בסוף הפרק ה-3

lia41

New member
בסוף הפרק ה-3

של האודישנים, כשהראו מה יהיה בפרק הרביעי בצ'רלסטון הראו קטע מאודישן של מישהי שבאה עם כלב שחור חמוד שסיימון התלהב ממנו. אבל בפרק ה-4 לא הראו את האודישן הזה...אז מה, עורכים בארץ את הפרק? מישהו יודע איזה סוג היה הכלב? תודה:)

LeAnnDylan

Well-known member
יש מצב שזה יהיה בפרקים הבאים

הם עשו את זה גם בפרק הראשון אאל"ט

NP16

New member
מנצל"ש.ביצוע מדהים של דיוויד שלנו לפני שנה

זה פשוט היה ביוטוב.. מדהים!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=xIg5D7aAtic&feature=related ויש שם עוד כל מיני..

NP16

New member
ופה הוא שר לקלי קלרקסון../images/Emo6.gif

יו גדול והיא ממש מתלהבת.. ואם אני לא טועה זה עוד מתמודדים מעונה 1 לידה? http://www.youtube.com/watch?v=z8SJXDPE_sQ&feature=related

בואנה הוא שר הרבה יותר טוב ממה שחשבתי!!

יש וידאו שלו מגיל 13 באיזה תוכנית, והוא שר ממש מדהים!

NP16

New member
נראה לי שזה אפילו לפני 13..מעניין אם ניצח.

התכוונתי לוידאו שהוא שר את Imagine של

ג'ון לנון.. פאק הוא שר מדהים! גם בוידאו של קלי קלארקסון!
מעניין אם הוא עדיין יכול לשיר ככה, כי באודישן שכולנו ראינו לא הייתי מדמיין לעצמי בכלל שהוא מסוגל לשיר כמו שהוא שר בסירטונים האלה.

NP16

New member
יאפ אבל בטח שיכול.בסרטון של קריסמס התבלבלתי

זה של השנה,מלפני חודש.ולדעתי הוא מדהים שם.

SHTRUDIDI

New member
דיוויד כנראה זכה בסטאר סרץ'

כשהיה בן 12. קבלו את העמוד שלו בתחרות אז. יש שם גם לינק להופעה הזוכה אם אני לא טועה. השם זהה, וקראתי בכמה מקומות שזה אכן הוא אבל הוא קצת לא דומה.

מה אני אגיד? יש לי פייבוריט [:

מהרגע הראשון שראיתי אותו הוא ממש כבש אותי, והסירטונים האלה רק מחזקים את זה. (הוידאו עם קלי קלארקסון פשוט קורע
) מסתבר שהוא זמר ממש מדהים, בנוסף לאופי הכובש שיש לו (ראיתם את הפרצוף של פאולה כשרנדי דיבר אליו? זה בול הפרצוף שהיה לי, משהו כמו זה ----->
) נראה לי שעדיין לא ראינו הכל ממנו. הוא הולך להפתיע YALL!

ר ו ח ל י

New member
אוי הוא באמת מדהים!!!!

לפי האודישן שלו לא הכי התלהבתי אבל הבצוע שלו ל-O Holy Night כ"כ מדהים! הקול שלו מרגש ברמות...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני מאוהב!#%@

הבחור פשוט מדהים!! הוא שר מעולה ועזבו את זה שעכשיו הגוון קול שלו הרבה יותר מחוספס ומוצא חן בעיניי. החיכוי שלו לטמיירה גריי כשהוא שר לפני קלי קלארקסון היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! אני ממש מאחל לו בהצלחה ושיגיע רחוק,כי חוץ מקול מדהים יש לו גם סטאר קוולטי והוא מותק אמיתי.

ר ו ח ל י

New member
לא...

משהו במחוספסות הקול של דייויד מזכיר טיפונת את הגוון קול של ניק אבל לא מעבר לזה..

R o c k s e n

New member
ואוו הוא שר O Holy Night פשוט מקסים

אפילו יותר מזה. אני לא אוהבת אותו בבצוע של מאריה קארי או סלין דיון אבל הוא נתן לזה כיוון אחר. יש לוו קול מדהים. הוא יכול להצליח באמריקן איידול. איזה ביטחון נהדר יש לו.

למעלה