רק אתמול השתחררתי מגמילה אבל מכאן לא יכול להשתחרר !! כאן הכי חרשו בעולם !!!
א אלכס טאזי New member 24/7/13 #57 רק אתמול השתחררתי מגמילה אבל מכאן לא יכול להשתחרר !! כאן הכי חרשו בעולם !!!
ט טייח 42 New member 24/7/13 #58 תגידי מנהלת לשעבר את רוצה שאסתום פה כמה חורים ? תחליטי מהר, כי מאז המצאת פייסבוק יש לי הרבה קירות לטייח...
תגידי מנהלת לשעבר את רוצה שאסתום פה כמה חורים ? תחליטי מהר, כי מאז המצאת פייסבוק יש לי הרבה קירות לטייח...
ה הזקנה מהספארי New member 24/7/13 #59 יו - כולם עוד בחיים ??? גם אני עוד בסדר. מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין עם צבים סודניים הגעתי לאריכות ימים מופלגת...
יו - כולם עוד בחיים ??? גם אני עוד בסדר. מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין עם צבים סודניים הגעתי לאריכות ימים מופלגת...
פ פ נ ט i ם New member 25/7/13 #67 האמת שפשוט התעייפתי אבל שמרתי לי לינק לשרשור של כמה עשרות ניקים שפעם עשיתי למען העתיד... שוקולד-תפוז שלי !!!!!
האמת שפשוט התעייפתי אבל שמרתי לי לינק לשרשור של כמה עשרות ניקים שפעם עשיתי למען העתיד... שוקולד-תפוז שלי !!!!!
N Night Light New member 25/7/13 #66 כשתחזרי להיות המנהלת תעבירי את התגובה שכתבתי בפוסט הלא נכון (מכתב לבן שנוסע לפולין) אל השרשור הזה
פ פיקסון New member 28/7/13 #73 תבדקי בפורום צלילה אופניים ואופני כביש בעיקר אני עם האופניים וגם כתבתי בג"ג