בסופו של דבר.....

dor307

New member
רוצה לכתוב למדונה מכתב

שתבין כמה מאוכזבים מימנה בישראל. שדווקא היא, שלא פחדה מכלום פוחדת מהטרור. אז מי רוצה לכתוב לה מכתב? (יש לי כתובת לשלוח)

C o s m i C

New member
שמעתי..

שהיא באה אבל היא פשוט לא תופיע..? הממ קשה לענח למה הם באמנת התכוונו. :S

TheRasmus

New member
יכול להיות שהיא תבוא לארץ..

רק כדי לדבר עם הרב כדורי בענייני קבלה..

dilan angel

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif

אתם לא יודעים כמה התאכזבתי שקראתי את זה בבוקר
אאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחרי שההורים ביטלו לי את הכרטיסים להופעה של נו דאוט ובלינק אחרי דיכאון מטורף עוד בניתי על ההופעה של מדונה בספטמבר זה איכשהו ניחם אותי אוף

dilan angel

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo7.gif

ליתר דיוק ביטלו לי את הכרטיסי טיסה(כאילו ת'טיול) הכרטיסים של ההופעה עדיין אצלי מי שרוצה
ההורים שלי ביטלו בגלל בעיות..לא ממש הבנתי למה כלכליות או במשפחה אנערףףףף עכשיו מעניין לי ת'תחת הבעיות האלה אני
אני
בסוף נדפקתי אתם לא יודעים איזה מאושרת הייתי..כאילו היה לי למה לקום בבוקר..ספרתי ימים,,,הייתה לי טבלת ייאוש...
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעע וגם הייתי אמורה להיות בניו יורק אהובתי
ובפרימיירה של איזה סרט של אנג'לינה ג'ולי
שאני חולה עליה אבל הקטע של הופעה הכי הרס אותי וזה הכי מתסכל בעולם שהכרטיסים עוד אצלי..והם בעצם לא שווים כלום..רק פאקינג 500 שקל וזו הייתה ההופעה האחרונה שלהם בטור שהיא הכי חשובה כי ND עושים הפסקה של הרבה הרבה זמן.. בלאט

dilan angel

New member
כן. 100%

אבל למרות שיש את ה0.0000001% שאני אזכה בלוטו או 0.000000000000001% שאני אתקל במשאית שהובילה כסף לבנק שעשתה תאונה וכל הכסף יתפזר ואני אקח כמה אלפים אאאאאזזז אני אטוס

shani4duncan

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo46.gif

זה נהיה כבר ממש ממש ממש מממש אבל ממש מעצבן!!! עכשיו גם מדונה מפחדת?! אוףףףף
כולם מפחדיםםם איך המורדים באו???????
אוףףףף כולם פחדנים!

ערן1987

New member
חח,כי זה המורדים.. משלמים להם הרבה

כדי לבלות ולא כמו מדונה שמוכרת לפי השם(וכמובן גם לפי המוסיקה עצמה),המורדים צריכים לקדם את האלבומים שלהם וכו'

dilan angel

New member
איכס המורדים

אני מעדיפה לראות הופעה של מושיק עפייה
טוב נו, לא נגזים אני מעדיפה מוות איטי מאשר הופעה של שניהם

ערן1987

New member
מוות מהיר,למה איטי? איכס,שונא את זה

והורג אותי שאחותי אוהבת את זה.. איך אפשר? פעם הבאתי לה מדבקה של המורדים(ידידה שלי הביאה לי)והיא מה-זה התלהבה.. ואין לה את החוברת אפילו!!

dilan angel

New member
אני לא מבינה מה ההתלהבות מהם

סתם פאקצות קטנות שמקפצות על במה ומשחקות אותה פריקיות עם ניטים (עצובבבבבבב...) וזה כזה אדיוטי אתה רואה סידרה ואז תוקעים לך שיר באמצע של הילדים האלה שעושים סקס בגיל 14(לכו תבינו) אויייששש...ממש עצוב לי על מי שמושפע מהם פשוט זזועעעעעההה משקף את האטימות של חלק מהנוער היום

shani4duncan

New member
../images/Emo28.gifיאיייי

סופסוף אני מוצאת אנשים שחושבים כמוני! מי מצטרף לאגודת שונאי המורדים?

ערן1987

New member
את צוחקת? אני הקמתי אותו עוד לפני

שנתיים,לקראת הביקור ה-1 שלהם כאן

למעלה