בסך הכל

בסך הכל

עוד מקרה של תופעת ה"מן הקישקעס שלי, למסך שלכם, ללא תחנות ביניים". עוד טקסט שלא זכה לקריאה נוספת בטרם הוקלק ה"שלח". השימוש במחלת הסרטן כמטאפורה להתמכרות למדיה הוירטואלית אכן מוזר, מפתיע וצורם גם לאוזני שלי. אך צורמת יותר היא ההתלהמות סביב פליטת המקלדת הזו - של הכותבת (שבסופו של דבר עדיין חשה שלא הובנה כהלכה) וגם של הנפגעים. אופס, נפלט. נאמר. עכשיו, הסוגו ותנו לסגת... בוקר טוב

נגה...

New member
בוקר חדש בוקר אחר

ולפעמים השתיקה שווה זהב ולפעמים לא.
נגה. שב"ש נ.ב. יש לי משו מעניין בשבילך אבל תיבת המסרים בשביתת האישון המהלך לרגל אירועי האוצר היקר...

נגה...

New member
את חושבת שאם אתן לו כזה ../images/Emo86.gif אחד

לא משנה איפוא, הוא ייעלם לי מהצג??!!! נגה. פנטההההההההההההה איפוא אתה??!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giulietta

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אתמול בלילה (קצת יותר מדי יין כנראה) עשיתי משהו שפיצל לי את המסך... 1/3 למטה ו 2/3 למעלה... יש לכן מושג איך לתקן את זה? (ניסיתי "למשוך" את המסגרת עם העכבר, זה לא עובד
) ג´ול

בינינו....

הדימוי של ההתמכרות לצ´אט למחלת הסרטן מטופשת באותה מידה כמו מי שדימה את מנחם בגין ליאסר ערפאת היהודי. עדיף כנראה לתת לזה לשקוע ולחכות לבליל ההבל והאימה שעוד יגיע....

נעמי 1

New member
ורק אני מחייכת...

עליתי כיתה
בוקר טוב אנשים. יום חמים לכם. נעמי

בוקר טוב..המוסיקה פה משגעת../images/Emo23.gif..

אחי מנקה לצלילי פס קול הסרט ארמון של סורגים (מומלץ למי שלא ראה!) ואני יושבת לי בהנאה וכותבת לצלילי המוסיקה הנעימה.. שבת שלום לכולם\ן

למעלה