בסוף מעגל.

nird7

New member
בסוף מעגל.

שלום לכולם. מישהו יכול בבקשה לרשום את הצעדים לריקוד הזוגות "בסוף מעגל"? תודה מראש!!! * מי מבצע את השיר בביצוע של ההרקדה?

oddish

New member
אם אינני טועה

את השיר שר אריק סיני. צעדים זה לא התחום שלי :) עודד

TheHatter

New member
תודה רבה oddish ועזרא כרמל.

אבל יש לי את השיר של אריק סיני - והוא לא נשמע כמו שבהרקדה. זה בגלל שהגבירו קצת את המהירות? -עזרא כרמל- תודה, אבל אין לי פקס, אם תוכל לרשום לי את הצעדים או לשלוח לי באימייל ( [email protected] ) אני אודה לך מאד, ואם לא תוכל אז לא נורא...

רישום צעדים , בסוף מעגל

בסוף מעגל ריקוד:יצחק סעדה צורה:זוגות במעגל משקל:3/4 כל מספר מציין תיבה של 3 פעימות רשומים בעיקר צעדי הבן.הבת ברגליים וצדדים נגדיים. חלק א: פנים נגד כיוון השעון,הבת מימין לבן.אחיזה רגילה. 1. צעדת ולס תוך חצי סיבוב שמאלה-לפנים,על קו המעגל החל בשמאל. מחליפים ידיים. 2. צעדת ולס לאחור, החל בימין ,נגד כיוון השעון. 3. צעדת ולס לפנים,החל בשמאל,בכיוון השעון. 4. נפרדים:צעדת ולס בימין תוך 3/4 סיבוב ימינה.מסיימים פנים אל פנים,כאשר הבן עם הגב למרכז המעגל. 5-6. צעדת ולס בשמאל לאחור וצעדת ולס בימין לפנים (מתרחקים ומתקרבים). 7. סיבוב שמאלה בצעדת ולס בשמאל. 8. צעדת ולס בימין במקום תוך 1/4 פניה שמאלה לעמידת המוצא. 9-15 כמו 1-7. 16. פנים אל פנים.ימין במקום,שמאל סוגרת,שהיה. חלק ב:פניפ אל פנים.ידיים ימניות אוחזות.הבן עם הגב למרכז המעגל. 1. מחליפים מקומות תוך חצי סיבוב ביחד ביוון השעון בצעדת ולס,גם הבן וגם הבת החל בימין.בסיום מחליפים ידיים אוחזות. 2. כמו 1 ברגליים נגדיות ,נגד כיוון השעון.הבת מבצעת רק שתי צעדים ושהיה ,כדי שתמשיך בשמאל. 3-4 אחיזת שתי הידיים.ימין ימינה,שמאל סוגרת,שהיה. פעמיים. 5-6. צעדת ולס בשמאל לפנים ובימין לאחור תוך התקרבות והתרחקות ללא עזיבת ידיים. 7-8. הבת מסתובבת 3/4 סיבוב שמאלה בשתי צעדות ולס החל בשמאל.הבן מסובב אותה בשמאלו ופונה שמאלה.הידיים נכרכות סביב מותניה.מסיימים פנים נגד כיוון השעון. 9-10. שתי צעדות ולס לפנים החל בשמאל נגד כיוון השעון.משחררים ידיים. 11-12. 2 צעדות תמניות תוך חילוף מקומות מאחורי הבת,החוצה ובחזרה פנימה 13-14 3/4 סיבוב שמאלה בשתי צעדות ולס החל בשמאל. 15-16 בשתי צעדות ולס סיבוב ביחד בכיוון השעון.

למעלה