בסך הכל פיסת נייר!

בסך הכל פיסת נייר!

כולנו כאלה, מה לעשות? טוב, לא כולנו, אבל אני בטוחה שאם יעשו סקר ימצאו כי רוב אוכלוסיית התלמידים היא כזאת... (תמר, מזכיר לך ת`קורס?) :) בכל מקרה, מה שאני רוצה לדבר עליו, או ליתר דיוק: לכתוב עליו, זה על מבחנים. יותר נכון: לחץ ממבחנים. גם אני נלחצת, אני מודה. לפעמים אפילו נלחצת מאוד. אצלי, זה תלוי איזה מקצוע זה. כי יש מקצועות שאני שולטת בהם, אבל לעומת זאת - יש מקצועות שאני ממש ``on the faces`` מה שנקרא... :)))) לדוגמא: מתמטיקה. מה לעשות, אני לא בן אדם ריאלי... בכל אופן, אני לא כותבת את זה כדי לספר לכם על איזה מן בן אדם אני... בכלל לא... אפילו לא בכיוון! אני מתכוונת ש... למה לעזעזאל אנחנו כ``כ נלחצים מזה?! כשחושבים על זה, אז מה זה בכלל? זו בסך הכל פיסת נייר! פיסת נייר יבשה, שבה כתובות שאלות ותשובות... נכון שמבחנים בסופו של דבר יקבעו לנו את העתיד (אני מתכוונת לבגרויות) אבל בכל זאת... למה הלחץ הזה?! כשחושבים על זה בהגיון, בשקט וברוגע, אז בסה``כ באמת שאין ממה להלחץ. זה בסה``כ ציון... זה לא כזה ביג-דיל... רוצים שאספר לכם משהו על עצמי? (בעצם, לא שואלת אתכם אם אתם רוצים או לא! מספרת לכם בכל מקרה!) :)))) סתאאאם... :) אני, לפני מבחן במתמטיקה זה תמיד קורה לי: אני מקבלת כאב בטן כזה נוראי שחבל על הזמן... ממש מתפוצצת לי הבטן!!! אתם קולטים? פיסת הנייר היבשה, כביכול, גורמת לי לכאבים פיזיים! תחשבו על כמה זה מדהים, איך אנחנו, בני האדם, מחשיבים דברים כחשובים וגדולים, וזה גורם לנו להכנס לפאניקה ואפילו לכאבים חזקים במובן הגופני של העניין!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מוזר, וזה מצחיק, ומה שרק לא תרצו... ולסיומו של עניין: לכל מי שיש מבחן, או בוחן, או עבודה, או whatever שיהיה בהצלחה, באמת! ועצה לחיים: לא להכנס ללחץ, לא להכנס לפאניקה (יש בריטניקה!) :) להיות רגועים, לנשום עמוק ולהצליח. ואפילו אם לא מצליחים פעם במבחן, ואפילו פעמיים.. לא נורא, קורה. חיים גם אחרי זה, והעולם לא מתמוטט אחרי ציון נכשל. החיים ממשיכים, מה לעשות? ככה זה. אז לא נורא. אז לא הלך. בפעם הבאה ילך, כי אתה, ורק אתה, תעשה שזה ילך! מתה על כולכם!!!! מעדי התל-אביבית

gomshan

New member
עדידי מותק,

את אולי שוכחת לפעמים שאנחנו למדות בגימנסיה ואם יש לנו נכשל אחד אנחנו עפות לנו לכל הרוחות... בעיקר, במתמטיקה לשון ערבית אנגלית ועוד מקצוע ששכחתי... חוצמזה, אני רוצה לספר לכם, הקהל הרחב, שאני בכיתה ט` ובגלל סיבות מוסתרות מאיתנו אנחנו הכיתה היחידה בשכבה שלומדת אזרחות... בשעה במקום הסטוריה שיש בגרות שנה הבאה, לומדים אזרחות זבנתיים זה מחוץ לחומר הלימודים... נראה להם??? כבר עשיתי סקנדלים בעבר ואמשיך גם במקרה הזה!!! ממני הסקנדלולית תמרי

דיקטטורה?

לא, שלומצי, זו לא דיקטטורה. תמר, תראי מה עשית! מה גרמת לשלומצי המסכנה לחשוב! שאנחנו חיות בבית כלא! :) סתאאאם, אני צוחקת... אני רוצה רק להרגיע קצת ת`רוחות, ולהגיד לכולם שאין אצלנו דיקטטורה, ושנכון שהבית ספר שלנו הוא קשוח, אבל יש מקרים יוצאי דופן, והוא מוותר לפעמים. ותמר, עכשיו אני פונה אליך אישית.... אל תדאגי, יהיה בסדר, ואת תצליחי, רק אל תהיי כ``כ לחוצה... גם זה יעבור! you`ll c!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))) love u all עדי

sharon91

New member
לי לפעמים

יש כאב ראש מלהסתכל עם דפים במתמטיקה, וזה עובד על אותו עיקרון, רק שבמקרה הזה לא מלחץ. את יודעת, הכל פסיכולוגי...

yulia_tb

New member
מבחנים.....

שונאת אותם בדם!!! למה- כמו שאמרת יש מקצועות שהולך ויש כאלו שלא. ביום ראשון יש לי מבחן במתמטיקה+גיאומטריה, ממתימטיקה אני לא מפחדת אבל מגיאומטריה -כן!!! בכל מקרה, מקצועות כמו: תלמוד, תנ``ך, היסטוריה, גיאוגרפיה (וכל ההומניים) אני פשוט אפס! אבל דווקא מתמטיקה ופיזיקה (בעזרת השם) הולך לא רע. ועוד משהו- קרתה פעם פאדיחה -בטעות אמרתי ``בלי פאניקה יש טיטניקה`` אני חושבת שבמשך הרבה זמן החברות שלי לא שכחו את זה!! בכל מקרה, שיהיה לכולם בהצלחה בכל המבחנים, בעיקר אני מאחלת את זה לכול החמשושים ומעלה!! ממני, חמשושית יוליה

שלומצי

New member
פיסת נייר אבל...

אני יכולה להגיד, לפחות מנסיוני - שנורא קשה להגיד זה רק מספר כשמקבלים ציון חרא, בעיקר אם מתאמצים נורא, או כשיש תחושה ששיחקת אותה הפעם.. זה יכול נורא לאכזב ולבאס! ולהבדיל, כשמקבלים ציון אחלה, זה עושה מין כיף כזה, וכשמקבלים את הציון הכי טוב בכיתה או הכי טוב בשכבה, זה בכלל מרגש. אני חנונה או שגם אתם ככה?

ST

New member
מרגש, מרגש

אבל... אני הרבה פעמים מעדיפה לקבל ציון יותר נמוך, ולא שכל החברות שלי יעשו מהציון שלי סיפור כזה גדול. אז קיבלתי 99 במתמטיקה. אז מה?

למעלה