בסימן 2

i p e r e t z

New member
מזל טוב מכל ה ../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

זה ממש מרגש המון בהצלחה

chompi1

New member
וגם ממני, המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

לולו, חברתנו מהצ'אט הלילי, שיהיה לך המון המון מזל טוב שיהיה הריון עגול וקל ולידה קלה ובסופם ילד או ילדה שיקראו לך אמא. נורא שמחה לשמוע, המון מזל טוב

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

או שזה צריך להיות בייבילולולולולו
. שיעלה ויכפיל, ישלש ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולדיה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
? אז עשינו עדו
אחד על מנופור, ו
על ברכה מהרב של הקהילה
נועם

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחייבת להסביר לגבי רב הקהיל

לנועם והבנות, רב הקהילה שלנו, שהוא רב מקסים. הוא לא נתן לנו ברכה, כי הוא מאמין שרק הקדוש ברוך הוא יכול לתת ברכה, הוא ביקש שנחליף מזוזות בבית, שנביא את הכתובה אלינו הביתה. הסביר על טהרה, על לאכול כשר, והבטיח לשלוח פקס לקבר של הרבי מלובביץ בניו-יורק (נדמה לי) אך בשום פנים ואופן לא נתן לנו ברכה. כי אני זוכרת שהיה כאן איזה ויכוחון קטן על זה, רציתי רק לציין זאת, מפאת כבודו של הרב הזה, הוא לא שרלטן והוא אמר לנו את האמת. שהוא לא יכול לתת ברכה ואין דבר כזה, אז מה שעשינו בעצם זה החלפנו מזוזות. תודה על ההתייחסות

פינקי33

New member
אני נתתי את כל המזוזות אצלנו

לבדיקה (יצא דווקא בסר...) ובזכותכן "דרשתי" מאמא שלי את הכתובה חזרה...

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב. שיהיה לך הריון קל בריא מהנה וארוךךךךךךךךךךךך. ובהחלט נחזיק לך אצבעות גם בלידה.

Big Mama 1

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

וואי מתוקה שלי, איך אני שמחה בשבילך! אין לך מושג. כל כך שמחה שזה הצליח לך, 5 זה מספר מזל
. מאחלת לך מכל הלב, הריון קל עגול ומשעמם (אין דבר כזה......
). יאללה מחזיקה אצבעות לדופק
ועוד קצת
, שיהיה.

sab sab

New member
מ-ז-ל-ט-ו-ב../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif

המון אושר ובריאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שימשיך כך בסימן של שניים או אחד, העיקר שהיה בסימן של 9 חודשים עגולים.

hyb

New member
בייבי יקרה-../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה המשך הריון תקין ועגלגל...

h i l a l

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|ב

להמשך הריון קל ומשעמםםםםםםםםםם

למעלה