בסיסיי טירונות

O f R i 111

New member
בסיסיי טירונות

אני מתגייסת ב-15.11 מירושלים לכלל צהלי אמרו לי שכניראה אני יגיע לזיקים.. עכשיו השאלה שלי היא האם יש כמה בסיסיי טירונות שמקבלים כלל צהליים או רק בסיס אחד..? מישהו יודע אם יש עוד איזה בסיס טירונות שצריך לקבל מחזור של כלל צהליות ביום רביעי??

O f R i 111

New member
שאלה היא אם כולם מקבלים בתאריך הזה

כלל צהליים... אני יודעת בבטחה שבזיקים צריך לקבל מחזור גדול של כלל צהליות. יש איזשהו סיכוי שאני בכל זאת לא יילך לשם? (ממש לא בא לי לישון באוהלים..=\)

le shark

New member
לישון באוהל זה ממש לא נורא...

הטירונות היא קצרצרה, את תהיי די עייפה ולא יהיה אכפת לך איפה את ישנה... כל הבט"רים הם אותו דבר...

izzy88

New member
בכל מקום יש סיכוי שתשני באוהלים....

ויופי שלך לא בא, זה כנראה מה שיהיה!

yuria

New member
חח זה בדיוק היום שאני מסיים

תטירונות
אז בטח אנחנו מפנים לכם שם תמקום.. וזיקים זה אחלה מקום בעיקר פלוגת דורס(עוד תשמעי ממנה
)

piroRan

New member
עפים כי יש לכם פטור מריצה

פשש אני רואה פלוגת דורס מראה נוכחות. אה ו..עיט, רק עיט.

מחנה 80 בגלל ההילטונים, אם כי יש

סיכוי שעדיין תפלי באוהלים במחנה 80, אבל לפי הגיוס שלך את תפלי בהילטונים כי אנחנו עפים ועוד פלוגה ממחנה 80 בדיוק באותו תאריך. האוכל חרא במחנה 80 וזה די שכונה שם. כאחד שרצה קרבי ונפל בטירונות כלל צה"לית, אני מרגיש די מבוזבז שם.

yuria

New member
זוועה!! אל תתפני אם שולחים אותך לשם

ועכשיו ברצינות התנאים שם כמו בכל בט"ר אחר..יושנים באוהלים מתקלחים במקלחות ואוכלים בחדר אוכל.. הקטע הקשה שיהיה לך אולי זה המשחק הקשוח של המפקדים. אבל זה רק בהתחלה ועם הזמן השוק עובר ומתחילים להנות.. החיסרון הגדול בזיקים זה שהוא ממש קרוב לעזה.. ויש הקפצות רבות של קסאמים. טיפ שלי אגב: עכשיו ממש קר שם בלילה ובבוקר וגם יש גשמים חזקים.. אז קודם כל קחי איתך משו חם ללבוש..וב' כל אל תיקחי את המיטות הפינתיות של האוהל! וזהו.. גיוס נעים שיהיה לך

למעלה