בסן פרנסיסקו עד כמה שאני זוכר שם נמצאת ספריה ומרכז אמנות
K komandatore New member 27/2/02 #3 את זה כבר העלתי,אבל שאלתם על המקום הזה- השם הוא PLACE VILLE MARIE במונטראול זה בניין משרדים ובתחתיתו מרכז קניות גדול והוא מחובר במנהרות ל 6בנינים סביבו ולמערכת המטרו העירונית.
את זה כבר העלתי,אבל שאלתם על המקום הזה- השם הוא PLACE VILLE MARIE במונטראול זה בניין משרדים ובתחתיתו מרכז קניות גדול והוא מחובר במנהרות ל 6בנינים סביבו ולמערכת המטרו העירונית.
O oren* New member 28/2/02 #7 יפה מאוד, אם אינני טועה יש פרוייקט דומה בישראל בעיר מודיעין. משהו בסגנון של מבנה בגוון חום עם חלונות מעוגלים למעלה בסגנון מזרחי.
יפה מאוד, אם אינני טועה יש פרוייקט דומה בישראל בעיר מודיעין. משהו בסגנון של מבנה בגוון חום עם חלונות מעוגלים למעלה בסגנון מזרחי.
K komandatore New member 28/2/02 #6 זה מה שאמרתי הבניין בסן פרנסיסקו- שם נמצא מרכז אומנות (כמעט צילמתי שם...)
S Secular New member 28/2/02 #8 קייל או אור??,זאת השאלה!! תסביר לי את זה,ראיתי תמונה שלך שאסף שם,ומתחת כתוב קופירייט למישהו בשם אור ברנהולץ,אז זה אתה??
קייל או אור??,זאת השאלה!! תסביר לי את זה,ראיתי תמונה שלך שאסף שם,ומתחת כתוב קופירייט למישהו בשם אור ברנהולץ,אז זה אתה??