בסוף השבוע האחרון

Nadavcat

New member
בסוף השבוע האחרון

פורסמה במוסף לילות (אם אני לא טועה) של ידיעות אחרונות כתבה על מאה האלבומים האהובים ביותר של הרוק הישראלי בכל הזמנים. היו שם המון אלבומים טובים, ומאידך גם המון חסרו לי מאד, ומה גם היו כאלה שהייתי משנה את דרוגם... תהיתי... מה לדעתכם ה10 אלבומים הכי טובים ברוק הישראלי ? (לא חייבים 10, אפשר גם רק 5) (אני עדיין חושב על שלי...)

gadirussak

New member
עשר זה מעט מדי, אבל נו:

קודם כל - שבעת אלבומי האולפן של מאיר אריאל ועוד עשרה אלבומים שהם לא של מאיר, שהם הכי טובים לדעתי: ששת - ששת אביתר בנאי - אביתר בנאי קצת אחרת - קצת אחרת תמוז - סוף עונת התפוזים קצת אחרת - קצת אחרת סוסיתא - סוסיתא אבק - אבק שלומי שבן - שלומי שבן שלמה גרוניך - צמר גפן מתוק שלמה גרוניך - למה לא סיפרת לי!? מתי כספי - שירים במיץ עגבניות

העשיריה הפותחת

לטעמי לםחות : אריק איינשטיין: פוזי - שבלול - פלסטלינה - בדשא אצל אביגדור - בקופסא אחת הצ'רצ'ילים - ג'ריקו ג'ונס אחרית הימים כוורת - סיפורי פוגי קצת אחרת החברים של נטשה - רדיו בלה בלה שלמה מזרחי - אדון החלומות ארכדי דוכין - כוכב האהבה שלומי שבן - הראשון שלום חנוך - התקליט האנגלי

Nadavcat

New member
שלי (פחות או יותר)

1. סוף עונת התפוזים 2. הכבש השישה עשר 3. גזוז (גרסאת הדיסק של שני האלבומים) 4. צפוץ באוזן 5. סיפורי פוגי 6. פוגי בפיתה 7. בדשא אצל אביגדור 8. באופן קבוע וחד פעמי 9. מאחורי הצלילים 10. ששת\אחרית הימים

למעלה