בסכנה להשמע מרובעת ומיושנת...גמילה

בסכנה להשמע מרובעת ומיושנת...גמילה

הנה מילה חדשה פה בפורום- גמילה ממליצה בחום וכך עשיתי גם אני. בהתחלה היה לי רומן עם איש נשוי אחר כך הייתי סתם קוטפת אותם מהצאט ולוקחת למקומות הרבה יותר מוזרים משיכולתי לדמיין... בשירותים של הילטון היה דווקא מרווח
אחר כך התחלתי לצוף על אדרנלין של סטוצים עם גברים נשואים אצלי בבית כשהילדים ישנים. הרי לגברים הללו יש מה להפסיד אז מה יכול להיות. הם לא ילשינו... עד שהחלטתי להחזיר לעצמי את בריאותי הנפשית ותוך כדי הבנתי שאני מנסה לכסות בור ללא תחתית. שהמרדף אחר הזיון ודווקא עם איש שלא שלי נובע ממעמקים של חוסר בטחון וחוסר בגרות. ממקומות של כאב ופגיעות שהיו קשורים לשריטות שלי מהעבר. ואז קרה לי הנס והיה קל משחשבתי כשהחלטתי בשניה נחרצת וללא חרטות - ל ה פ ס י ק כאילו היו הנשואים גייז ולכן לא לי או להבדיל, חברים אפלים בכת נידחת. או מסוממים המנסים לגרור אותי אל מסעות השגת הסם שלהם. וזהו, עבר לי וחשבתי להמליץ לכם ...להגמל ומוטב מאוחר מלעולם לא!! המאושרת

טליה33

New member
איש צפרדע שאלה לי אליך

מה אתה עושה כאן בפורום שלנו? מי הזמין אותך? אתה שחצן ויאיר ואין לך מושג מהחיים. את מי זה מעניין מה עשית בחיים שלך, עו"ד, קומנדו ימי וכו' אתה לא יותר טוב מאף אחד שנמצא כאן. מה שאנחנו החלטנו לעשות עם החיים שלנו זה עניין שלנו בלבד. אז צא מהפורום שלנו ולך לפורום מתחסדים וסנובית. שהיה לך יום נפלא טליה

גמילה ... בגיל 121

את לא רדפת אחרי הזיון ... רדפת אחרי תיסכול פנימי שלאט לאט החשיף את דרכך ... העבר העכיר את עתידך ... נתת לזה לשלוט בך במקום שאת תשלטי בו טוב שהפסקת כי הדרך שהלכת הייתה ללא מוצא ... מטרתך הייתה טובה אבל היישום היה לקוי ... בנוגע לגמילה ... בגיל 121 יהיה לי שקט והכל יהיה בטוח וקבוע עד אז תני לחיות מהדינמיות של החיים

אור36

New member
../images/Emo140.gifאם הגעת לשלווה שלך

הדרך היתה כדאית(ותשקוט הארץ 30 שנה...........)

למעלה