בסכנה להשמע מרובעת ומיושנת...גמילה
הנה מילה חדשה פה בפורום- גמילה ממליצה בחום וכך עשיתי גם אני. בהתחלה היה לי רומן עם איש נשוי אחר כך הייתי סתם קוטפת אותם מהצאט ולוקחת למקומות הרבה יותר מוזרים משיכולתי לדמיין... בשירותים של הילטון היה דווקא מרווח
אחר כך התחלתי לצוף על אדרנלין של סטוצים עם גברים נשואים אצלי בבית כשהילדים ישנים. הרי לגברים הללו יש מה להפסיד אז מה יכול להיות. הם לא ילשינו... עד שהחלטתי להחזיר לעצמי את בריאותי הנפשית ותוך כדי הבנתי שאני מנסה לכסות בור ללא תחתית. שהמרדף אחר הזיון ודווקא עם איש שלא שלי נובע ממעמקים של חוסר בטחון וחוסר בגרות. ממקומות של כאב ופגיעות שהיו קשורים לשריטות שלי מהעבר. ואז קרה לי הנס והיה קל משחשבתי כשהחלטתי בשניה נחרצת וללא חרטות - ל ה פ ס י ק כאילו היו הנשואים גייז ולכן לא לי או להבדיל, חברים אפלים בכת נידחת. או מסוממים המנסים לגרור אותי אל מסעות השגת הסם שלהם. וזהו, עבר לי וחשבתי להמליץ לכם ...להגמל ומוטב מאוחר מלעולם לא!! המאושרת
הנה מילה חדשה פה בפורום- גמילה ממליצה בחום וכך עשיתי גם אני. בהתחלה היה לי רומן עם איש נשוי אחר כך הייתי סתם קוטפת אותם מהצאט ולוקחת למקומות הרבה יותר מוזרים משיכולתי לדמיין... בשירותים של הילטון היה דווקא מרווח