בסדר בסדר

spock100

New member
בסדר בסדר

בסדר סליחה ממש לא התכוונתי להתעכב על העניין ההוא. נקודה. תודה רבה למברכים אני חושבת שזה פורום נחמד. אני מהמבוגרים ולכן אני TOSית (הסדרה המקורית) נו אתם יודעים קירק מר-אוזניים ושות'

Hologram

New member
אינך צריכה בכלל להתנצל על זה

שטויות , לא עניין גדול

Hologram

New member
אין דבר , זה כלום, ../images/Emo13.gif

ושוב ברוכה הבאה לפורום ,WELCOME
אני ,ואני בטוחה שכל חברי הפורום שמחים לקבלך למשפחתנו ובטוחה שתהני בפורום בדיוק כמונו
ובפורום יש המון מעריצי TOS , בלי קשר לגילם (למרות שאני לא אחת מהם,אני יותר אוהבת את חלל עמוק והדור הבא) וד"א אל תתיחסי לזאת שענתה לפני , seven of nine (שבע מויאג'ר) היא ממש לא משקפת את אופי הפורום הזה וחבריו

Lu Tze

New member
נראה לי שאת ה-1 עם ניק של TOS, לא?

TOS rulz!!!! ואם כבר, איזו סידרה אתם הכי אוהבים? אצלי זה: הדור הבא, המקורית, חלל עמוק 9, אנטרפרייז ואז וויאג'ר. לדעתי, וויאג'ר היה נפילה ענקית, אין עלילה מקשרת בין הפרקים, אין כמעט פיתוח דמויות (חוץ מסבן), קוו העלילה הכללי גרוע ו... ספינה מעצבנת (למי אכפת שהמנועים שלה זזים?!?). הדבר היחיד שאיכשהו הציל אותה היה דוק, הדמות הנורמלית היחידה שם.

Hologram

New member
אין כמו הדוק של ויאג'ר ../images/Emo9.gif

שד"א ממנו לקחתי את הכינוי שלי , הולוגרמה

Lu Tze

New member
דרך אגב, את יודעת איך הוא זכה לגלם

הדוק? בבחינות הקבלה, השביקשו ממנו לומר "אנא ציינו את מקרה החירום הרפואי (נו, המפשט הזה) הוא אמר "אני רופא, לא נורה" (דבר שמזכיר רופא מסויים שהיה לו מנהג לומר "ג'ים, אני רופא לא -----") וקיבל את התפקיד מיד.

למעלה