בסוף לא הזכרתי...

האניבי1

New member
בסוף לא הזכרתי...

למי שקראה לפני כמה ימים כתבתי הודעה שבה התלבטתי האם ביומהולדת 3 של הבת שלי עלי להזכיר או לא להזכיר את נוכחותה החסרה שלה אימי חולת האלצהיימר. קיבלתי מגוון של דעות ובסוף אחרי התגובה של מיפ 2004 החלטתי לא לדבר על כך ביומהולדת של ביתי אלא בלי שיתקיים בעוד 3 שבועות. היום היה היומהולדת, הצלחתי להנות לשמוח ולהתרגש אך אחרי שכולם אכלו נהנו וקצמת לנרגעתי הציף אותי גל של געגועים ועצב על כך שהיא לא פה להנות ממה שנהייתי ומביתי ובייתי, כי עד פרוץ מחלתה היו לנו יחסים לא פשוטים, וכבר אמרתי כאן בעבר שאחד הדברים הכי קשים לי במחלתה הוא חוסר האפשרות לעשות תיקון. התלבטתי עם אחותי אם להגיד משהו או לא והיא בסוף ייעצה לי לא להיכנס לזה, אבל ביני ובין אחותי הפעם נוצרה סביב הנושא קירבה מפתיעה שבד"כ לא מאפיינת את היחסים ביננו. זהו, אני מתחילה בקרוב סדנא אצל גלית במודיעין, אני חוששת מאוד המסע אליו אני נכנסת, כי בדברים כאלה אתה יודע איך אתה נכנס אבל לא ממש ברור איך אתה יוצא. מקווה שזה לא יוריד אותי לתהומות של כאב שיהיה לי קשה לצאת מהם. שמחתי לראות את הבנות שהגיעו להקרנת הסרט. אע"פ שלא דיברו על ענייין החבירו ביננו- ובאמת לא היה לכך מקום לדיבור באמצע המסעדה בסנימטק- זה היה לי קצת מוזר לצאת לסרט עם עוד 8 בנות שאני לא ממש מכירה. אבל הסרט היה חוויה מרגשת ולא מצטערת שבאתי. נשקיות ושובע טוב.

האניבי יקרה,

חשוב שתדעי שאנשים יכולים רק לייעץ לך אבל בסופו של דבר את המחליטה מי יהיה ומה...! ומסתבר שההחלטה שלך היא הכי אמיתית ומתאימה לך! אני שמחה מאד שהצלחת לשמוח עם ביתך ביום הולדתה והיה כיף.לגבי ההרגשה שהגיעה לאחר מכן זה היה צפוי שזה יגיע בסוף באיזשהו שלב ולפי דעתי עדיף בסוף מאשר בהתחלה שאז הצער משתרך לכל אורך היומולדת וחבל! צריך לדעת גם לשמוח כשמגיעים רגעי שמחה. אמנם זה קשה ומי כמונו כאן בפורום יודעות ומבינות עד כמה זה קשה,אבל זה משחרר, ומגיע לנו גם את זה לפעמים! בכל אופן אשאיר מקום גם לאחרות להגיב.. שיהיה בהצלחה בסדנא... שתצליחי להפיק את המירב ממנה! חיבוק מרחוק... עדןןן.

נאוה שפ

New member
השאלה שהייתה לך מצדיקה את

מהות הפורום הזה. איזה יופי לקבל דיעה שלא היית חושבת עליה בחיים ,מזווית ראיה שונה כל כך. וכל הכבוד לך שהיית במקום שיכולת לקבל את הדיעה הזו. מזל טוב למאיה, ונדבר.

האניבי..

היי, היה נחמד ומוזר כאחד לפגוש אותך בסרט, עדיין מרגישה שלא דיברנו מספיק ואולי בצדק, יהיו עוד הזדמנויות שיהיה לך המון בהצלחה עם הסדנא... שולחת חיזוקים וחיבוקים

האניבי,

תודה שחזרת ועדכנת ושיתפת מה עשית בסופו של דבר. כמו שיצא לי לכתוב כאן כבר היום, זו כמובן לא חובה, אבל בד"כ מעניין לשמוע מה עושה האדם שמתייעץ. בהצלחה בקבוצה, בטוחה שיהיה המון דברים - מעניין וקשה, עצוב ומלמד, ... אם יבוא לך לשתף, את כמובן מוזמנת.

למעלה