בסוף קניתי (ושאלה)

barduck

New member
בסוף קניתי (ושאלה)

בסוף קניתי את ה Specialized Enduro (הדגם הרגיל) ואחרי בילוי של כל אחה"צ איתם אני חושב שזאת הייתה קנייה ממש טובה. יש עוד שיפצורים והתאמות לעשות אבל חזרתי הביתה עם חיוך גדול מרוח עלי (וכל שאר הגוף תפוס)... וגם השרות במצמן דוקא היה בסדר הפעם, בניגוד לחששות. ושאלה - ה Enduro בא מצויד עם מזלג Marzocchi MX Comp אבל המוכר אמר לי שאוכל לרכב איתו כמה ימים ואז להחליט עם אני רוצה לשדרג ל Rock Shox Psylo XC מה דעתכם, לנצל את ההזדמנות ולשדרג ? מה ההתרשמות מהשניים הללו ? תודה.

stavmax

New member
שמעתי שהמרזוקי הזה מצויין ממישהו שק

שקנה את האנדורו הרגילות בדיוק כמו שלך אבל גם הפסיילו מצויין... יש בו שינוי מהלך מהיר 80-125 ממ (U-TURN) וגם תתחדש!!

lewinson

New member
אם אתה מתכוון ל -

Marzocchi MX Comp ETA אז זה מזלג מעולה. לטעמי במקרה זה המעבר ל Psylo XC לא יהווה שדרוג!

barduck

New member
לא נראה לי

אני מתכוון למזלג שבא עם ה Enduro . הסתכלתי באתר של Marzocchi והמזלג לא נראה כמו זה עם ה Eta . מצד שני, ה Comp הרגיל כתוב עליו שהוא רק אויר או רק קפיץ ועל המזלג שלי נאמר שהוא צינור אחד קפיץ והשני אויר (כמו ה Eta). אולי הוא מיוצר במיוחד בשביל Specialized. או שכנראה אין לי מושג על מה אני מדבר

Rider 9

New member
כנס

היו לי אנדורו 2003 (הדגם הבסיסי) עם המרזוקי MXC AIR . אם אני מבין נכון - יש לך את אותם אופניים . לדעתי האישית, המזלג הוא החוליה החלשה באופניים, גם מפני שהוא 100 מ"מ בלבד, גם מפני שאין לו כמעט אפשרויות כוונון והתאמה אישית, וגם מפני שבולם קפיץ - שמן יעניק איכות רכיבה טובה יותר (לטעמי לפחות) . רכבתי על אופניים (אחרים) עם פסיילו , והבולם לטעמי תפקד טוב יותר מהמרזוקי. פרט לכך אם אינני טועה אחד ההבדלים בין האנדורו האלה לדגם הבא הוא הבולם הקדמי.

lewinson

New member
לפני שאתה משדרג

כנס לאתר של MTBREVIEW ותקרא קצת ביקורות על שני הבולמים.

barduck

New member
קראתי

לא ממש עוזר, חלק אומרים ככה וחלק ככה. על ה Psylo חלק אומרים שהוא רך מדי, במיוחד לאנשים כבדים ומכוון שאני לא ממש קל, בלשון המעטה, אם הדבר נכון אז זאת בעיה...

בתןר רוכב לא קל..

כ-90 קג ממליץ מאוד על הסיילו.נותן המון ביטחון,"אוכל" הכל.אם קודם לכן חשבתי 3 פעמים לפני כל דרופ מסכן,עם הסיילו אני פשוט זורם עם חיוך אדיוטי בלתי מחיק.

israel61

New member
רן, טעות!

אדוני כרגע לא רוכב, הוא יושב מול המחשב וקורא את ההודעה שאתה כתבת לו.......

למעלה