בסימן 2

בסימן 2 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

זה התחיל עם הזרקת מונופור (כמו מנוגון) שני כוריגון, הזרעה אחת יום אחרי ושנייה יום אחרי ושני זקיקים חמודים. מה אני מרגישה - כאבים חזקים חזקים בשדיים, כשאני הולכת אני ממש מחזיקה אותם. בחילות נוראיות, כאבי ראש, וכאבי מחזור אבל מאד מאד עדינים. בטן קשה כמו שההריוניות מתארות. אני לא מאמינה שזה קורה לי, לי לבייבילולו הסקפטית, הפסימית, שכל התהליך הזה עבר עליה בעליות ומורדות. אני כותבת לכן ולא מפסיקה לבכות, לא מפסיקה לבכות, בשבילכן, בשבילי. אז מה היה לנו: התחתנו באוגוסט 2003 - מאז 7 חודשים של ייסורים, אני עם האינטואיציה שלי, ישר הלכתי לבדיקות ואז מצאנו את בעיית הזרע של בעלי, אני לא מאמינה שלא האמנתי לרופא שלי, שאמר שיש סיכויי, שאמר שאחרי השבחה יש סיכוי. זוהי הזרעה מס' 5 - אחלה מספר אההה. אמיתי אמיתי, לא עובדת עליכן. לכל הבנות פה שהיו איתי ברגעים הקשים, לביג מאמא שעזרה עם היוגורט, כי היתה לי פטרייה איומה מהפנינים, לתמר27 שהיתה איתי בצ'אט בלילות, לחגית29, לפינקי33 שהבטחנו אחת לשנייה שעד פסח נהיה בהריון ולכל מי ששכחתי, אוהבת אתכן. ולנועם המקסימה, שדי אני חושבת שהגיע הזמן שהיא תעבור לפורום השכן, תודה לך על מי שאת. וכן, אני בהריון!!!!!!!!!!!!!!
החזיקו לי אצבעות לדופק. אוהבת אתכן

פריצית

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף לשמוע בשורות טובות. אני כ"כ שמחה לשמוע ואני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק לדופק ושיהיה לך הריון משעמם ועגול ושהאבקה שלך תפגע בכולנו..... מ ז ל טוב ענקי והרבה אושר

אופס סליחה, את הדבר הכי חשוב שכחתי

אני פשוט מתרגשת, עכשיו נודע לי. מפזרת עליכן ימבה, מלאן תלאפים, טונות של אבקה (בין לבין טלפונים למשפחה) שכולכן תתכסו בה. לא רואה את המסך מרוב דמעות.

בולה101

New member
מגעילה- ככה פותחים הודעת הריון../images/Emo35.gif

קולולולווווווווווווווו ואני קוראת את ההודעה ולא מבינה על מה את מדברת עד שבסוף הופיע לו איזה : "כן - אני בהריון " כזה קטן. ה ל ל ו י ה כל ששון וכל שמחה.
מאחלת לך ביבילולות קטנות יפות ועגולות ומחזיקה לך אצבעות חזק חזק. ואל תעלמי לנו ככה סתם.

../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif בייבילולו - איזה יופי

ה-מ-ו-ן מזל טובים! מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון מקסים וקל!

babywishing

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

איזה יופי, שיהיה הריון קל תקין ומשעמם ל-9 חודשים עגולים
מחזיקה חזק
לדופק

eti22

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב

איזה יופי!!! שימשיך לתשעה חודשים יפיפיים ומשעממים
eti

טיפטיפ29

New member
וואו מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif

שיהיה הריון נפלא, תהני מכל רגע ומחזיקה אצבעות לדופק.

../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

איזה כייף לשמוע... מאחלת לך הריון ארוך ומשעמםםםםםםםםם!

bapi

New member
שיהיה בשעה טובה../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

והמשך הריון קל תקין ומקסים
וטוב לשמוע שגם לפסימיות זה מצליח בסוף
כי נראה לי שאני הופכת להיות כזאת
מחזיקה אצבעות ל-

למעלה