בסוף זה יצא. סיפרתי להם על "איך הגעתם לעולם"

• פותח הנושא alf4
  • פורסם בתאריך

alf4

New member
בסוף זה יצא. סיפרתי להם על "איך הגעתם לעולם"

בכלל דיברנו על משהו אחר ועל מישהו אחר, וזה זרם ויצא בטבעיות, כמו שחלמתי וקיוותי ורציתי ופחדתי ולא ידעתי איך. והם כבר מתקרבים לגיל 11 והנה זה יצא וזה כיף וזה טוב וכל כך פחדתי שהם ישמעו את זה ממישהו אחר (למרות שכמעט אף אחד לא יודע..) ואיזה כיף לי הכי בעולם שאני כבר אחרי זה וזהו זה. ועכשיו הם יודעים שהרופאים שאבו מאמא ושאבו מאבא והפרו את זה בחוץ, במעבדה (הרמת גבה..) והחזירו לרחם של אמא. ואחותם הקטנה אותו דבר (באמת ?! איך לא ידענו ?!) וזהו. וואהו. רציתי לצעוק את זה... אבל לכתוב את זה, זה גם בסדר... תודה !

איך שומעים את אנחת הרווחה שלך בכל מילה ../images/Emo13.gif

נראה שממש ממש העיק עלייך כל הנושא הזה. טוב שזה מאחורייך, ועוד יותר טוב שזה נעשה ככה באופן טבעי, ולא "ילדים, בואו שבו, אני צריכה לספר לכם משהו".

alf4

New member
רווח לי מאד.. כי

פחדתי שאם זה לא יעלה בקרוב, אחר כך בגילאים מבוגרים יותר, זה יהיה מאולץ ואולי אפילו מכעיס (מבחינתם) שלא סיפרתי להם קודם. ומה שמצחיק זה שהם באו איתנו לכל בדיקה ולכל טיפול בשביל האחות הקטנה והמדהימה שלהם (בת שלוש) והם בכלל לא ידעו במה מדובר. הם חיכו המון פעמים בחדרי המתנה (קוראים, משחקים) בזמן שבעלי ואני משוחחים עם רופאים או עוברים טיפול. ועכשיו שאין תכניות להריון נוסף, רציתי כבר לספר. והנה סיפרתי ועכשיו הכל טוב. ותודה לך על התגובה.

נועם@בת

New member
אז כבר היתה להם הכנה ../images/Emo13.gif

אני עוד לא יודעת איך זה לגדל ילדים בגיל הזה, אבל בכל זאת נראה לי שזה גיל שעדיין מקבלים דברים כפשוטם. מהתלמידים שלי אני יודעת שיש בגיל הזה עוד המון תמימות ביחד עם בגרות ורצון להבין ולקבל. העיקר שזה כבר לא יושב לך בפנים ומתחיל להיות כמעט סוד. כשהרביעי יבוא במפתיע הם לא יבינו איך הריתם בלי עזרת הרופא. בתיה

alf4

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי לגבי הרביעי...

אני מחכה כבר לנכדים.. זהו. סגרנו (והפעם באמת...).

למעלה