בסוף השבוע אני קונה סלולר חדש, ויש לי שאלה.,

יונתן 99

New member
בסוף השבוע אני קונה סלולר חדש, ויש לי שאלה.,

(בשלב זה עדיין עוד לא החלטתי סופית על שם הדגם, ובכל אופן אני בוחר בנוקיה) באיזה חברת סלולר משתלם ועדיף עבורי? ומה התעריף לדקת שיחה, והודעת SMS? והאם יש כזה דבר מחירים מיוחדים של תעריפים כאלו עבור לקוחות לקויי שמיעה בארץ, או שאשלם כרגיל כמו ללקוחות השומעים?

בועת sabon

New member
למיטב ידיעתי יש לפלאפון ולסלקום

חבילות "מיוחדות" לכבדי שמיעה שהן אתה מקבל חבילת sms מוגדלת או משהו כזה. אני ניסיתי לברר בעבר בשתיהן וזה לא משתלם עבורי כי אני לא מדברת בכלל, רק sms. אני גם יודעת שפלאפון מבקשים תעודת חירש כלשהי או אישור מביטוח לאומי (כשאני ביקשתי אישור כזה מביטוח לאומי אף אחד לא הבין על מה אני מדברת). לפחות ככה כתוב באתר שלהם. לדעתי הכי טוב שתבדוק ותשווה בעצמך, אבל כדאי להשוות לא רק בין החברות אלא גם בין חבילות רגילות (לשומעים) לבין חבילה שמיועדת לכבדי שמיעה ותעשה את החישוב. זה שקוראים לזה חבילה מיוחדת לכבדי שמיעה עוד לא עושה את זה משתלם יותר. בהצלחה.

rikaaa

New member
הנחה במכשיר סוללרי

ברשותי מכשיר סוללרי של חברת אורנג . הדגם הכי פשוט ללא מצלמה אפילו . קודם היה לי דגם משוכלל יותר שהתקלקל משום מה ואני הגעתי איתם להסכם שעבור SMS אני משלמת עבור חצי מהשיחות. אני חרשת לחלוטין ולא יכולה לקבל בו שיחות או לדבר. אין טעם לרכוש מכשיר משוכלל כי משלמים על כל אופציה שבו אפילו שלא משתמשים בה. מקווה שעזרתי במשהו

rikaaa

New member
אמש טלויזיה

אמש בטלויזיה היתה כתבה שכל מכשירי הסוללרי ניתן לקנות בדוכנים בקניונים בהנחה משמעותית. הביאו דוגמה של מכשיר שעולה מעל 2000 שח וניתן לקניה פרטית ב869 שקל.רק להעביר את הסים.

בסוף קניתי LG

הוא מצויין. מסך מגע. הארטון מתחבר טוב. אבל עוד לא ניסיתי אותו מספיק, אז אוכל לדווח עליו רק בעוד שבוע אם הוא מצויין באמת באופן סופי.

רק בדיקה אישית מול חב' הסלולר

מן הסיבה, שלכל אדם, בין אם שומע ובין אם לקוי שמיעה, יש צרכים שונים גם כלקוח בחברת הסלולר עם דגש על דיבור, כתיבה, שירותי אינטרנט, וידאו ומה לא. כלקוחת סלקום לקויית שמיעה יש לי כמות מסרונים חינמית לחודש, 150 במספר, אם אני לא טועה. שכחתי לברר האם יש הגבלה מבחינת הזמן או שזו הטבה רק לשנה - אני אבדוק. המחיר לדקת שיחה, שאותו אני משלמת כמו כל לקוח שומע, הוא די יקר, גם בגלל שהתעקשתי אתם "בלי התחייבות". מי שמתחייב לפרק זמן אצלם, אולי ישלם יותר זול לדקת שיחה. מה שבטוח שאין דקות שיחה זולות יותר למי שהוא לקוי שמיעה - זה חד משמעית. אישור שאתה לקוי שמיעה זה סיפור בחברות הסלולר. הם בעצמם לא מבינים מה הם מבקשים. אז אם יש לך אישור מרופא א.א.ג, העתק של בדיקת שמיעה או תעודת חבר (רצוי בתוקף) של "בקול" או אח"א, הבא אותם אתך. אם לא, אולי אתן לך השראה מסיפורי האישי. באוגוסט שעבר הגעתי לסניף סלקום כדי לבדוק את החשבון שלי, לראות מה ניתן להוזיל בו. או.קיי, אמרו לי, כשהבינו שאני לקוית שמיעה, ניתן לך את הטבת המסרונים. ביקשו תעודה. נו, אין הרי "תעודת חירש", אז הצגתי תעודת חברה ב"בקול". אמנם התעודה לא הייתה בתוקף אז, אבל כידוע, החירשות לא מאבדת תוקף. לא רצו לקבל את זה. לקחתי את מעבדי שתל השבלול שלי (אני מושתלת דו צדדית) ופשוט הנחתי אותם לפני הנציגה הנדהמת על השולחן. "את יכולה לצלם אותם ולקחת בתור הוכחה, קדימה!" אמרתי לה. באותה שנייה הם הבינו, רשמו במחשב וקיבלתי את ההטבה. אני מה זה מקווה שהרישום לגבי הלקות שלי ישרוד אצלם במחשבים כל זמן שלא יקרה לי אותו נס מופלא שיהפוך אותי לשומעת כמו כולם, "בלי כלום". זאת כיוון שכבר חצי שנה קודם לביקור שעליו סיפרתי כאן, רשמו את העניין, ואז תעודת "בקול" שלי הייתה עדיין תקפה............ אז תתכונן לחווייה מרתקת כשתגיע לסניפים של חברות הסלולר.ואגב, אם אתה צריך מצב T כדי לשוחח בניידים, תתכונן לפה פעור ואבדן עשתונות מקומי אם תעלה את השאלה בפני נציג המכירות, אולי אפילו להתייעצויות יותר רציניות ביניהם מאשר בהכנות לשיחות שלום בין ישראל לפלשתינים

בועת sabon

New member
../images/Emo6.gif גם אני נתקלתי בתגובה דומה בסלקום

לפני יותר משנה, כשהגענו לברר, בדיוק כמוך פרטים בקשר לתכנית שלנו ומה אפשר לשנות. שאלתי על תכנית לכבדי שמיעה. הנציג שלהם תקתק במחשב ולבסוף אמר שיש איזו תכנית אבל הוא צריך איזה אישור על הלקות. אמרתי לו שאין לי כרטיס חבר באירגון כלשהו (לא שזה הופך אותי לשומעת) והראיתי לו את המכשירים. הוא אמר שהוא מבין אבל אין לו אפשרות בלי אישור לרשום אותי כלק"ש. בסוף היו להם עוד כמה פאשלות ממש רציניות איתנו (כולל ניתוק הקו שלי בטעות ולא היתה לי שום דרך לתקשר עם בעלי יום שלם) שפשוט עזבנו אותם ועברנו לפלאפון למרות שאנחנו עדיין תקועים איתם בהתחייבות ומשלמים להם כל חודש (הקנס שהם רצו היה סכום לשנינו ביחד קרוב ל 10000 ש"ח, סכום שלא יכולנו לשלם). גם בפלאפון ביקשו איזה אישור אבל בסוף קיבלתי מהם איזו תכנית, לא לכבדי שמיעה, אבל ממש משתלמת ששווה לי להישאר בה. לא יודעת מה קורה באורנג' אבל לדעתי לכולם יש תכנית לכבדי שמיעה, פשוט לא בטוח שהיא מתאימה לך. הם מבקשים אישור אבל לא יודעים איזה בדיוק וגם לא יודעים בדיוק איך "לאכול" אותנו.

וניל לי

New member
עכשיו הקנסות מופחתים

אפשר להתנתק בקלות *אם אתם לרוחות פרטיים* לפרטים נוספים על החישוב מציעה לך לשאול בפורום צרכנות (66)

יונתן 99

New member
לירית, תודה על ההסבר.,

ואפשרות השנייה, סים נטען לשיחה (למעט שליחת SMS) בסלולר ללא הגבלת זמן עד שיגמר טעינת הכרטיס, והאם זה יותר חיסכוני ממנוי חודשי+שיחות וסמסים של חברת סלולר כלשהו? אני במילא לא מדבר הרבה בשיחות, מדובר בכ 15 דקות שיחה בממוצע לחודש שהשתמשתי בעבר בכרטיס "טלכרט" של 100 יחידות UNITS.

cellcom8

New member
סלקום - מחלקת השירות

שלום יונתן 99, נשמח לבדוק את פניתך. אנא, העבר לנו את פרטיך האישיים בסלקום בצירוף הכינוי בפורום לכתובת המייל [email protected] בברכה, מחלקת השירות סלקום

אשחר 1

New member
פורום סלולארי יעזרו לך

תשאל אותם הם ידעו להמליץ לך מכשיר שעונה לצרכיך... לא תפסיד אם תנסה
!

יונתן 99

New member
שלשום קיבלתי נוקיה חדש, ותודה בכל אופן.,

נשאר רק להשיג סים חדש לתפעול המכשיר, ובקרוב אתנסה איתו.

למעלה