בסימס 2....יש...

love IS more

New member
בסימס 2....יש...

כזה ברצונות[מישאלות] "[לא יודעת איך כותבים את זה] pumby hoohoo" מישו יודע איך עושים את זה??

ChEeKy21

New member
אני יודעת!../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

אבל אני לא יגיד לך
סתםםםם! יש שני אפשרויות בסימס- 1) שהיא לעשות תינוק Try For Baby. 2) לעשות WooWoo. עם את רוצה לבחור אחת מהאפשרויות,את צריכה שהיחסים בין הסימס יהיו עם לב אדום- ומעלה.

Rey Mysterio13

New member
זה חצי תשובה =\

מה שזה אומר זה- להכנס לתא הלבשה או למכונת צילום, ללחוץ על סים אחר שהסים שאיתו את משחקת אוהב ולהציע לו לעשות WooWoo

את מתכוונת..

public Woohoo? את צריכה ללכת לעיר ולהכניס את אחד מהסימסים (בן/בת הזוג של זה שהרצון הוא שלו) להכניס אותו לתא הלבשה. אז תעברי לסים השני תלחצי על התא הלבשה יהיה לך אופציה של Woohoo.

Rey Mysterio13

New member
אפשר גם בשיטה השניה...

הסימס שבתא הלבשה\מכונת צילום יכול להציע לכל מי שהוא רוצה...

את צריכה...

ללכת למקום בילוי בעיר או איפשהו ואז להכנס למכונית/לתא צילום/ תא הלבשה ואז להזמין מישו ולעשות איתו WooHoo

יש לי תשובה

גם לי יש רק את הבסיס זה אומר שאת צריכה לקחת אותם למקום ציבורי שיש בו ג'קוזי ולהכניס אותם לג'קוזי ואז הם יעשו את הwoowoo ואז המשאלה תתגשם מקווה שעזרתי

lk היחידה

New member
../images/Emo163.gifנצל"ש

יש לי שאלה.. לפני כמה ימים שיחקתי בסימס(2) והסים ששיחקתי איתו צייר תמונה וכשהו סיים לצייר הופיעה לי בצד הודעה שכתוב בה שבסים שלי ממש מוכשר ובלה בלה בלה ושהוא יכול למכור את הציור או ללכת למצב קנייה ולתלות אותה על הקיר...והלכתי למצב קנייה אבל אין שם את התמונה..אז מישהו יכול להגיד לי איפה היא? תודה מראש.

OoO TuL OoO

New member
תשובה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

זה הצורה התלת מימדית של החפץ אם חפץ כזה]כמו שהורדת נגיד] לא נמצא במשחק אז חייבת מאש אם החפץ צריך מאש ואתה לא מוריד אותו,החפץ לא יעבוד

OoO TuL OoO

New member
נצל"ששש../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

בסימיל יש מדריך לעשיית Cas http://users.tapuz.co.il/simgames/Guide.asp?id=37&game=BS כתבתי שם שאלה ואף אחד לא עונה לי.. אז אני אשאל פה=] עשיתי הכל לפי המדריך אבל אין לי את הבית הזה.. ובתיקיה LotCatalog אין לי שום דבר.. אז עשיתי cx_00000001 במשחק עשיתי את הסל בתים ואי אפשר היה ללחוץ על הבתים היה שם רק שטחים.. עזרה בקשההה ??
אם מישו יודע אז בבקשה תענו לי..

למעלה