בסימן חופש סוכות

Sith Master

New member
בסימן חופש סוכות../images/Emo19.gif

בואו נחליט רגע ברצינות אם אנחנו מתכוונים לקים את המפגש ואם כן, אז לדבר ברציונת!

Padme Amidala

New member
אוקיי...

אני כבר אמרתי שאני בעד. שכל אחד ירשום באמת אם הוא מתכוון או רוצה להגיע, איזה מקום ואיזה תאריך נוח לו וכו'. מצידי הכי טוב זה עזריאלי- הסברתי את זה כבר בפעם הקודמת, ונראה לי שאני יכולה בכל משך חופשת סוכות.

Lu Tze

New member
אני לא אוכל להגיע.

באותו זמן אני אהיה או בגבס (טוב, הרגל שלי תהיה בגבס) או בצבא.

אני אשמח להגיע לעזריאלי

אבל בשביל שאני אוכל להגיע אני צריך לדעת את תאריך ושעת המפגש מספיק זמן מראש, כדי שאוכל לבקש בעבודה להיות פנוי...

Padme Amidala

New member
סבבה!

בדיוק על זה אנחנו עובדים! אנשים, תגידו באיזה ימים ושעות אתם יכולים! ד"א, לפי דעתי הכי טוב לעשות את זה ככה בבוקר.

נתן 14

New member
אני חושב שאוכל להגיע בכל ימות...

השבוע חוץ מימי ראשון ושני.

thorondor

New member
אני, לצערי, לא אוכל להגיע.

הזמן שלי מתחלק בין החברה, לכנס האייקון, לשאר החברים שאני רואה פעם בחודשיים. פאק, דין, דווקא אותך רציתי לפגוש. (ומה עם שיר הנגר?)

Sith Master

New member
נשמע כמו תירוץ רע../images/Emo19.gif

חברים תפגוש, חברה יש תמיד ואפשר להיפגש ב4 ימים בהם אין אייקון או שאם בא לכם אפשר להיפגש באייקון (למרות שלא נתקבל בברכה)

thorondor

New member
אני מאוד מאוד אשתדל.

החברים גרים ממש רחוק, והחברה בכלל גרה ברמת גן, אז התירוץ שלי טיפה יותר תירוצי. אבל אני ממש אשתדל.

Lu Tze

New member
בטח שיש אתר.

הוא נמצא פה. חוץ מההקרנות, יהיו גם דוכנים של ספרים, קומיקסים וכו'. אה, גם אורסון סקוט קארד (הבחור שכתב את סדרת "המשחק של אנדר") מגיע. אם אתה כבר גר בתל אביב, אין סיבה שלא תגיע לשעה שעתיים וסתם תסתובב בין הדוכנים, יש לך סיכוי לא רע למצוא מוצרים שקשורים לסטר וורז (אתה אוסף כל מיני דברים כאלה, נכון?)

כן... אני אוסף בכלל חפצים שקשורים

לסרטים שאני אוהב... וגם מכין כאלה... אתה יודע אולי, לפעם הבאה, אם עולה כסף להקים שם דוכן?

Lu Tze

New member
עולה כסף להקים דוכן בתוך הסינימטק,

אבל אתה יכול להקים דוכן ברחבה לידו בחינם. אגב, כמה אנשים מהפורום הזה היו באייקון מתישהו? אני מתכוון, סטר וורז, סטר וורז, אבל זה בכ"ז פורום שקשור למדע בידיוני.

fresh mishmesh

New member
אני לא יכולה להגיע בתאריכים

8.10 (יש לנו גשר בין כיפור לסוכות)- הכנה לטיול ואז- 12-15.10 או 12-16 וגם ב-19 אני לא יכולה...

Padme Amidala

New member
הסתכלתי ביומן ו...

התחשבתי בבקשות של כולם, אז הנה- התאריך הכי טוב לפי הנתונים שיש לי עכשיו הוא ה-17.10, שזה יוצא ביום שישי, יום לפני יום החופש האחרון. אפשר באמת להיפגש בעזריאלי כי יש שם תחנת אוטובוס קרובה, תחנת רכבת צמודה, והמון המון מקומות לשבת בהם. לפי דעתי הכי טוב זה ככה בבוקר- 10.00 בערך... מה אתם אומרים?

thorondor

New member
זיוף! זה מתחזה! למוקד!

לאבדון! to the pit of despair! לשסות בו את הכלבים! לחללית ווגונית! לעכברים הלבנים!

למעלה