבוד. אשפוט כשאתעורר. המרפאה מתחילה ב-8:00 יש לי ים זמן עד אז..

לא עניתי על השאלה

עד עכשיו עבדתי על חמר של מצגת שאני צריכה להכין לכנס בבוסטון שאני נוסעת אליו בעוד שבועיים וחצי. אבל זהו, אני גם אל מרגישה איי איי איי, וגם די מאוחר בכל זאת. אז לילה טוב.

talsa9

New member
קוראת ספר מעולה

כנראה שישנתי כל כך הרבה במהלך הימים האלה, שאין סיכוי שאירדם. חוץ מזה, אני בן אדם של לילה. איך תחלימי אם לא תישני? שכחת שזה נגד החוק?

talsa9

New member
"יער נורווגי"

של הרוקי מורקמי. מתורגם מיפנית. אבל עזבי הכל - איך את מרגישה???

orlu

New member
סליחה שאני מתערבת רק רציתי ../images/Emo176.gif

לאחל החלמה מהירה לד'ר והספר....מצויין לילה טוב

למעלה