בספינת השעשועים

בן אדם 1

New member
בספינת השעשועים

לפני כשנתיים החלטתי לקחת חופשה מהעבודה ולצאת לשייט, זו הזדמנות לנוח וגם לפגוש אנשים חדשים, חשבתי לעצמי. ביום ההפלגה הגעתי לנמל וראיתי מולי אניה מהחלומות, אני ב"ספינת האהבה...."את פני הבאים קיבלו שלושה מלחים חטובים שהפנו אל התאים. ניגשתי אל התא שלי, הנחתי את המזוודות על המיטה והחלטתי שאני הולכת לבדוק מה טומנת בחובה האניה הנפלאה. ראיתי את הבריכה, חדרי האוכל והלובי, אך מה שצד את עיני היה חדר הכושר המפואר שהיה מצוייד בג'קוזי וסאונה. חזרתי אל חדרי, שמתי עלי בגד ים וגופיה והלכתי אל חדר הכושר, הייתי שם לבדי - רק אני והמכשירים, כשברקע בוקעת מהרמקולים מוזיקה נעימה. עליתי במלוא המרץ על ההליכון והתחלתי לצעוד. כשהרגשתי עייפה ירדתי מההליכון, הורדתי מעלי את בגד הים, עטפתי את גופי במגבת ונכנסתי לסאונה החמה, נשכבתי על השיש הקר והנחתי על עיני מגבת קטנה. נרדמתי למס' דקות ומה שהעיר אותי היתה הרגשה של אצבעות שמטיילות על רגליי. הרמתי את ידי כדי להוריד את המגבת מעיניי כשהרגשתי כיצד יד מחזיקה אותה ומורידה חזרה, וקול שליו ועמוק פונה אלי ואומר "תני לי לענג אותך, הישארי כמו שאת...", הסקרנות גברה עלי והשארתי את המגבת על פני, הרגשתי כיצד אצבעותיו מתחילות לחקור את כפות רגליי, מטפסות במעלה השוקיים, נוגעות לא נוגעות, מגיעות אל הברכיים ומכופפות אותן, הרגשתי את לשונו החמה משחקת בצד הפנימי של הברך, רטט וצמרמורת אחזו בגופי, הרגשה של תשוקה עלתה בי, הלשון והידיים המשיכו מטפסות ורגליי כמו היה להן רצון משל עצמן פיסקו עצמן לקראת הבאות. הלשון המשיכה לטפס במעלה הרגליים, מלקקת בינהן, היד מושטת ופותחת את המגבת, חושפת את ערוותי, הלשון מגיעה אל השפתיים הרטובות שלי, מלקקת אותן אך לא מתעכבת, ממשיכה ועולה לכיוון הבטן, מגיעה אל הטבור, מלקקת את הדפנות וחודרת פנימה, חודרת ויוצאת מלקקת מבפנים, יוצאת החוצה וממשיכה לעלות, המגבת נפתחת כולה בלי להשאיר מקום לדמיון, הפיטמות הזקורות שלי מתאוות כל כך לחוש את הלשון החמה שלו, שלא מהססת ומלקקת אותן בתאווה, עוברת מהאחת לשנייה כשאני מרגישה את ידו מגיעה אל בין רגליי, האצבעות נשלחות אל השפתיים, מפסקות אותן ותרות אחר הנקודה שתטריף אותי. החיפוש לא ארך זמן רב, הדגדגן הזקור שלי ביקש את אצבעותיו, הוא החל לחכך ולשפשף אותו, לשונו עדיין מטיילת על שדיי ובטני, החיכוך הלך וגבר, אני מתרוממת מהתענוג, רוצה לחוש אותו בתוכי אך ידו תופסת ומשכיבה אותי חזרה, לא נותנת לי לנוע, רק האגן נע כלפי מעלה ומטה בקצב החיכוך. התענוג גורם לי לרטט מתחת ידו, כל השרירים בתוכי מתכווצים ואני נאנחת וגונחת תחת ידו, מתחננת שיחדור לתוכי, אך הוא בשלו לוחש באזני "אני יודע מתי לחדור, תני לי להמשיך". התענוג בתוכי גובר והאנחות הופכות למעין צעקות תענוג שגוברות כשאני מרגישה איך הוא מסיר את ידו ממני ובלי כל אזהרה הוא חודר אל תוכי בבת אחת, אני מרגישה איך הוא ממלא אותי בכולו, החדירה הזו גרמה לי לאורגזמה מיידית כשאני רוטטת תחת גופו, מתכווצת על איברו שבתוכי, כשהוא יוצא ממני, לוקח את ידי ומניח אותה על איברו שרוטט בתוך כף ידי, הוא מעביר את ידי מעלה ומטה עליו כשאני שומעת אנחה שנפלטת מפיו ורטיבות נפלטת על שדיי ובתוך כף ידי. הוא הוריד מעליו את ידי ואני מחכה להפתעה הבאה, עוברת דקה, שתיים ואולי יותר ואין שום תגובה. בחשש מסויים אני מורידה מעל פניי את המגבת, מסתכלת סביבי, האור מעל פניי מסנוור אותי ואני מאמצת את עיניי אך לא רואה אף אחד מלבדי בחדר. אני קמה, עוטפת את עצמי במגבת, משאירה מאחור את בגד הים ורצה לחדר. בימים שאחרי, בכל מהלך ההפלגה, חיפשתי אחר רמז או אות כדי למצוא את הזר המענג, אף אחד לא צד את עיני במבטיו שירמזו ולו במעט שהוא, הוא זה. למרות שעד היום איני יודעת מיהו אני מודה לו על כל שניה ודקה שחוויתי איתו. גם אני הייתי בספינת שעשועים.למה לי לא קרה דבר כזה

Secret Life

New member
את האמת .....

אני לא יודעת מי את/ה אבל אני יודעת שאת הסיפור הזה כבר קראתי באתר של סיפורים ארוטיים ..... סליחה אם הרסתי לך אבל אם הוא מועתק כדי שתציין את זה ....

Secret Life

New member
בגלל זה אמרתי ...

שאני לא יודעת מי הוא או היא ולכן אם ואני חוזרת אם זה מועתק אז רצוי שזה יצויין ... חלילה לא התכוונתי לפגוע רק לציין ואם זה שלו אז כבר בפעם הראשונה שקראתי את זה חשבתי שזה מוצלח מאוד.....

בן אדם 1

New member
הסיפור הוא פרי עטי.הוא הופיעה ...

בעוד מספר אתרי סקס לפני שהגעתי לפורום של "תפוז".אם תשימי לב אז אני די חדש פה.

למעלה